Milenka za peníze?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Scarlett2011
8.11.12 20:08
@kissi píše:
@Scarlett2011 Teda mě si chlap ze začátku vztahu opravdu vydržoval :-D Kredity, peníze, jídlo :-D

Mne manzel taky ze zacatku vztahu kupoval darky, platil za me vsechno…
Jenze je to proste jine. Byl to muj pritel, planovali jsme spolu budoucnost a ja tim neublizovala dalsim lidem a jeste k tomu detem.
Kdyz se to provali (zalezi asi v jak velkem meste), tak se to dozvi uplne vsichni. A ne kazdy se na to bude divat jako, ze se snazila zachranit rodinu pred hladem.
Ja bych teda svoji matce neodpustila, kdyby timto zpusovem rozbila rodinu. :think:
Pro me je proste hlavni vec ta, ze tim ublizuji dalsimm.
Ani tak mi nejde o to, ze bude vlastne dostavat mesicni plat. :lol:
Ja jsem proste jinak zalozena. Mam svou hrdost a nikdy bych se k necemu takovemu neponizila. A co to taky bude za chlapa, ze tohle nabidne vdane zene s detmi? :zed: :zed: Kdyz je tak krasny, inteligentni a uspesny, tak si nemuze najit nejakou krasnou, blbou a svobodnou, jako vsichni ostatni, kterym jde jen o sex?

• Upravit
20662
8.11.12 20:11

A nebo tvůj chlap poprosil kámoše, at ti tu nabídku dá a ty teď čelíš zkoušce věrnosti :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
2390
8.11.12 20:11

@Scarlett2011
Já bych do toho taky nešla, jak bych se pak tomu chlapovi mohla podívat do očí? A říct mu " Miláčku sehnala jsem práci vydělávam si jako coura" Asi by mě neobjal, ale kopnul do zadku

• načítám...
byron
8.11.12 20:24

@Katka86 že váháš! Okamžitě beru!

• Upravit
20662
8.11.12 20:29
@byron píše:
@Katka86 že váháš! Okamžitě beru!

Tak ber jehly, za pět minut pro tebe pošlu tágo :lol: :lol:

• načítám...
byron
8.11.12 20:30

@Katka86 :mrgreen: ted nemám hlídání, bohužel

• Upravit
14047
8.11.12 20:30
@Katka86 píše:
Tak ber jehly, za pět minut pro tebe pošlu tágo :lol: :lol:

ja chci takyl, ale nemam latex, jen zlate spodary :)

• načítám...
byron
8.11.12 20:31

@jizvíková hele já byla první!!! Se nevtírej jo??

• Upravit
20662
8.11.12 20:34
@jizvíková píše:
ja chci takyl, ale nemam latex, jen zlate spodary :)

Spodáry mi neva, ale nesmíš mít oholené nohy :P :P :lol: :lol: :lol: A chceš zálohu a pak na konci měsíce vyúčtovat? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
3957
8.11.12 20:34

Můj pohled na milenku je, že je to k… vždy za všech okolnostní. Protože se předpokládá že pojmenování milenka znamená, že daná žena chodí s ženatým mužem, který může mít i rodinu a tato žena ji pak rozbije.
Jinak zakladatelko - já osobně bych do tohoto možná (to slovo možná je dost důležité) šla jen za předpokladu, že jsem sama s dětmi a bez jakékoliv pomoci a toto by byl jediný způsob, jak zajistit, aby mi děti třeba sociálka nesebrala. Ale nemůžu to říct 100% - zatím jsem se do takové situace nedostala.
Jinak co se týče pohledu na udržování mimonaželského vztahu. Jsem možná pěkná konzerva, ale tohle bych nikdy v životě partnerovi neudělala, ale totéž vyžaduji já od něj. Pokud by vztah neklapal a já měla partnera i přesto alespoň trochu ráda, snažila bych se vztah vskřísit, a pokud by se mi to nepovedlo tak by následoval rozvod. Co by to byl za vztah, když by v něm chyběla oboustranná láska. Raději sama s nadějí, že si najdu lepšího, než žít ve vyhaslém vztahu a mít milence. Ale je to jen můj názor - v tomoto jsem hold moc konzervativní, ikdyž jsem mladá.

• načítám...
20662
8.11.12 20:35
@byron píše:
@jizvíková hele já byla první!!! Se nevtírej jo??

no jo, ale když tobě je přednější ratolest :roll: :roll: :roll: :roll: :mrgreen:

• načítám...
30556
8.11.12 20:36

Tak představa někoho v latexu s neoholenejma nohama mi vzala veškerou chuť na dnešní plánové hrátky… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
283
8.11.12 20:37

@Markytkaaa ale je to těžké si představit, že existují i takové, které by do toho nešly, viď? ;) To jak vidíš ostatním do hlavy je úžasné…

• načítám...
20662
8.11.12 20:37
@catherine100 píše:
Tak představa někoho v latexu s neoholenejma nohama mi vzala veškerou chuť na dnešní plánové hrátky… :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: chudák chlap :lol: :lol: :lol: tak se těšil :lol: :lol:
  • načítám...
283
8.11.12 20:38

@terinka4444 neboj, jsme tu vadné dvě :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová