Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A nebo tvůj chlap poprosil kámoše, at ti tu nabídku dá a ty teď čelíš zkoušce věrnosti
![]()
@Scarlett2011
Já bych do toho taky nešla, jak bych se pak tomu chlapovi mohla podívat do očí? A říct mu " Miláčku sehnala jsem práci vydělávam si jako coura" Asi by mě neobjal, ale kopnul do zadku
@Katka86 píše:
Tak ber jehly, za pět minut pro tebe pošlu tágo![]()
ja chci takyl, ale nemam latex, jen zlate spodary ![]()
@jizvíková píše:
ja chci takyl, ale nemam latex, jen zlate spodary
Spodáry mi neva, ale nesmíš mít oholené nohy
A chceš zálohu a pak na konci měsíce vyúčtovat?
![]()
Můj pohled na milenku je, že je to k… vždy za všech okolnostní. Protože se předpokládá že pojmenování milenka znamená, že daná žena chodí s ženatým mužem, který může mít i rodinu a tato žena ji pak rozbije.
Jinak zakladatelko - já osobně bych do tohoto možná (to slovo možná je dost důležité) šla jen za předpokladu, že jsem sama s dětmi a bez jakékoliv pomoci a toto by byl jediný způsob, jak zajistit, aby mi děti třeba sociálka nesebrala. Ale nemůžu to říct 100% - zatím jsem se do takové situace nedostala.
Jinak co se týče pohledu na udržování mimonaželského vztahu. Jsem možná pěkná konzerva, ale tohle bych nikdy v životě partnerovi neudělala, ale totéž vyžaduji já od něj. Pokud by vztah neklapal a já měla partnera i přesto alespoň trochu ráda, snažila bych se vztah vskřísit, a pokud by se mi to nepovedlo tak by následoval rozvod. Co by to byl za vztah, když by v něm chyběla oboustranná láska. Raději sama s nadějí, že si najdu lepšího, než žít ve vyhaslém vztahu a mít milence. Ale je to jen můj názor - v tomoto jsem hold moc konzervativní, ikdyž jsem mladá.
@byron píše:
@jizvíková hele já byla první!!! Se nevtírej jo??
no jo, ale když tobě je přednější ratolest
![]()
Tak představa někoho v latexu s neoholenejma nohama mi vzala veškerou chuť na dnešní plánové hrátky…
![]()
@Markytkaaa ale je to těžké si představit, že existují i takové, které by do toho nešly, viď?
To jak vidíš ostatním do hlavy je úžasné…
@catherine100 píše:
Tak představa někoho v latexu s neoholenejma nohama mi vzala veškerou chuť na dnešní plánové hrátky…![]()
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mne manzel taky ze zacatku vztahu kupoval darky, platil za me vsechno…

Kdyz je tak krasny, inteligentni a uspesny, tak si nemuze najit nejakou krasnou, blbou a svobodnou, jako vsichni ostatni, kterym jde jen o sex?
Jenze je to proste jine. Byl to muj pritel, planovali jsme spolu budoucnost a ja tim neublizovala dalsim lidem a jeste k tomu detem.
Kdyz se to provali (zalezi asi v jak velkem meste), tak se to dozvi uplne vsichni. A ne kazdy se na to bude divat jako, ze se snazila zachranit rodinu pred hladem.
Ja bych teda svoji matce neodpustila, kdyby timto zpusovem rozbila rodinu.
Pro me je proste hlavni vec ta, ze tim ublizuji dalsimm.
Ani tak mi nejde o to, ze bude vlastne dostavat mesicni plat.
Ja jsem proste jinak zalozena. Mam svou hrdost a nikdy bych se k necemu takovemu neponizila. A co to taky bude za chlapa, ze tohle nabidne vdane zene s detmi?