Milenka za peníze?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2445
9.11.12 09:39

@sad 1
Tohle totiž nemůžou ustát lidé, kteří se milují ;)

• načítám...
Mišanila
9.11.12 09:40

Zakladatelko
jestli je to pro tebe ok, tak do toho jdi, ale nečekej, že ti to tady i jinde všichni schválí. Prostě jsou lidi, kteří tohle považují za takový lepší druh prostituce.

A vydržování na začátku vztahu, co to přesně je? Jako že muž platí večeře a kino, to nepovažuju nijak rovnocenné tvé nabídce.
Většina žen jde do vztahu proto, že se jim někdo líbí, zamilují se a je společenská norma a znak galantnosti, že muž zpočátku platí za ženu. Nejde tam primárně o peníze za sex, ale o vztah a plánování budoucnosti s tím konkrétním mužem.

No a vydírání bych se z jeho strany taky trochu bála, bude tě mít v hrsti, přeci jen jsi vdaná žena. Ale stát se to samozřejmě nemusí, jen bych to vzala v úvahu.

• Upravit
30556
9.11.12 09:41

@Mišanila jééé kterou větu miluju: jsou věřící to by neudělali…já znám věřících a ti š… první ligu kdekoliv jen né doma :lol: :lol: :lol:
a nejsou to moje kamarádky, protože pokrytectví nesnáším…
sorry za OT, ale nedalo mi to :-D

• načítám...
Mišanila
9.11.12 09:42
@pepřenka píše:
Mě a několik let zpátky nabídl mladý hezký kluk 5000,– za to, že mu předvedem „hrátky“ s kámoškou a on se bude jenom dívat. Pobavilo mě to :D
Kdysi jsem koukala na nějaký film, kde chlap nabídl zadané ženě milion, když si s ním jednou vrzne. Po diskuzích s patnerem se dohodli, že to udělá, že to za ty prachy stojí. Už tehdy jsem si říkala, že bych do toho nešla ani za ty prachy.Jednou jsem slyšela názor, že každý se dá koupit, záleží jen na výši „honoráře“ Mě by teda nestály žádné prachy za to, abych ublížila manželovi. Raději budu žít skromně, ale s čistým štítem. Ale to je spíše o konkrétním vztahu a hodnotách…

No tak kdyby mi Robert Redford nabídl milion dolarů za jedinou noc, tak bych teda dost váhala :mrgreen:

• Upravit
Mišanila
9.11.12 09:43
@catherine100 píše:
@Mišanila jééé kterou větu miluju: jsou věřící to by neudělali…já znám věřících a ti š… první ligu kdekoliv jen né doma :lol: :lol: :lol:
a nejsou to moje kamarádky, protože pokrytectví nesnáším…
sorry za OT, ale nedalo mi to :-D

Nemluvím taky o všech věřících, ale o mých dvou kamarádkách :? Jinak si o jiných „věřících“ taky myslím svoje.

• Upravit
Mišanila
9.11.12 09:47

Catherine100
tam měl být ten mrkací smajlík ;), chápu, jak jsi to myslela…

• Upravit
30556
9.11.12 09:53

@Mišanila jasný, já jen že poslední dobou se okolo mě každej ohání vírou a pak jsem zjistila takové věci, že mi bylo zle :poblion:, věrnost či morální hodnoty nemají s vírou nic společného…ale to je vážně OT a nebudu vás tu vyrušovat…

i když mimochodem mám pár želízek v ohni kterým bych asi těžko odolala: Vin Diesel, mark Harmon, David James Elliott a pár dalších :lol: :lol: :lol:

• načítám...
3200
9.11.12 09:56
@catherine100 píše:
i když mimochodem mám pár želízek v ohni kterým bych asi těžko odolala: Vin Diesel, mark Harmon, David James Elliott a pár dalších :lol: :lol: :lol:

Tak já to otevřeně řeknu, že Vin Diesel by dostal i zadarmo.
Ten jen na mém seznamu pěti, kteří se i v manželství musí zkousnout :mrgreen:

• načítám...
2445
9.11.12 09:58
@Mišanila píše:
No tak kdyby mi Robert Redford nabídl milion dolarů za jedinou noc, tak bych teda dost váhala :mrgreen:
:D :D
  • načítám...
Anonymní
9.11.12 11:25

Zakladatelko - pokud na to máš žaludek a víš, že to ustojíš, tak do toho jdi, ale málo lidí ti tohle schválí, (takové věci se prostě nedělají :D ), ale podle mě je skoro jedno jestli budeš vydržovaná milenka nebo ti chlap za sex zaplatí.
Znám nespočet podváděných párů a jak už se tu psalo chlap platí i více než 30kč za měsíc ve formě dovolených, hotelů, večeří…
Sama bych do toho nešla, protože se znám už jednou jsem milenkou byla, bylo to dost neplánované (kolega s práce) trvalo to dva roky a byla jsem do něj velmi zamilovaná, ale nakonec jsem to ustála naštěstí bez následků na mé i jeho rodině, nikdo nic neví. Ale už bych to nechtěla opakovat bylo to dost o nervy. V zásadě mi to pomohlo si uvědomit, že mám doma toho nej… takže já jsem vyloženě člověk, který do všeho tahá city, proto bych do takové hry nešla. Ale pokud ty máš na to a zvládneš to bez emocí a ten dotyčný je ochotný plati, tak proč ne. Potom se v pekle potkáme. :mrgreen:

• Upravit
1013
9.11.12 11:36

Holky dobrá diskuze mě by teda nemusel moc dlouho přemlouvat Johnny Depp. :srdce:

• načítám...
Anonymní
9.11.12 11:36

Konečně se vykašli na všechny morální ženský který tady jsou! Kdyby oni dostaly takovou nabídku tak by to vzaly hned, tady ale říkají že ne, protože vědí že jim to v životě nikdo nenabídne :-D :mrgreen:

Prostě kašli na vše a hurá do toho, byla jsem milenkou kolik let, a bylo to to nejlepší v mém životě, víc pozornosti peněz a všeho okolo jsem od žádnýho chlapa neměla!! Beztak hledají milenky jen ti co doma mají těhotnou manželku které na sebe nenechá ani sáhnout, nebo ženskou která doma chodí urousaná a zajímají jen dítě.

Ruku na srdce, kolik z vás vypadá i když jste na mateřské pořád dobře?? Myslím dobré nehty, neodrostlá barva na vlasech, namalovaná, a NEoblečená ve vytahaných teplákách a starém triku.??

Děláme si to ženské sami že nás chlap podvádí…

• Upravit
8781
9.11.12 11:45
@Anonymní píše:
Konečně se vykašli na všechny morální ženský který tady jsou! Kdyby oni dostaly takovou nabídku tak by to vzaly hned, tady ale říkají že ne, protože vědí že jim to v životě nikdo nenabídne :-D :mrgreen:

Prostě kašli na vše a hurá do toho, byla jsem milenkou kolik let, a bylo to to nejlepší v mém životě, víc pozornosti peněz a všeho okolo jsem od žádnýho chlapa neměla!! Beztak hledají milenky jen ti co doma mají těhotnou manželku které na sebe nenechá ani sáhnout, nebo ženskou která doma chodí urousaná a zajímají jen dítě.

Ruku na srdce, kolik z vás vypadá i když jste na mateřské pořád dobře?? Myslím dobré nehty, neodrostlá barva na vlasech, namalovaná, a NEoblečená ve vytahaných teplákách a starém triku.??

ježiši ty musíš být hloupá a ještě anonymně… to asi asi moc za svým názorem nestojíš, krasavice :mrgreen:

• načítám...
23847
9.11.12 11:46
@Anonymní píše:
Dostala se mi nabídka, dělat milenku za finanční odměnu ve výši 20-30 000kč měsíčně… Jenže mám rodinu, nikdy bych o tom neuvažovala, ale momentálně nejsme v nejlepší finanční situaci… Nejedná se o jednorázový sex, ale o dlouhodobou záležitost… uvažovala by jste o to některá, kdyby jste nabídku dostaly?

Nečetla jsem diskuzi, ale dělat kurvu za 30litrů a mít jen jednoho stálýho zákazníka, tak to je dobrá nabídka, kdekterá z E55 by po tom skočila. :mrgreen: Takže zaručeně se najdou takové, co by do toho šly.
Já, kdybychom byli jo v prdeli, třeba potřebovali prachy pro nemocný dítě, neměli už co prodat, nikdo by nepomohl, a já nevím co ještě, tak klidně půjdu i šlapat na tu E55, prostě udělám cokoli. Jestli by mi ale jen chybělo pár tisíc do výplaty tak to bych teda radši přehodnotila výdaje, než dělat byť i luxusnější kurvu.

• načítám...
23847
9.11.12 11:48
@Anonymní píše:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová