Milenka za peníze?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13874
10.11.12 20:44

Morální kredit? Prostituce je obchod, vždy byl. Prostitutka může být klidně dobrá máma, spolehlivá kamarádka…a poctivá matka od rodiny svině.

• načítám...
69235
10.11.12 20:46
Já nereju, vím jistě, že prostitutku dělat nebudu, to si myslím, že ví víc ženských, tak jako nepůjdu vykrást banku, tak nebudu spouložit s někým za plat. Nikdo tady nepsal nic o tom, jaký jsou mámy nebo jestli někoho podrazily. Kdo útočí, jsi ty, nikoliv já, já nereju, já konstatuju, že sex za peníze je prostituce, že bych to nedělala, nešla do toho, tak jako i spousta jiných, že je rozdíl, nechat si zaplatit nákup od může, který je mým partnerem, že je o rozdíl být nevěrná, než dělat luxusní prostitutku. To že bych to nedělala a nyzývám věci pravými jmény není rytí. To je prostě fakt, to že se tady bijete za to, že je to vcelku normální pěkné čisté zaměstnání a ještě že se vůbec uvažuje, jestli náhodou placený sex nemá vyšší morální kredit než to, že někdo prostě prostituci odsuzuje, tak to mě velice překvalpilo.
Já se za své názory nestydím, nepíšu anonymně, nesouložím za prachy, takže jaksi útok na moje příspěvky je celkem zbytečný.
@tetaagáta píše:
A co ty víš o holkách, který to přesto udělaj? Jak můžeš vědět, jaký jsou mámy, jestli by někoho podrazily nebo ne? Zkus nesoudit. Nikdy nevíš, v jaký situaci se ocitneš. Fakt nerej.
  • načítám...
10933
10.11.12 20:48

Prostituce je pořád způsob obživy… nejstarší řemeslo ;-) Proč do toho taháte morálku? To jestli na to někdo má nebo nemá koule je věc druhá ;-)

• načítám...
1403
10.11.12 20:53
@Markytkaaa píše:
Prostituce je pořád způsob obživy… nejstarší řemeslo ;-) Proč do toho taháte morálku? To jestli na to někdo má nebo nemá koule je věc druhá ;-)
:palec: :palec: moje slova! Každého věc jeto řemeslo ikdyž velmi nezvyklé ale je..a myslím si že bysme se divili a to hodně kolik žen toto v žitově zkusilo či dělalo a nebo děla..
  • načítám...
2445
10.11.12 21:12
@tetaagáta píše:
Přesně tak, už mě ty cnostný moralistky se zadnicema v prašulkách jdou na nervy, myslím, že zakladatelka má jasno, takže teď už tu jde akorát o souboj, kdo má vyšší morální kredit

Mě je teda úpřímně jedno, když některá „dává“ za prachy. Ale měla by si umět přiznat, že provozuje prostituci a né ze sebe dělat trpitelku a svoje řemeslo srovnávat s normálním vztahem, nebo manželstvím. To je fakt ulítlé :roll:

• načítám...
Mišanila
10.11.12 22:19
@pepřenka píše:
Mě je teda úpřímně jedno, když některá „dává“ za prachy. Ale měla by si umět přiznat, že provozuje prostituci a né ze sebe dělat trpitelku a svoje řemeslo srovnávat s normálním vztahem, nebo manželstvím. To je fakt ulítlé :roll:

Přesně, tak chci slušný peníze za sex, u toho podvádět manžela jako bonus, tak jo, ale nedělejte z toho něco jiného než to je a nedávejte kázání o ctnostných moralistkách, co mají peněz dost, pokud si o tom nemyslí, že je to normální věc, kterou každá udělá. Na prostituci a prostitutky budou vždycky různé názory.

Nebo srovnávat to jen s nevěrou, to je nesmysl. Něco jiného je ženská, která s manželem už skoro nežije, city ochladly a tak si najde milence, nebo ženská co se bláznivě zamiluje a je nevěrná a něco jiného je obchodní vztah, jaký dostala v nabídce zakladatelka.

Já dokážu pochopit ženskou na dně, s dětma, bez vzdělání, která jinou šanci nemá a tak provozuje prostituci. Normální zaměstnání jako prodavačka, dělnice nebo učitelka to ale fakt není a nevím, jestli je zakladatelka zrovna v situaci, kdy půjde s celou rodinou pod most, pokud ten kšeft nevezme.

• Upravit
Scarlett2011
10.11.12 22:45
@terinka4444 píše:
Já nereju, vím jistě, že prostitutku dělat nebudu, to si myslím, že ví víc ženských, tak jako nepůjdu vykrást banku, tak nebudu spouložit s někým za plat. Nikdo tady nepsal nic o tom, jaký jsou mámy nebo jestli někoho podrazily. Kdo útočí, jsi ty, nikoliv já, já nereju, já konstatuju, že sex za peníze je prostituce, že bych to nedělala, nešla do toho, tak jako i spousta jiných, že je rozdíl, nechat si zaplatit nákup od může, který je mým partnerem, že je o rozdíl být nevěrná, než dělat luxusní prostitutku. To že bych to nedělala a nyzývám věci pravými jmény není rytí. To je prostě fakt, to že se tady bijete za to, že je to vcelku normální pěkné čisté zaměstnání a ještě že se vůbec uvažuje, jestli náhodou placený sex nemá vyšší morální kredit než to, že někdo prostě prostituci odsuzuje, tak to mě velice překvalpilo.
Já se za své názory nestydím, nepíšu anonymně, nesouložím za prachy, takže jaksi útok na moje příspěvky je celkem zbytečný.

S timto naprosto souhlasim. :palec:

• Upravit
byron
10.11.12 22:48

No, já si myslím, že kdyby byla válka, nebo nějaká extrémní situace, tak všechny do jedné bychom prostitutky byly, kdyby to uživilo naše děti!

• Upravit
23847
10.11.12 22:58

Ale, tady se nám vyrojilo řemeslnic najednou. 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
Scarlett2011
10.11.12 23:01

Proc vam jde porad o to, dokazat, ze kdyby byla nouze nejvyssi, tak by do toho sly vsechny?
Proc je tak tezke pochopit, ze nekdo by to proste neudelal? :nevim:

• Upravit
byron

@Gina108 a zas by to bylo k prdu, byla by velká konkurence a to by byl masakr

• Upravit
Scarlett2011
@Gina108 píše:
Ale, tady se nám vyrojilo řemeslnic najednou. 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • Upravit
23847
10.11.12 23:09
@byron píše:
@Gina108 a zas by to bylo k prdu, byla by velká konkurence a to by byl masakr

No že jo. Maj bejt rády, že do toho hned tak každá nejde, mlčet a šoupat nohama. :mrgreen: Nebo se všechny matky tady daj na to fajnový řemeslo a budou mít po kunčoftech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
2445
10.11.12 23:59
@Gina108 píše:
No že jo. Maj bejt rády, že do toho hned tak každá nejde, mlčet a šoupat nohama. :mrgreen: Nebo se všechny matky tady daj na to fajnový řemeslo a budou mít po kunčoftech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: :D :D
  • načítám...
36556
11.11.12 00:23
@Markytkaaa píše:
Prostituce je pořád způsob obživy… nejstarší řemeslo ;-) Proč do toho taháte morálku? To jestli na to někdo má nebo nemá koule je věc druhá ;-)

No, zrovna koule by asi dost překážely :mrgreen:

Každopádně k prostituci se obvykle uchylují ženské, které jsou k tomu nějak dotlačeny třeba životníma okolnostma. A když dostanou příležitost, rychle z toho utečou. nikdo se neprodává pro tu radost, aby na něm rajtoval nějaký obejda. Taky proto tolik šlapek fetuje.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová