Milenka za peníze?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
69235
9.11.12 11:49
JEŽIŠI KRISTE, JE PODSTATNÝ ROZDÍL mít partnera, se kterým chodím a žiju a společně hospodaříme a narovinu být tou na telefonu, kterou si někdo platí na souložení, aniž by to byl partner. Ať to tady budeš zaobalovat do blbých keců, pokud jsou dva partneři, žijí spolu, chodí spolu, tvoří pár, není žádné vydržování, pokud si funančně pomáhají, pokud ten, co má víc dá tomu, co má míň, jsou pár, to je podstatný rozdíl od prostituce, byť té na ulici nebo té na úrovni, kdy za prachy jsi svolná k sexu s někým, kdo není tvůj partner, ještě je rozdíl dostat šperk nebo za to pravidelný plat. Ať by do toho někdo šel nebo ne, udělal nebo neudělal, je to prostituce a srovnávat to s penězma ve vztahu, kdy spolu dva z lásky chodí, tak to je ubohost. To, co jsi napsala za nabídku práce v úvodu, je prostě regulérní prostituce, ať to okecáváš jak chceš. Pokud máš žaludek na to, být prostitutka, byť luxusní, směle do toho.
@Anonymní píše:
Tady zakladatelka, pročetla jsem si všehny příspěvky… všem děkuji za názory. Nejsem rozhodnutá jen nad tím přemýšlím a probírám všechna pro a proti. Proto jsem založila tuto diskuzi, aby jste mne případně přivedly na to, co mne samotnou nenapadlo.
Jinak k těm, co tu používají slůvko kurva, štětka… dámy sáhněte si do vlastního svědomí, zda jste se na začátku vztahu s Vašim partnerem nenechali tzv. vydržovat…
Přeji všem pěkný den.
  • načítám...
30556
9.11.12 11:55
@Anonymní píše:
Konečně se vykašli na všechny morální ženský který tady jsou! Kdyby oni dostaly takovou nabídku tak by to vzaly hned, tady ale říkají že ne, protože vědí že jim to v životě nikdo nenabídne :-D :mrgreen:

Prostě kašli na vše a hurá do toho, byla jsem milenkou kolik let, a bylo to to nejlepší v mém životě, víc pozornosti peněz a všeho okolo jsem od žádnýho chlapa neměla!! Beztak hledají milenky jen ti co doma mají těhotnou manželku které na sebe nenechá ani sáhnout, nebo ženskou která doma chodí urousaná a zajímají jen dítě.

Ruku na srdce, kolik z vás vypadá i když jste na mateřské pořád dobře?? Myslím dobré nehty, neodrostlá barva na vlasech, namalovaná, a NEoblečená ve vytahaných teplákách a starém triku.??

Děláme si to ženské sami že nás chlap podvádí…

No tak sorry ale já teď třeba vypadám líp než před těhotenstvím, sex jsem měli a máme téměř denně, ale stejně nevěřím, že je to záruka toho, že mě chlap nepodvede…a znám spostu případů kdy chlap nakonec skončil s ještě horší ochechulí než s to co měl doma :lol:

• načítám...
30556
9.11.12 11:56

@renule 13 joooo Johny :srdce: :srdce: :srdce: na toho bych zapomněla :lol:

• načítám...
8781
9.11.12 11:56
@catherine100 píše:
No tak sorry ale já teď třeba vypadám líp než před těhotenstvím, sex jsem měli a máme téměř denně, ale stejně nevěřím, že je to záruka toho, že mě chlap nepodvede…a znám spostu případů kdy chlap nakonec skončil s ještě horší ochechulí než s to co měl doma :lol:

jj máš pravdu :pankac: občas se nestačím divit ke komu chlapi odchází.. takže jen o vzhledu to není, je to taky o povaze…

• načítám...
23847
9.11.12 11:57
@Anonymní píše:
Tady zakladatelka, pročetla jsem si všehny příspěvky… všem děkuji za názory. Nejsem rozhodnutá jen nad tím přemýšlím a probírám všechna pro a proti. Proto jsem založila tuto diskuzi, aby jste mne případně přivedly na to, co mne samotnou nenapadlo.
Jinak k těm, co tu používají slůvko kurva, štětka… dámy sáhněte si do vlastního svědomí, zda jste se na začátku vztahu s Vašim partnerem nenechali tzv. vydržovat…
Přeji všem pěkný den.

No dobře, tak ne kur*va štětka, ale prostitutka, když teda spisovně, tak spisovně :mrgreen: Ale tohle je naprosto regulerní prostituce, za nějaký vydržování (což teda je na hraně prostituce, to uznávám) se to teda nedá schovat ani náhodou.

• načítám...
1013
9.11.12 11:57
@catherine100 píše:
@renule 13 joooo Johny :srdce: :srdce: :srdce: na toho bych zapomněla :lol:
:palec: :oops:
  • načítám...
20296
9.11.12 12:00

Milenka za peníze? Tak se teď říká prostitutkám? 8o

• načítám...
3030
9.11.12 12:11

Hodně žen dělá milenky zadarmo.

• načítám...
1013
9.11.12 12:12

Já bych teda být milenka za peníze být nemohla, už kvůli tomu sex nedovedu si představit spát 2krát týdně s milence a ještě aspoň jednou s manželem. :D
já co se sexu týče jsem ráda, když se dokopu jednou za týden a to jen ať je doma klid. :mrgreen: Pro mě bohužel tahle práce není. :(

• načítám...
3957
9.11.12 12:14
@Anonymní píše:
Konečně se vykašli na všechny morální ženský který tady jsou! Kdyby oni dostaly takovou nabídku tak by to vzaly hned, tady ale říkají že ne, protože vědí že jim to v životě nikdo nenabídne :-D :mrgreen:

Prostě kašli na vše a hurá do toho, byla jsem milenkou kolik let, a bylo to to nejlepší v mém životě, víc pozornosti peněz a všeho okolo jsem od žádnýho chlapa neměla!! Beztak hledají milenky jen ti co doma mají těhotnou manželku které na sebe nenechá ani sáhnout, nebo ženskou která doma chodí urousaná a zajímají jen dítě.

Ruku na srdce, kolik z vás vypadá i když jste na mateřské pořád dobře?? Myslím dobré nehty, neodrostlá barva na vlasech, namalovaná, a NEoblečená ve vytahaných teplákách a starém triku.??

Děláme si to ženské sami že nás chlap podvádí…

Zase některá chytrá. Když se budu malovat a nikde nebudu chodit - max. s mimi na procházku, bude to chlapovi připadat nějaké nápadné a bude si myslet že mám milence. Až půjdu do společnosti, hezky se obleču a namaluju, ale proč bych to měla dělat, když jsem doma??? I v dobách, kdy jsem s manželem pouze chodila, jsem se nikdy o víkendu nemalovala a chodila i před ním doma v teplácích a volném triku. Jsem přece doma tak proč se škrtit v podprdě, džínách a nějakém upnutém triku a ještě v tom třeba vařit. 8o :zed: A pán bude sedět na gauči v roztrhaných trenkách a vytahaném triku :roll:
No to je zas názor. Přece pokud mě muž miluje, tak snad právě proto jaká jsem doopravdy né proto jak vypadám, když jsem namalovaná a hezky oblečená. Vždyť těch „obyčejných“ chvil a „obyčejných“ věcí je v životě víc, tak proč při nich musím vypadat „neobyčejně“???

• načítám...
20296
9.11.12 12:15

@renule 13

Ne s milencem, ale zaměstnavatelem :mrgreen: Prostě bys měla normální KOPR no, práce je práce :mrgreen:

• načítám...
Scarlett2011
9.11.12 12:17
@RyBANA píše:
@renule 13Ne s milencem, ale zaměstnavatelem :mrgreen: Prostě bys měla normální KOPR no, práce je práce :mrgreen:

A mela by odvadet i dane. :mrgreen:

• Upravit
1013
9.11.12 12:18
@RyBANA píše:
@renule 13Ne s milencem, ale zaměstnavatelem :mrgreen: Prostě bys měla normální KOPR no, práce je práce :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
20296
9.11.12 12:19
@Scarlett2011 píše:
A mela by odvadet i dane. :mrgreen:

Třeba to za ni bude odvádět ten její zaměstnavatel, chtěla bych být účetní v jeho firmě :mrgreen:

• načítám...
1013
9.11.12 12:22
@RyBANA píše:
Třeba to za ni bude odvádět ten její zaměstnavatel, chtěla bych být účetní v jeho firmě :mrgreen:

já bych teda účetní pod takovým zaměstnavatelem být nechtěla, možná bych si musela i výplatu nějak zasloužit :think: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová