Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@werajsik píše:
Můj pohled na milenku je, že je to k… vždy za všech okolnostní. Protože se předpokládá že pojmenování milenka znamená, že daná žena chodí s ženatým mužem, který může mít i rodinu a tato žena ji pak rozbije.
Jinak zakladatelko - já osobně bych do tohoto možná (to slovo možná je dost důležité) šla jen za předpokladu, že jsem sama s dětmi a bez jakékoliv pomoci a toto by byl jediný způsob, jak zajistit, aby mi děti třeba sociálka nesebrala. Ale nemůžu to říct 100% - zatím jsem se do takové situace nedostala.
Jinak co se týče pohledu na udržování mimonaželského vztahu. Jsem možná pěkná konzerva, ale tohle bych nikdy v životě partnerovi neudělala, ale totéž vyžaduji já od něj. Pokud by vztah neklapal a já měla partnera i přesto alespoň trochu ráda, snažila bych se vztah vskřísit, a pokud by se mi to nepovedlo tak by následoval rozvod. Co by to byl za vztah, když by v něm chyběla oboustranná láska. Raději sama s nadějí, že si najdu lepšího, než žít ve vyhaslém vztahu a mít milence. Ale je to jen můj názor - v tomoto jsem hold moc konzervativní, ikdyž jsem mladá.
To se na mě nezlob, ale na rozbití rodiny bývají v zásadě dva… kuva ženská milenka a chudák chlap nevinný? ![]()
Pro mě může být kuva i chlap… to je pro mě povaha ne výdělečná činnost ![]()
@Katka86 píše:![]()
![]()
chudák chlap
![]()
![]()
tak se těšil
![]()
no stačí když mu dám přečíst to o tom latexu a myslím, že ho to taky přejde ![]()
@Markytkaaa
Tak samozřejmě že v tom ta ženská není sama, chlap nese stejnou vinu. O tom není pochyb.
To je spíš ale na jinou kapitolu
ale souhlasím s tebou
@catherine100 píše:
no stačí když mu dám přečíst to o tom latexu a myslím, že ho to taky přejde
zase na druhou stranu, když se ti nebude chtít, tak se nemusíš vymlouvat na migrénu, stačí mu barvitě popsat latex a chlupy
![]()
@Mateny píše:
@Markytkaaa ale je to těžké si představit, že existují i takové, které by do toho nešly, viď?To jak vidíš ostatním do hlavy je úžasné…
Strašně se mi líbí ten přístup „za žádnou cenu ne“… sebevědomá hrdá žena, která si nikdy nenechala nic zaplatit, protože vždy stála pevně na svých nohou, za svými názory a především za čistotou svých úmyslů a činů
nechť ti to vydrží ![]()
@werajsik píše:
@Markytkaaa
Tak samozřejmě že v tom ta ženská není sama, chlap nese stejnou vinu. O tom není pochyb.To je spíš ale na jinou kapitolu
![]()
ale souhlasím s tebou
pokud je milenka svobodná a chlap ženatý tak on nese větší vinu
@Markytkaaa jen potvrzuješ má slova
Mě se zase nelíbí ta jistota, že všechny, které by na dně byly by tuto možnost dle tebe na sto procent využily
Ba ne, nechci do tebe nijak rýpat, jen mě podráždila ta tvoje jistota v předvídání toho, co udělají druzí. Je to pouze tvůj subjektivní pocit vycházející z toho co by jsi udělala ty ![]()
Tý vaďo, já myslela, že si tady děláte srandu a teď jsem jukla znova a ona to zakladatelka asi myslela vážně, jo?
No já jsem ve vztahu partnerském, kasu držím já, takže mi ten můj vlastně taky platí
Ale jsme spolu ofigo asi 9 let, ale asi máme hranice nastavený trošku jinak než zakladatelka…Nedočítala jsem celé, ale připadat si jako prostitutka, asi nic moc. Mám stálého partnera, máme vztah, takže pokud Š-KAT, tak doma, protože jinak je to konec normálního vztahu. A to by ten známý platil tomu tvýmu???Hele bacha, nechci prudit, ale to si nemůže jinou práci najít ten tvůj???Nebo ses už rozhodla???Taky by mě zajímalo, proč od toho svého neodejdeš, nenajdeš si bydlení a nejsi s tímhle PLÁTCEM???
@Markytkaaa Je kur-a jako potvora, bestie…a kur-a jako prostitutka, šlápota…
@Markytkaaa píše:
Strašně se mi líbí ten přístup „za žádnou cenu ne“… sebevědomá hrdá žena, která si nikdy nenechala nic zaplatit, protože vždy stála pevně na svých nohou, za svými názory a především za čistotou svých úmyslů a činůnechť ti to vydrží
Tady ale nikdo nepsal, ze by si nikdy nenechal za nic zaplatit.
Je rozdil, kdyz Ti pritel, manzel koupi drahy darek, zaplati za veceri v restauraci…Dela to, protoze Te miluje a je mu s Tebou dobre.
Placeni za sex je stejne jako plat za jakoukoliv jinou sluzbu, praci. Kdyz tomu muzi bude chodit varit a on ji bude davat 20tis. mesicne, tak je jeji zamestnavatel a ona jeho kucharka. Kdyz s nim bude za penize spat, tak se tomu rika prostituce, at se vam to libi nebo ne.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Prostituce
Tady si to muzes precist. ![]()
Já proti označení prostituce nic nemám, jen opakuju že pokud bych si měla vybrat jestli prostituovat nebo skončit s dětma na ulici, tak prostituuju ![]()
@Scarlett2011 píše:
Tady ale nikdo nepsal, ze by si nikdy nenechal za nic zaplatit.
Je rozdil, kdyz Ti pritel, manzel koupi drahy darek, zaplati za veceri v restauraci…Dela to, protoze Te miluje a je mu s Tebou dobre.
Placeni za sex je stejne jako plat za jakoukoliv jinou sluzbu, praci. Kdyz tomu muzi bude chodit varit a on ji bude davat 20tis. mesicne, tak je jeji zamestnavatel a ona jeho kucharka. Kdyz s nim bude za penize spat, tak se tomu rika prostituce, at se vam to libi nebo ne.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Prostituce
Tady si to muzes precist.
Ano, ovšem nikde jsem se nedočetla o tom, že prostitutka je kur-va.. nevěstka, společnice ano
Od začátku tu tvrdím, že prostituce je nejstarší řemeslo byť třeba opovrhované ![]()
A stále si stojím za tím, že kur-va je člověk, muž nebo žena… a že je to povahová vlastnost nikoli výdělečná činnost ![]()
@lenkabu A mě se líbí, že to říkáš sama za sebe a nevztahuješ to na všechny ženy této planety ![]()
@lenkabu píše:
Já proti označení prostituce nic nemám, jen opakuju že pokud bych si měla vybrat jestli prostituovat nebo skončit s dětma na ulici, tak prostituuju
@Markytkaaa píše:
Ano, ovšem nikde jsem se nedočetla o tom, že prostitutka je kur-va.. nevěstka, společnice anoOd začátku tu tvrdím, že prostituce je nejstarší řemeslo byť třeba opovrhované
A stále si stojím za tím, že kur-va je člověk, muž nebo žena… a že je to povahová vlastnost nikoli výdělečná činnost
Aha, tak to jsi asi v jine debate s nekym jinym. ![]()
To, koho clovek povazuje za kur-vu mi je v podstate jedno. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat