Milenka za peníze?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20662
8.11.12 19:15
@Markytkaaa píše:
Můžu taky? :lol: :mrgreen:

Jen abyste se mi ted holky nepopraly, tak dobře, jedna nakluše v latexu do kuchyně a druhá bude leštit koupelnu v podvazcích a na boso :lol: :lol: :lol: :lol: Ted mě omluvte, jdu vykrást banku, at vás mám z čeho zaplatit :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
annooonyyym
8.11.12 19:16

Ja osobne by som do toho nešla, ale zasa na druhej strane - lepšie je byť milenka ako podvádzaná manželka :)…takže neodsudzujem ťa, bude to len a len tvoje rozhodnutie.

• Upravit
461
8.11.12 19:17

Cnostná Dujano, přeju Ti, ať nikdy nemusíš poznat, co je strach z toho, čím nakrmíš děti. Zkus nesoudit, o zakladetelce a jejích důvodech víš houbeles. Ona totiž může být mnohem slušnější ženská a lepší máma, než některý z vás.

• načítám...
Anonymní
8.11.12 19:17

Nedočítám celou diskusi - ale… radši než přijít o střechu nad hlavou a nemít na jídlo pro děti, tak si užiju s někym, kdo je mi příjemný a líbí se mi a peníze bych si klidně vzala!!!

Taky jsme na tom finančně dost blbě a kdyby taková nabídka přišla, tak bych jí rozhodně ihned nezavrhla :think:

K.

• Upravit
12154
8.11.12 19:18

Já se přiznám, že nevím, jestli bych do toho šla. Troufám si o sobě tvrdit, že bych se pak nedokázala podívat manželovi do očí, bylo-li by to bez jeho vědomí.
Moje svědomí není na prodej.
A kdyby o tom můj muž věděl, dlouho bych vdaná nezůstala - neustál by to.
Moje priorita je mít rodinu, úplnou s manželem. Takže nejspíš ne.
Ale nemám proto potřebu tě - zakladatelko - soudit. Jsi evidentně rozhodnutá, že to dělat budeš, tak hodně štěstí.

A co doma u tebe? Budeš mít „koule“ na to, abys to ty ustála? Nezamilovala jsi se? Oddělíš placený sex od svého života? Jen se mi zdálo totiž, že jsi psala něco o tom, že je svobodný, bez závazků a sympaťák. Tak aby to neskončilo třeba u toho, že ho budeš chtít celého a ne jen mu dělat společnici a milenku… :think:

• načítám...
24603
8.11.12 19:18

Zakladatelko, takhle, nech ti tu každý napíše svůj názor tak ty si stejně uděláš po svým tak nechápu k čemu zakládáš diskusi když patrně uděláš co uznáš sama za vhodné.

• načítám...
20656
8.11.12 19:19

Pročetla jsem diskusi a řekla zakladatelce tolik - za stavu manželství jaký popisuješ a vzhledem k tvý fin. situaci chápu, že do toho chceš jít, neodsuzuju tě a pokud na to máš (psychicky), tak do toho jdi
Spíš bych řekla jedno ohledně toho, jak píšou holky „kdyžtak toho necháš“ - jde o to, že jak s ním jednou půjdeš za peníze a nebudeš se z toho cítit dobře, tak ten pocit v tobě už zůstane, ten už nevrátíš, takže před tím prvním krokem se dobře rozmysli, jestli si jsi opravdu jistá, že si to pak nebudeš vyčítat

jo a taky nesouhlasím, že bys byla ku**, rozdíl v tom vidím :nevim: ale i tak je to slovíčkaření zbytečný, záleží hlavně na tom, jak to cítí zakladatelka, btw. oslovení ku@va si zaslouží plno jiných, který s nikým ani spát nemusí :nevim:

Příspěvek upraven 08.11.12 v 19:19

• načítám...
12505
8.11.12 19:19

Jde o to jestly se jinak z té těžké finanční situace neumíte dostat, pokud jste vyčerpaly všechny možnosti…Já bych osobně do toho nešla, nejde o to, že by jsi byla milenka, ale prostitka, milenka to dělá zadarmo..Tedy pokud to není zlatokopka.
Určitě by jsi pak měla nervy docela v háji, manžel by to zjistil a možná by jsi přišla i o něj, máš doma děti, pokud by jsi byla sama na vše. o.k, na tom není nic tak špatného, taky bych do toho šla kdybych an tom byla hoooodně špatně a byla na vše sama,.Ale,ty máš doma rodinu, manžela…Nedělej to..Zkuste to vymyslet jinak..

• načítám...
11620
8.11.12 19:21

A milé dámy to byste se divily kolik peněz chlap investuje z rodinného rozpočtu do milenky :-D
Myslím že 30 tisíc měsíčně je akorát střed
Proboha kde žiješ?! Já bych teda poznala, kdyby nám z rozpočtu vyšumělo 30000,–! Zas tolik už by nám nezbylo :roll: :roll:.
Diskusi jsem celou nečetla, nestojí mi to za to. Je rozdíl, dostat drahý dárek, nebo když mi chlap pravidelně platí. Promiň. Pro mě toto prostituce je. Nenechala bych se takto vydržovat ani jako svobodná (jedině snadbýt pod mostem a nemít co do huby). Natož vdaná a s dětmi.

• načítám...
20656
8.11.12 19:24
@1simona1 píše:
Zakladatelko, takhle, nech ti tu každý napíše svůj názor tak ty si stejně uděláš po svým tak nechápu k čemu zakládáš diskusi když patrně uděláš co uznáš sama za vhodné.

ona ale nepsala, že svůj názor chce změnit, nebo že by čekala, jestli jí to odsouhlasíme, jen se ptala, jestli by o tom některá taky uvažovala

já za sebe si odpovědět netroufnu, protože nejsem v její situaci

• načítám...
86
8.11.12 19:30

Nejde mi do hlavy to, že zakladatelka psala ze začátku, že podotýká, že ženytý není a před chvílí psala, že ženatý je, má děti atd…Nás tu asi lakuje nebo co? :think:

• načítám...
20662
8.11.12 19:31
@la lupe píše:
Nejde mi do hlavy to, že zakladatelka psala ze začátku, že podotýká, že ženytý není a před chvílí psala, že ženatý je, má děti atd…Nás tu asi lakuje nebo co? :think:

tak co já pochopila, ženatého má druhý anonym :lol: :lol: :lol:

• načítám...
13874
8.11.12 19:32

Jiný anonym psala o ženatém

• načítám...
784
8.11.12 19:32
@tetaagáta píše:
Cnostná Dujano, přeju Ti, ať nikdy nemusíš poznat, co je strach z toho, čím nakrmíš děti. Zkus nesoudit, o zakladetelce a jejích důvodech víš houbeles. Ona totiž může být mnohem slušnější ženská a lepší máma, než některý z vás.

Ty zase nevíš nic o mně, ani o ostatních, co tu zakladatelku nepoplácávají po ramenou. Podívej, ona založila veřejnou diskusi na velmi kontroverzní téma, pokud čekala, že ji všichni napíšou „jdi do toho“, smůla. S tím snad ale počítat nemohla :nevim:.

• načítám...
8781
8.11.12 19:33

Takže nepracující manželky od bohatých chlapů jsou vlastně taky k*rvy ne? Nechávají se vydržovat a občas se s chlapem vyspí a někam s ním zajdou. Tudíž naprosto stejné jako u zakladatelky.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová