Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Je Vás tu pár, které jste to pochopily, Vám děkuji za upřimnost.
A my co to neschvalujem jsme teda nepochopily proč?
Že jsme ti nepoplácaly po rameni? ![]()
Příspěvek upraven 08.11.12 v 18:46
Xenie, já bych taky ale ráda věděla, jak to s tebou dopadlo. Myslím, jak si se rozhodla
arabela
Páni, já jsem fakt jiná generace
![]()
Pro mě je sex za peníze prostituce.
@Anonymní píše:
Dostala se mi nabídka, dělat milenku za finanční odměnu ve výši 20-30 000kč měsíčně… Jenže mám rodinu, nikdy bych o tom neuvažovala, ale momentálně nejsme v nejlepší finanční situaci… Nejedná se o jednorázový sex, ale o dlouhodobou záležitost… uvažovala by jste o to některá, kdyby jste nabídku dostaly?
Katko ne.. jen prostě než něco napíšu, popřemýšlím nad tím i z té druhé strany víš…
Terinka… milenka i bez peněz za dárečky je kurva, která se ti ovšem může nakvartýrovat domu…
@terinka4444 milenka za peníze je milenka za peníze.k..va je ta, které nemá možnost si vybrat a jde s každým. To je špindíra. Nevšimla jsem si, že by zakladatelka neměla možnost volby. arabela
@Anonymní píše:
Katko ne.. jen prostě než něco napíšu, popřemýšlím nad tím i z té druhé strany víš…
Já přemýšlela z druhé strany, ale stejně budu mít pořád stejný názor
Ano, udělala bych to, ale to by už musela být extrémní situace-např hrozilo by, že bych třeba skončila s dětma pod mostem atd.Ale neudělala bych to na přilepšenou. Chápu, že vidina toho, že si budeš žít mnohem líp, je velice lákává, ale všechno má své i proti a tady bych řekla, že těch proti je mnohem víc
![]()
Příspěvek upraven 08.11.12 v 18:52
Když s tím bude tvůj manžel souhlasit a ty máš na to žaludek, tak proč ne ![]()
Katka86 a jak ty víš v jaké finanční situaci se necházím? Napsala jsem, že ne v dobré, že jsem se snažila si najít ještě jednu práci, ale bohužel bez výsledně a jelikož pracuji na 12tky nejde to moc dobře skloubit…
@Anonymní píše:
Katka86 a jak ty víš v jaké finanční situaci se necházím? Napsala jsem, že ne v dobré, že jsem se snažila si najít ještě jednu práci, ale bohužel bez výsledně a jelikož pracuji na 12tky nejde to moc dobře skloubit…
Tak né dobrá situace není to samé, co třeba katastrofická
Pokud ti hrozí, že nebudou mít děti co jíst a budete spát pod mostem, tak do toho jdi
ale pokud vím, tak si tady nic nepsala o tom, že jsou ty peníze pro vás životně důležité
![]()
Proč hned tak silná slova… proč ku*va? Je to koneckonců nejstarší řemeslo ![]()
Není to trochu snad závist, že jste takovou nabídku dámy nedostaly?
![]()
Pokud bych neměla za co platit nájem, jídlo pro děti a moje práce by prostě finančně nestačila, tak do toho jdu. A klidně teda budu kurva. Lepší než být světice na ulici s hladovými dětmi.
@Markytkaaa píše:
Proč hned tak silná slova… proč ku*va? Je to koneckonců nejstarší řemeslo
Není to trochu snad závist, že jste takovou nabídku dámy nedostaly?![]()
Ano, myslím, že závistí všechny přímo pukáme. Já třeba nesnila o ničem jiném, než se takto živit a čekat, až si pro mě přijde Richard Gere
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat