Milenka za peníze?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20662
8.11.12 18:46
@Anonymní píše:
Je Vás tu pár, které jste to pochopily, Vám děkuji za upřimnost.

A my co to neschvalujem jsme teda nepochopily proč? :think: :think: :nevim: Že jsme ti nepoplácaly po rameni? :nevim:

Příspěvek upraven 08.11.12 v 18:46

• načítám...
Anonymní

Xenie, já bych taky ale ráda věděla, jak to s tebou dopadlo. Myslím, jak si se rozhodla :D arabela

• Upravit
36556

Páni, já jsem fakt jiná generace :nevim: 8o

Pro mě je sex za peníze prostituce.

• načítám...
69235
8.11.12 18:47
Milenka za peníze je ku.va, nebo se pletu?
@Anonymní píše:
Dostala se mi nabídka, dělat milenku za finanční odměnu ve výši 20-30 000kč měsíčně… Jenže mám rodinu, nikdy bych o tom neuvažovala, ale momentálně nejsme v nejlepší finanční situaci… Nejedná se o jednorázový sex, ale o dlouhodobou záležitost… uvažovala by jste o to některá, kdyby jste nabídku dostaly?
  • načítám...
Anonymní
8.11.12 18:48

Katko ne.. jen prostě než něco napíšu, popřemýšlím nad tím i z té druhé strany víš…

• Upravit
Anonymní
8.11.12 18:48

Terinka… milenka i bez peněz za dárečky je kurva, která se ti ovšem může nakvartýrovat domu…

• Upravit
Anonymní
8.11.12 18:50

@terinka4444 milenka za peníze je milenka za peníze.k..va je ta, které nemá možnost si vybrat a jde s každým. To je špindíra. Nevšimla jsem si, že by zakladatelka neměla možnost volby. arabela

• Upravit
20662
8.11.12 18:51
@Anonymní píše:
Katko ne.. jen prostě než něco napíšu, popřemýšlím nad tím i z té druhé strany víš…

Já přemýšlela z druhé strany, ale stejně budu mít pořád stejný názor :nevim: Ano, udělala bych to, ale to by už musela být extrémní situace-např hrozilo by, že bych třeba skončila s dětma pod mostem atd.Ale neudělala bych to na přilepšenou. Chápu, že vidina toho, že si budeš žít mnohem líp, je velice lákává, ale všechno má své i proti a tady bych řekla, že těch proti je mnohem víc :nevim: :nevim:

Příspěvek upraven 08.11.12 v 18:52

• načítám...
13770
8.11.12 18:51

Když s tím bude tvůj manžel souhlasit a ty máš na to žaludek, tak proč ne :D

• načítám...
Anonymní
8.11.12 18:53

Katka86 a jak ty víš v jaké finanční situaci se necházím? Napsala jsem, že ne v dobré, že jsem se snažila si najít ještě jednu práci, ale bohužel bez výsledně a jelikož pracuji na 12tky nejde to moc dobře skloubit…

• Upravit
20662
8.11.12 18:57
@Anonymní píše:
Katka86 a jak ty víš v jaké finanční situaci se necházím? Napsala jsem, že ne v dobré, že jsem se snažila si najít ještě jednu práci, ale bohužel bez výsledně a jelikož pracuji na 12tky nejde to moc dobře skloubit…

Tak né dobrá situace není to samé, co třeba katastrofická :nevim: :nevim: Pokud ti hrozí, že nebudou mít děti co jíst a budete spát pod mostem, tak do toho jdi :nevim: ale pokud vím, tak si tady nic nepsala o tom, že jsou ty peníze pro vás životně důležité :think: :nevim:

• načítám...
10933
8.11.12 19:01

Proč hned tak silná slova… proč ku*va? Je to koneckonců nejstarší řemeslo ;-)
Není to trochu snad závist, že jste takovou nabídku dámy nedostaly? ;-) :mrgreen:

• načítám...
86
8.11.12 19:02
  • načítám...
13874
8.11.12 19:03

Pokud bych neměla za co platit nájem, jídlo pro děti a moje práce by prostě finančně nestačila, tak do toho jdu. A klidně teda budu kurva. Lepší než být světice na ulici s hladovými dětmi.

• načítám...
784
8.11.12 19:04
@Markytkaaa píše:
Proč hned tak silná slova… proč ku*va? Je to koneckonců nejstarší řemeslo ;-)
Není to trochu snad závist, že jste takovou nabídku dámy nedostaly? ;-) :mrgreen:

:lol: Ano, myslím, že závistí všechny přímo pukáme. Já třeba nesnila o ničem jiném, než se takto živit a čekat, až si pro mě přijde Richard Gere :-).

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová