Milenka za peníze?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20662
8.11.12 17:46
@Anonymní píše: Šla bych do toho, pravděpodobně doma nemá se svou manželkou sex, tak to hledá jinde…To byste se divily, kolik Vašich chlapů má milenky…

no mají, ale kolik jim za to platí 30 tis. měsíčně :lol: :lol:

• načítám...
ncc1701
@Anonymní píše: Šla bych do toho, pravděpodobně doma nemá se svou manželkou sex, tak to hledá jinde…To byste se divily, kolik Vašich chlapů má milenky…

Vic bych se divila, kdyby ji za to platil pausalne.

• Upravit
2445
@Anonymní píše: :roll: ted se teprve projevila inteligence :potlesk:

Neřekla jsem nic urážlivého. Až budeš dělat šlapku, uslyšíš horší věci :mrgreen:

• načítám...
Anonymní

Chlap si vždy milenku vydržuje tak nevím proč to nazýváte prostitucí, dle mého je to pro něho pohodlnější dát peníze než pořád vymýšlet co drahého jí koupit, beztak to finančně dle mého vyjde na stejno…

Takle si můžeš koupit co chceš…

• Upravit
Anonymní
8.11.12 17:49

A milé dámy to byste se divily kolik peněz chlap investuje z rodinného rozpočtu do milenky :-D
Myslím že 30 tisíc měsíčně je akorát střed

• Upravit
2445
8.11.12 17:49
@Anonymní píše:
Chlap si vždy milenku vydržuje tak nevím proč to nazýváte prostitucí, dle mého je to pro něho pohodlnější dát peníze než pořád vymýšlet co drahého jí koupit, beztak to finančně dle mého vyjde na stejno…Takle si můžeš koupit co chceš…

Ty v tom máš jasno koukám. Tak hodně štěstí v nové práci :D

• načítám...
30556
8.11.12 17:50

Já bych teda do toho nešla, ale lepší než být milenka zadara neee?
spousta holek spí s chlapama za dárečky, auta, a takhle to budou mít vyřešené :P :P :P jo a říká se jim zlatokopky né k**** :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
8.11.12 17:51
@Anonymní píše:
Takna dotaz, co by to obnášelo, zeptala jsem se, nejsem na SM a podobné praktiky… takže v tomto případě bych na to opravdu nepřistoupila. Bylo by to 1-2 týdně, jelikož pracuji na směny a sháněla jsem si ještě jednu práci, vyřešila bych to takto.
Jinak nejde jen čistě o sex, ale též o doprovod do společnosti

Teda, nesla bych do toho. Ale pokud ano, coz by se mi s cizim jednak eklovalo a jednak bych se bala, ze dostanu AIDS, tak by mi i tech 30 mesicne pripadalo malo. Preci jen, clovek by si mel sebe vazit a za to premahani… Jo a co kdyz se do nej zamilujes, prostituce - neprostituce a prestane Te bavit manzel, tak to u zen byva, taky riziko. Nejak se mi nakumulovaly duvody, proc do toho nejit.

• Upravit
2445
8.11.12 17:51

@catherine100
no jo vlastně :D :D

• načítám...
Anonymní
8.11.12 17:52

Anonymmní existují testy, které se po půl roce opakují a není zase tak složité donutit chlapa si na ně zajít… ;)

• Upravit
Anonymní
8.11.12 17:53

Sr na lidi, musíš sit o vyřešit sama se sebou. stojí ti za yt peníze risk že přijdeš o rodinu? dokážeš se před manželem tvářit normálně nebo by byl ochoten ti to akceptovat? do jaký společnosti budete chodit-nebudou tam známí manžela? znala jsme několik ženských od rodin co dělaly společnice kvuli tomu aby uplatily hypotéku…

• Upravit
Anonymní

naprosto souhlasim ja jsem priznam se delala chvili v clubu tanecnici a obcas jsem si i prividelala jinak kdyz se mi dotycny libil a dobre zaplatil :oops:!!vzdy chranene!! a moooooooc by jste se divily drahe damy kolik chlapu predevsim zenatych s rodinou chodi do bordelu a co tam dela a pozaduje! to uz mi prijde tedy lepsi takto zalozeny vztah co popisuje zakladatelka.

• Upravit
5037

To je na tvým vědomí a svědomí, na to bych se tady teda neptala. To čekáš, až ti to tu někdo potvrdí a půjdeš do toho? A není to trochu osobní věc?

• načítám...
ncc1701
@Anonymní píše:
A milé dámy to byste se divily kolik peněz chlap investuje z rodinného rozpočtu do milenky :-D
Myslím že 30 tisíc měsíčně je akorát střed

Jakoze doma kecaj, ze berou patnact?

• Upravit
5037
8.11.12 17:55
@Anonymní píše:
naprosto souhlasim ja jsem priznam se delala chvili v clubu tanecnici a obcas jsem si i prividelala jinak kdyz se mi dotycny libil a dobre zaplatil :oops:!!vzdy chranene!! a moooooooc by jste se divily drahe damy kolik chlapu predevsim zenatych s rodinou chodi do bordelu a co tam dela a pozaduje! to uz mi prijde tedy lepsi takto zalozeny vztah co popisuje zakladatelka.

Tak to je jasný, že to dělá spousta chlapů a i ženských, ale asi to zrovna nerozebírají na sociálních sítích, ne? :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová