Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Dostala se mi nabídka, dělat milenku za finanční odměnu ve výši 20-30 000kč měsíčně… Jenže mám rodinu, nikdy bych o tom neuvažovala, ale momentálně nejsme v nejlepší finanční situaci… Nejedná se o jednorázový sex, ale o dlouhodobou záležitost… uvažovala by jste o to některá, kdyby jste nabídku dostaly?
Mě by teda spíš zajímalo, kdo si chce platit za jednu milenku dlouhodobě? Není to nějaký tvůj obdivovatel? ![]()
Holky tož to je normální pracovní poměr ![]()
Zakladatelko vem si, že bys ve „zkušebce“ vyletěla. To je teprv depka
![]()
Děkuji, že se mne tu někdo zastal. Milé dámy sáhněte si do svědomí, mít milence, už vidím, jak si ho vodíte domu… haha většinou to dopadá tak, že se dotyční scházejí na hotelech, chodí na večeře, dostávají dárky je to to samé v bleděmodrém…která z vás si platí hotel? Nejspíše žádná.
Teda zajímalo by mě, jak bys to zařídila doma, předpokládám, že byste se scházeli párkrát za měsíc, takže to by chlap vyfasoval děti a ty šla ke kamarádce? ![]()
Příspěvek upraven 08.11.12 v 17:43
Poraď se s manželem/přítelem, zda je pro něj taková brigáda v pořádku. Pokud ano a ty s tím nemáš problém,. tak vzhůru za prací…
@Anonymní píše:
Dostala se mi nabídka, dělat milenku za finanční odměnu ve výši 20-30 000kč měsíčně… Jenže mám rodinu, nikdy bych o tom neuvažovala, ale momentálně nejsme v nejlepší finanční situaci… Nejedná se o jednorázový sex, ale o dlouhodobou záležitost… uvažovala by jste o to některá, kdyby jste nabídku dostaly?
Asi o tom přemýšlíš, no nebudu hodnotit, jen se zeptám - pomyslela jsi na to, co to bude obnášet? „jen“ setkání občas v posteli a klasické milování. Nebo být k dispozici třeba každý den a sex zepředu, zezadu, bič a kůže, tresty… a další? S kondomem nebo bez…
@pepřenka píše:
Mě by teda spíš zajímalo, kdo si chce platit za jednu milenku dlouhodobě? Není to nějaký tvůj obdivovatel?
Holky tož to je normální pracovní poměr
Zakladatelko vem si, že bys ve „zkušebce“ vyletěla. To je teprv depka![]()
![]()
ted se teprve projevila inteligence ![]()
@pepřenka píše:
Mě by teda spíš zajímalo, kdo si chce platit za jednu milenku dlouhodobě? Není to nějaký tvůj obdivovatel?
Holky tož to je normální pracovní poměr
Zakladatelko vem si, že bys ve „zkušebce“ vyletěla. To je teprv depka![]()
![]()
a k tomu na dobu neurčitou
![]()
Nazývejme věci pravými jmény. To, o čem uvažuješ, není milenecký vztah, ale prostituce. Rozhodně bych to nedělala. Nebylo by lepší najít si nějakou normální práci? Třeba za ni nedostaneš tolik peněz a třeba nebudou tak „snadno“ vydělané, ale bonus bych viděla v tom, že neohrozíš rodinu a nebudeš muset chodit kanálama.
Šla bych do toho, pravděpodobně doma nemá se svou manželkou sex, tak to hledá jinde…
To byste se divily, kolik Vašich chlapů má milenky…
@Anonymní píše:
Ano přemýšlím o tom, nechci radu, jen jsem se zeptala, zda by o tom někdo uvažoval, pokud by tuto nabídku dostal…
ano pokud by mi ten
milenec:D rekneme vyhovoval, ze by byl fesak a tak ano asi bych dotoho sla
ale muzi bych to nerekla ![]()
Pokud by to bylo v nouzi nejvyssi a MUZ BY TO AKCEPTOVAL, ano. Zatim u mne tyto dve situace nenastaly /a doufam, ze nikdy nenastanou!!!/,takze nabidku podobneho typu jsem odmitla.
Udelej, jak myslis. Hlavne NEZTRAT SAMA SEBE…
Takna dotaz, co by to obnášelo, zeptala jsem se, nejsem na SM a podobné praktiky… takže v tomto případě bych na to opravdu nepřistoupila. Bylo by to 1-2 týdně, jelikož pracuji na směny a sháněla jsem si ještě jednu práci, vyřešila bych to takto.
Jinak nejde jen čistě o sex, ale též o doprovod do společnosti
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Pokud jsi ve špatné finanční situaci, tak proč ne. Kdyz se Ti to bude příčit, couvnout můžeš kdykoliv… Takových lidí má milence a pokud by ten čas s ním byl příjemný, tak proč ne. Já mám taky přítele, je skvělej, ale nechce se mnou spát a taky si řikam, že bych to vyřešila takhle, neměla jsem zatim příležitost, ale pokud nastane, myslim, že nebudu mít žádné výčitky… Ty třeba nemáš problém se sexem, ale zas s penězi a když Ti to neni proti srsti, tak co, žijeme jen jednou…