Milenka za peníze?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2282
9.11.12 12:23

Dobrá diskuze holky, jen se tu zbytečně nerozčilujte. Věřím, že je spousta lidí, co by do toho šla a spousta těch, co by to neudělaly ani za zlatý prase.. Podle mě záleží na tom, jak na to má kdo žaludek a jak se s tím dokáže vyrovnat.. Jednou jsme s ex přítelem dostali nabídku, že za 5000,– za soulož se na nás bude jeden chlápek „jen“ koukat. Nabídl nám to jako „dlouhodobou brigádu“ :mrgreen: I když jsme na tom byli finančně dost bídně, tak jsme do toho nešli - kvůli mě. Příčilo se mi „dělat to“ před někým a za prachy :nevim:

@renule 13 píše:
Holky dobrá diskuze mě by teda nemusel moc dlouho přemlouvat Johnny Depp. :srdce:
:palec: :mrgreen: Tak Johnnyho bych možná nechala kouknout :mrgreen:
  • načítám...
3957
9.11.12 12:31
@Anonymní píše:
Tady zakladatelka, pročetla jsem si všehny příspěvky… všem děkuji za názory. Nejsem rozhodnutá jen nad tím přemýšlím a probírám všechna pro a proti. Proto jsem založila tuto diskuzi, aby jste mne případně přivedly na to, co mne samotnou nenapadlo.
Jinak k těm, co tu používají slůvko kurva, štětka… dámy sáhněte si do vlastního svědomí, zda jste se na začátku vztahu s Vašim partnerem nenechali tzv. vydržovat…
Přeji všem pěkný den.

Tobě příjde jako vydržování se chlapem, když jdete spolu do restaurace (kam tě pozve on) a zaplatí vše (tedy i za tebe)??? 8o 8o Já teda nevím, ale i za mě platil můj manžel v našich začátcích. On to považoval to jako samozřejmost. Samozřejmě jsem se snažila taky někde něco zaplatit a to i přesto že jsem v té době byla ještě student a on už vydělával. Ale když jsem něco zaplatila cítil se pak méněcenný, že za něj platila žena (jak mi to pak řekl). A někdy jsem si platili každý sám. A můj názor je že takto to funguje ve většině vztahů na začátku.
A ještě něco chlap, který nikdy za partnerku nic nezaplatil nebo nechá ať všechno zaplatí, je podle mě buran a od takového ruce pryč. Živě si dovedu představit jaký by byl s takovým člověkem společný život. :poblion: :poblion:
Nikdy bych on něj nic nedostala, na vše bych musela JÁ našetřit, domácnost, nákupy a jiné výdaje bych finančně táhla taky jen já a on by si sobecky utrácel svoje peníze jen pro sebe.
Tak to raději - dle tebe - se nechám chlapem vydržovat a vím, že pak nebude při společném soužití problém spojení společné finance.
Tak tento názor, si myslím, je trochu (trochu víc) přes čáru 8o :roll:

• načítám...
763
9.11.12 12:33

Kdybych zůstala bez chlapa sama s dětičkama a byla v háji s penězma tak bych to vzala kvůli dětem aby se měly dobře..ovšem mít doma chlapa a dělat toto..no to bych byla teda pěkná skokanka-nevím jak by se to dalo utajit před chlapem a neměla bych na to žaludek ho takhle podvádět..asi by se ten tvůj měl víc posnažit aby jste se měli lépe a ty jsi nebyla nucena zvažovat tuto extrémní formu přilepšení k rodinnému rozpočtu..nevím no..ale nikoho neodsuzuji-život je boj..tak hodně štěstí.. :kytka: :mavam:

• načítám...
2445
9.11.12 12:46
@werajsik píše:
Zase některá chytrá. Když se budu malovat a nikde nebudu chodit - max. s mimi na procházku, bude to chlapovi připadat nějaké nápadné a bude si myslet že mám milence. Až půjdu do společnosti, hezky se obleču a namaluju, ale proč bych to měla dělat, když jsem doma??? I v dobách, kdy jsem s manželem pouze chodila, jsem se nikdy o víkendu nemalovala a chodila i před ním doma v teplácích a volném triku. Jsem přece doma tak proč se škrtit v podprdě, džínách a nějakém upnutém triku a ještě v tom třeba vařit. 8o :zed: A pán bude sedět na gauči v roztrhaných trenkách a vytahaném triku :roll:
No to je zas názor. Přece pokud mě muž miluje, tak snad právě proto jaká jsem doopravdy né proto jak vypadám, když jsem namalovaná a hezky oblečená. Vždyť těch „obyčejných“ chvil a „obyčejných“ věcí je v životě víc, tak proč při nich musím vypadat „neobyčejně“???

Souhlasím, že ženská má vypadat i doma hezky, ale to může klidně i v teplácích. Nejsou tepláky, jako tepláky ;)

• načítám...
20662
9.11.12 12:50

Děvčata, až vás Johny omrzí, pošlete ho za mnou, jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P

• načítám...
3957
9.11.12 12:51

@pepřenka
Tak já to ZATÍM mám doma tak, že ikdbych měla na sobě skafandr, byla bych pro svého manžela pořád sexy. Protože moc dobře ví co se pod tím skafandrem srývá… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
2282
9.11.12 12:55
@Katka86 píše:
Děvčata, až vás Johny omrzí, pošlete ho za mnou, jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P

Až ho budu mít já, tak už ho nedám :twisted:

• načítám...
2445
9.11.12 12:56

@werajsik
:D :D :D
To znám, mého muže neodradí ani ty mastné vlasy :mrgreen:
Tak ať to těm našim dlouho vydrží!!! :mrgreen:

• načítám...
20662
9.11.12 12:56
@tehuzu píše:
Až ho budu mít já, tak už ho nedám :twisted:

jenom půjčit, za peníze :lol: :lol: :lol:

• načítám...
3957
9.11.12 12:57

@pepřenka
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jj ať jim to vydrží :pankac: :pankac:

• načítám...
2445
9.11.12 13:03
@terinka4444 píše:
JEŽIŠI KRISTE, JE PODSTATNÝ ROZDÍL mít partnera, se kterým chodím a žiju a společně hospodaříme a narovinu být tou na telefonu, kterou si někdo platí na souložení, aniž by to byl partner. Ať to tady budeš zaobalovat do blbých keců, pokud jsou dva partneři, žijí spolu, chodí spolu, tvoří pár, není žádné vydržování, pokud si funančně pomáhají, pokud ten, co má víc dá tomu, co má míň, jsou pár, to je podstatný rozdíl od prostituce, byť té na ulici nebo té na úrovni, kdy za prachy jsi svolná k sexu s někým, kdo není tvůj partner, ještě je rozdíl dostat šperk nebo za to pravidelný plat. Ať by do toho někdo šel nebo ne, udělal nebo neudělal, je to prostituce a srovnávat to s penězma ve vztahu, kdy spolu dva z lásky chodí, tak to je ubohost.

VIDÍM TO STEJNĚ!!!

• načítám...
2282
9.11.12 13:04
@Katka86 píše:
jenom půjčit, za peníze :lol: :lol: :lol:

Až ho budu mít, tak ho zavřu do sklepa a nedám :cert: Ale kdybys o to moc stála, můžeš se na nás přijít podívat - za peníze :mrgreen:

• načítám...
20662
9.11.12 13:06
@tehuzu píše:
Až ho budu mít, tak ho zavřu do sklepa a nedám :cert: Ale kdybys o to moc stála, můžeš se na nás přijít podívat - za peníze :mrgreen:

a to potom budu čum-ku*va, když se budu jenom tupě čumět? nerada bych si zkazila pověst :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
86
9.11.12 13:10

@werajsik :potlesk: :palec: chlapi spíš utíkají od těch nafintěných a bezduchých blbek. Já doma taky chodím v teplákách a triku a mám chlapa 4 roky co me ještě nepodvedl. :mrgreen:

• načítám...
1013
9.11.12 13:14

Hele dámy pokud vím, tak Johnny je můj idol, takže vám ho, tak lacině nepřenechám. :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová