Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barevný kokrháč píše: Více
Tady není USA. Tady jsou přeplněné věznice. Udělal by to jednou a vězeňkyně by ho, aspoň z části, přeoperovaly amatérsky
![]()
@Anonymní píše: Více
Proc anonym?
Stuj si za tim co píšeš ne? ![]()
@marin píše: Více
Hele, když se někdo chová hnusně a/nebo se do mě a/nebo ostatních bezdůvodně naváží, tak také začínám reagovat adekvátně aneb na hrubý pytel hrubá záplata.
U Son se mi nelíbí podpora Pírka a zbytečné provokování Meruňky, kterou ona ovšem jako podporu a provokaci nevidí, ale její osobní život a kdy a po kolikáté schůzce s kým spí, se mě netýká. ![]()
Třeba já mám celoživotní zkušenost, že pokud ženskou nedostanu do postele na první schůzce, tak pak to spíše přejde v kamarádství a oběma je pak trapné udělat ten další krok, aby se jeden před druhým neshodili.
@xiaxxx píše: Více
A on nebyl ochoten?
![]()
Skrblík! ![]()
![]()
Příspěvek upraven 27.09.25 v 17:06
@sirikit píše: Více
Bléé! ![]()
Jednou jsem četl ruskou detektivku, kde z bezdomovců vařili sulc pro psy, a tohle mi to připomnělo.
![]()
@M_Vladim píše: Více
Tady je „v USA“ pokud tu může člověk měnit pohlaví bez operace, půjde do věznice podle toho, jak se cítí (je to pravděpodobné, min. časem)
Co bylo kdysi v USA či západní EU, to bude časem tady… je to tak ve všem. Ty to víš a já to vim taky
@xiaxxx píše: Více
Tak to já, kdybych ty ženské neukecal hned a třeba zlehka pod parou, tak bych byl asi doživotní panic, protože po delší době známosti a za střízliva bych se asi styděl.
![]()
@Adull píše: Více
Lepší kostým pro servismenku jsem nenašel.
![]()
@Anonymní píše: Více
Pírko…
Takže mam s Golemem stejnou kytku
osud ![]()
@Adull píše: Více
Hele, mě z toho vyléčila Tyvíškdo, která měla názor, že „holky to chtějí také“, tak jaképak copak. Z jejího hlediska je i pojem dát a dala trochu divný, když to chtěli oba a dali si to navzájem. ![]()
@Barevný kokrháč píše: Více
Nevkládej mi v co věřím.
Věřím, že tu mládež začne zas kukat, tedy fakt dřív než dnes.
Podmínky tu jsou, další je třeba vytvořit ( teď myslím bydlení).
No a ten zbytek jsem tu psal před chvílí.
![]()
No a vlastně nejen před chvílí. ![]()
Příspěvek upraven 27.09.25 v 18:06