Mimi a pes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
16.7.10 12:50

Petro, no abych se přiznala, tak nejsem nějak extra zastáncem psů na sídlišti, psů v bytě vůbec. Já bych to nesnesla, vadily by mi chlupy a zápach. Ale druhého za to neodsuzuju, je to každého věc :kytka:

Náš byl venku, v bytě byl párkrát a to jenom proto, že nám tam utekl. Jo a býval s námi pravidelně na Štědrý den u stromečku :lol: A troufám si říct, že tam byl šťastný, sám byl venku málokdy.

Holky a co nějaká fota pejsků s vašimi dětmi?

• Citovat
  • Upravit
35414
16.7.10 14:37

madi tak my meli dve moznosti, bud pes v byte, nebo ho prodat. A to bych nikdy neudelala. Jinak bych si do bytu poridila spis kocku. A nebo neco v kocici velikosti :-)
Ale fotem s ditkem jeste neposlouzim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
16.7.10 16:13

madi chlupy sice jsou, ale určitě nesmrdí, mít psa doma a venku je rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.7.10 17:42

my teď pořídili robota vysavač a už ani ty chlupy nejsou :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.7.10 17:45
madi píše:
Petro, no abych se přiznala, tak nejsem nějak extra zastáncem psů na sídlišti, psů v bytě vůbec. Já bych to nesnesla, vadily by mi chlupy a zápach. Ale druhého za to neodsuzuju, je to každého věc :kytka:

Náš byl venku, v bytě byl párkrát a to jenom proto, že nám tam utekl. Jo a býval s námi pravidelně na Štědrý den u stromečku :lol: A troufám si říct, že tam byl šťastný, sám byl venku málokdy.

Holky a co nějaká fota pejsků s vašimi dětmi?

http://img5.rajce.idnes.cz/…DSCF1293.jpg

:mrgreen: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
16.7.10 18:56

taky jedna když byla klárka ještě malinká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
16.7.10 19:01

tady už jsou větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
17.7.10 07:44
zuzka.mamka píše:
madi chlupy sice jsou, ale určitě nesmrdí, mít psa doma a venku je rozdíl

Zuzko, baset byl opravdu už od štěňátka výrazně cítit psinou, fakt. Když jsme šli s ním ven a hráli si, oblečení jsem komplet musela hodit do pračky, protože fakt smrdělo. Když jsme ho měli na vánoce vevnitř, větrali jsme to dlouho. Moje babička má fenku voříška, taky v bytě. Fenka sice na dotek nazavání, nicméně jak k babičce vstoupíš, cítíš, že je tam pes.

Ale jak říkám, někomu to nevadí, tak proč ne. Jinak fotky super :palec: Náš neměl rád děti, nebyl na ně zvyklý, ke konci měl rád svůj klid.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
17.7.10 07:48
Petra_a_Eli píše:
madi tak my meli dve moznosti, bud pes v byte, nebo ho prodat. A to bych nikdy neudelala. Jinak bych si do bytu poridila spis kocku. A nebo neco v kocici velikosti :-)
Ale fotem s ditkem jeste neposlouzim :-D

Petro, jasný, já bych taky basetáka nedala pryč, když bychom se stěhovali. Byl to právoplatný člen rodinky :palec: Kočka by se mi taky líbila, kamarádka má obrovskýho chlupatýho kocoura a je tedy nádhernej :palec:

• Citovat
  • Upravit
20296
17.7.10 08:59

Musím říct, že baseti fakt smrdí :-D Ale teda nevím jestli to v tomto případě není množstvím basetů :-D

Tchýně má chovnou stanici basetů a má cca 8 fen a u nich je teda na padnutí…i z lidí pokud jsou chvíli na návštěvě to jde hooodně cítit

Tak nevím, jak by to bylo kdyby měli jen jednoho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
17.7.10 09:18

Naše holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35414
17.7.10 10:02
madi píše:
Kočka by se mi taky líbila, kamarádka má obrovskýho chlupatýho kocoura a je tedy nádhernej :palec:

My bysme chteli mainskeho kocoura, ale asi budeme muset par let pockat, aby nam netloukl psa :-)

Holky, nadherny fotky! Mate krasny deticky i pejsky! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
18.7.10 08:14
RyBANA píše:
Musím říct, že baseti fakt smrdí :-D Ale teda nevím jestli to v tomto případě není množstvím basetů :-D

Tchýně má chovnou stanici basetů a má cca 8 fen a u nich je teda na padnutí…i z lidí pokud jsou chvíli na návštěvě to jde hooodně cítit

Rybano, psi smrdí víc než feny, u mámy našeho to nebylo zas tak hrozné :-) A můžu se zeptat, kde má tu chovnou stanici, v jakém městě?

• Citovat
  • Upravit
20296
18.7.10 09:22
madi píše:
RyBANA píše:

Rybano, psi smrdí víc než feny, u mámy našeho to nebylo zas tak hrozné :-) A můžu se zeptat, kde má tu chovnou stanici, v jakém městě?

Brno :-)
http://www.moraviabray.euweb.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
18.7.10 15:23

Tak my máme v paneláku labradora,jezevčíka+manžel a Adam :mrgreen: :mrgreen: Chlupy teda jsou,ale denně luxujem.určitě bych je nedala pryč,že jsou všude chlupy.Manžel a Adámka taky nedám pryč,že všude drobí :mrgreen: :mrgreen: http://sphotos.ak.fbcdn.net/…850811_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/…782574_n.jpg
 http://i.mimibazar.cz/…/f690013.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný