Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
PAhoj holky,
tak jsem z těch lidí nějaká rozladěná… Prodávám pár věcí na MMB a všechno za pusu. Jsou to věci v pěkném stavu, které jsou mi buď malé nebo je prostě nenosím. Ale když je tam cena 100 včetně poštovného tak nic, jakmile tam dám věnuji za poštovné, mám 3 zájemce za den… tak se mi zdá, že si někdo filtruje jen to „věnuji“, „výhodně“ nakupuje a pak… to dál prodává nebo nevím.
Je mi z toho trochu smutno, ale co… kdybych to věnovat nechtěla, tak to nedělám, že? ![]()
Věci po mně se mi nikdy prodat nepodařilo. Teď mám v plánu rozprodat těhotenské oblečení, ale nedělám si iluze. A na MMB vůbec, to spíš na Aukru. Tam se mi zdá, že se lidi chytají víc ![]()
S těhotenským si myslím, že to půjde líp. Taky teď budu prodávat po druhém mimču těhotenské oblečení, ale moc ho nemám
ale co se týká normálního oblečení na mě v bezvadném stavu, jen je mi dávno malé, něco skoro nenošené, tak taky nemůžu prodat i když jsou třeba kalhoty za 50 atd. Ale kdybych to dala zadarmo, věřím že se jich taky nezpočet ozve. To aukro mně příjde taky lepší jak MMB na prodej, nebo ještě zkusit i koníka
Ja uz na MMB i na Aukro kaslu.Veci po sobe rozdavam po rodine a kamaratkach, par krat jsme si s holkama udelaly soukromy bazar a par veci jsem takto udala.Po male jsem neco prodala na bazarku na FB, ale taky zadne terno.
Tak já toho nemám moc, ale je mi líto to vyhodit. Radši to daruju… o peníze mi nejde.
Ale tak já bych to nakonec taky darovala, ale mám pocit, že jak to není nový a značkový, tak to fakt můžu vyhodit. Lidi jsou dneska docela nevděčný…
Holky, zkusili jste to nabídnout třeba v azyláku? Já to tam vozím, většina maminek je vděčná za cokoliv…
@KPKristy píše:
Věci po mně se mi nikdy prodat nepodařilo. Teď mám v plánu rozprodat těhotenské oblečení, ale nedělám si iluze. A na MMB vůbec, to spíš na Aukru. Tam se mi zdá, že se lidi chytají víc
Ahoj holky, momentálně jsem na mimibazaru nalepená hned co dětičky usnou
Ale spíš nakupuji, věci po dětech a po mně se mi moc prodat nedaří
Možná je to i tím, že nemám ty hvězdy. A jak to chodí na Aukru? Tam se musí platit, když tam chci prodat věci?
@SarkaNovo píše:
Ahoj holky, momentálně jsem na mimibazaru nalepená hned co dětičky usnouAle spíš nakupuji, věci po dětech a po mně se mi moc prodat nedaří
Možná je to i tím, že nemám ty hvězdy. A jak to chodí na Aukru? Tam se musí platit, když tam chci prodat věci?
Ja taky nemam hvezdy na mimibazaru, ale tim si myslim, ze to neni. Maminky ted leti spis na zname znackove veci, next, hm, george, zara atd. Cokoliv mam jineho, tak se to hooodne tezko prodava a nebo hodne pod cenu. Na mimiaukci se musi platit.
@Langosinka píše:
Ja taky nemam hvezdy na mimibazaru, ale tim si myslim, ze to neni. Maminky ted leti spis na zname znackove veci, next, hm, george, zara atd. Cokoliv mam jineho, tak se to hooodne tezko prodava a nebo hodne pod cenu. Na mimiaukci se musi platit.
Hmmm, to je fakt, nic extra značkového nemám
Už jsem to tam dala za úplný minimum ceny a stejně nic. Musím zkusit Aukro.Tam se platí, jen když chci dát věci do dražby nebo ne?
@SarkaNovo píše:
Hmmm, to je fakt, nic extra značkového nemámUž jsem to tam dala za úplný minimum ceny a stejně nic. Musím zkusit Aukro.Tam se platí, jen když chci dát věci do dražby nebo ne?
Ja mam taky veci ktere nejsou tak oblibenych znacek, i kdyz jsou to veci krasne a mnohdy drazsi nez next, tak stejne neni zajem.
A aukru se myslim neplati, ale musi se hodit inzerat nejak jen do zakladniho tvaru, jen jedna fotka. Ale pak se myslim plati za prodane zbozi. Ale to fakt uz neporadim.
@SarkaNovo Na Aukru za prodej platíš. Ale mně se tam třeba nedaří prodat nějaké věci ani od 1Kč
Jdu si jen postezovat… Hledam malemu dziny na MMB, v pase i u kotniku do gumy… A z tech inzeratu se muzu zblaznit: „Na kolinku spinave od travy“ Cena? 150 ![]()
Proc si nekdo mysli, ze „praci zmolek, mala dirka, maly flicek“ je naprosto ok a muze si dat cenu o 30% nizsi, nez za jakou koupil???
Vy to kupujete???
PS: Kdyby jste nekde videly tmavemodre lehounke klucici rifle vel.86 v pase i u kotniku do gumy, dejte vedet…
@chatwenna taky to nechápu, pro mně by v tomhle případě byla přípustná cena tak do 50 korun když je to poničené a je to tak akorát na doma nebo na pískoviště za barákem ![]()
já osobně bych se i styděla něco takového prodávat
prodala bych jenom fakt pěkný věci bez chybičky ![]()