Kaufland

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22315
26.9.06 10:06

Kaufland

Holky, chci Vam napsat co se mi vcera stalo..........je to zmatene, ale pisu ja to citim, a porad nejsem OK

vcera byl krasny den, koupila jsem prdolce kyblik, lopaticku, hrabiky a formicky a sli sme na pisek......

pak bylo pred 11 a musela jsem jit jeste nakoupit, pak utikat domu, maleho nakrmit aby ve 12 sel spinkat

Tak sme byli v Kauflandu, odlozila jsem si kyblicek a ostani serepeticky do uschovny a nakupovali sme.....u pokldny vsechno OK, prejdeme za pas, ulozila jsem si penize, a uz me stavela ochranka, pry mam jit s nima do kanclu......jsem v ty chvili nechapala oc jde, tak jsem uplne v pohode sla

no a cestou me obvinil pry jsem ukradla :,-(u nozu a ze ji mam v kocarku v boudicce zapichnutou! jsem to brala jeste porad s humorem..........v kanclu se do mne pustili, kde to mam, a ze jsem zlodejka........no kdybych vedela!!! Ja jsem jim kocarek ukazala, i maleho chteli nazvednout, z kapsy na boude jsem vytahla penize, telefon..........proste nic jsem neukradla, ale oni do mne porad ryli, pry mne videli, jak to mam v kocarku

jsem se ptala,a kdo mne videl? A urcite mne? No rekli, pry nejaka pani s golfkama a ze ja jedina jsem pres pokladnu presla s golfkama!!! takhle do mne ryli, rikala jsem ze vzdyt nic nemam, ze to videli, a oni, ze jsem to musela nekam pak vylozit do regalu!!!

No skoncilo to omluvou s posmeskem, mezi 6 ocima v kanclu, ja jeste porad oschazela relativne klidna, dodelala jsem nakup v DM a v lahudkach

Cestou domu jsem volala tchyni, co se mi stalo.........ta me litovala.......ja porad v pohode

Pak jsem psala manzovi SMS Odvedli me v obchode, pry jsem kradla

ten hned chtel prijit domu.......

No a pak volal tchan, dela na zivnostaku, ze mam jit k Dr. a pytat si papir, ze jsem psych. poskozena a rozhozena…ja byla porad v pohode(omyl)

Takze jsem zavolala doktorce, jestli by mi dala ten papir a vtedy jsem se fakt polozila, zacala jsem brecet do telefonu, jak hysterka ( jsem si prave uvedomila, kolik lidi mne v tom obchode videlo, a koukali na mne, jaka je to ostuda, i kdyz jsem nic neudelala)

No, cele odpoledne jsem doma bulela a trapila se, porad mam nakrajicku.........pak jeste volal tchan, ze ten papir je mi k nicemu- chtel napsat stiznost na vedeni, protoze jsem s nima sla dobrovolne

Nakonec tam odpoledne manzel zajel a domahal se vysvetleni, proc mne odvedli, kde meli dukazy a video- jasne ze nic nemeli.........se mu omlouvali, a pry at mne privede, ze se mi omluvi jeste jednou............to je mi platny

Mam z toho sice ponauceni, ze oni nemaji pravo se vam hrabat ve vecech, jenze, to mne v ty chvili vubec nenapadlo, chtela jsem cim driv domu............kdybych kojila, urcite prijdu o mleko!!!

Nevim, jak to dopadne, omluvy se asi nedockam, mam strach jit opet do toho kramu nakupovat, protoze lidi se tady sice neznaji, ale od videni ano a nestojim o to, aby na mne na ulici ukazovali prstem.........

Ti lidi, nevedi, ze jsem nic neukradla, protoze jedine co videli, ze jdu s ochrankou

Jsem to doma cele probirala, a rikala si, ze nekdo na mne ukazal( teda na pani s golfkama) aby udelala rozruch a sam pritom odnesl neco z kramu!!!

Stalo se Vam neco podobneho?

katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
322
26.9.06 10:24

Ahoj Katko,
to je hrozný, nic podobného se mi zatím nestalo. Asi bych s tím ale nic nedělala, omluvili se, tak bych to nechala být. Kdo Tě zná, tak ví, že nekradeš.
Nám se stala jiná příhoda, taky nekradu, ale málem se mi to povedlo. Byla jsem v potravinách a malej si prostě vzal z nákupního vozíku dvoje ponožky. Nějak jsem si toho nevšimla, nevšimla si toho naštěstí ani pokladní, tak mě z ničeho neobvinili. Ale pak při uklízení nákupu jsem to zjistila a ještě jsme se vraceli je zaplatit zpět k pokladně :lol: .
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
26.9.06 10:30

Kati, mne sa nič také nestalo, ale vidím, ako veľmi to prežívaš. Prajem Ti, nech sa z toho rýchlo dostaneš a hodíš túto nepríjemnú skúsenosť za hlavu, aby si mohla byť v pohode a pripravená na mimi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
26.9.06 11:12

Kaťo,je to děs.nevím co napsat.
Práva zákazníka celkem znám,jsem prodavačka,ale v ten moment bych se asi nezmohla na nic.
U nás se kdysi stalo něco podobnéhoi v Plusu.Ta paní to dala do tisku a skončilo to aspon veřejnou omluvou.Ale vím,že ani ta ti nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vvv
1364
26.9.06 11:44

Ahoj, kdysi tady proběhla tato diskuse, jsou tam docela zajímavé a užitečné informace, třeba pro příště:

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
26.9.06 11:48

Ahoj Katko, co napsat? Úplně tě chápu, je to ponížení a strašná bezmoc. Mně stačí to, jak mi strašně vadí, když ochranka chodí a čumí do kočárku u pokladny, jestli náhodou něco nemáš, co bys nezaplatila. Oni jsou totiž placení od chycení zloděje, mají takové premie, tak se snaží, víš? Jsou to ididoti, když se na ně podíváš, tak jsou to blbečci, co jinde nedostanou místo (určitě tu budou i tací, co budou tvrdit, že ne) Můj přítel dělá u zabezpečovací firmy, která má systémy namontované ve velkých hypermarketech, takže s nima přichází do kontaktu a kolikrát to stojí za to. Taky tě nesmí nikdo takový šacovat ani prohlížet, to smí až přivolaná policie.
Holka, ale pokud se s tím nebudeš chtít srovnat, tak rozhodně máš možnosti.Já bych jim napsala, že za toto ponížení a falešné obvinění požaduji náhradu v určité výši a pokud by na to nereagovali, tak bych zašla za právníkem a toto s ním pořešila.Je to jeden dopis a popř. jedna návštěva právníka.Dnes se toho lidi bojí a nechce se jim do toho, já to samozřejmně chápu, ale pokud se mi stane něco takového co jen tak nerozdýchám, tak zvednu telefon zavolám a zjistím jaké mám možnosti. Nebudeme si přeci pořád jen něco nechávat líbit.To je buď zkažené maso, nebo obvinění z krádeže, ale když to budeme přřehlížet a nějak si doma vylížeme rány, tak jim to bude pořád procházet.Omlouvám se, ale toto mně zvedlo ze židle. Klidně napiš SZ.Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.9.06 11:51

no bylo mi sdeleno, ze bych nemela sanci uspet, protoze jsem sla dobrovolne :-(

VVV tu diskuzi jsem kdysi cetla, ale ver mi, v tom momente me to ani nenapadlo!!! Byla jsem jak v oparu, nejdulezitejsi pro mne bylo cim driv vypadnout( mit v kocarku rvouciho Jendu neni hezky pohled)

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
26.9.06 11:53

Tak mě se stalo něco podobného taky v Kauflandu - právě když ho u nás otevírali, no už je to asi 5 let.
Zašly jsme tam s kámoškou ze zvědavosti, bylo to před vánoci a tak jsme měli baťůžky a v nich už pár dárků koupených jinde.

Po tom, co jsme vešly do obchodu se na nás hned zkraje nalepil nějakej chlapík, ještě jsme z něj měly srandu, že je divnej atd. Normálně jsme něco pokoupily a prošly přes pokladnu a před východem nás ten náš chlapík ještě s jedním odchytli a prej, že musíme s nima do kanclu. A totéž, co u tebe - musely jsme projít celou halou, kde nás všichni viděli s těma dvěma (ten druhej měl uniformu ochranky) a v kanclu to stejný. Byli dost nepříjemní, taky nás osočili z krádeže a chtěli vidět obsah tašek. Ty jsme vyložili, takže nic. A pak začali, že si máme sundat bundy a ukázat všechny vnitřní kapsy.
Ale to už to do mě vjelo, jak jsem byla šíleně vyklepaná, tak jsem se přece jen zmohla na odpor - věděla jsem, že na nic takovýho nemají právo. Což jsem jim řekla a oni že zavolají policii, tak jsem řekla ať zavolají, že na ni počkáme, ale bundy a kapsy ukazovat nebudem, že to po nás nesmí chtít. A oni otočili, řekli, že je to fakt a že si to můžem sbalit a jít. A že to je pro nás poučení pro příště, že se s taškou dovnitř nesmí a máme si ji uložit na infu.
Takže pro mě taky docela infarktová záležitost, byla jsem z toho úplně vyklepaná, rozhozená, bylo mi fakt hamba, že mě tam někdo viděl.
Můj tehdejší šéf tam volal, že si chceme stěžovat, ale řekli že stížnost přijmou jen písemně a pak asi po měsíci přišla odpověď, že děkují a práci ochranky se budou snažit zlepšit.
Pokud vím, dneska už tam tyhle „detektivy“ nemají. Asi to stejně nebylo k ničemu. :! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.9.06 11:53

jo a jeste jsem zapomnela napsat, ze manzel jim dal adresu, a ze do patku maji poslat pisemni omluvu a kytku!!!

No, jsem na to zvedava… dam vedet

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vvv
1364
26.9.06 11:55

Katko, já tě chápu, takové jednání člověka tak rozhodí, že prostě není schopen chladně jednat, co :(
Nicméně úplně souhlasím se Saleckou, nenech si to líbit, poraď se s právníkem a zatop jim, aby věděli, že ne u každého jim to projde!
Držím palce,
 Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
26.9.06 12:00

Nebo jsi spíš nevěděla, že máš jinou možnost. Bylo to pod nátlakem. Holka, kdo ti toto řekl? 8O že nemáš šanci uspět? No pokud se smíříš s kytkou a omluvou, tak je to ok. :o Obzvlášť, když se k tobě chovali tak jak jsi psala. Já bych jim tam předvedla takovou ostudu, že by si mně ještě dlouho pamatovali. Jsem v tomto totiž dost radikální a jen tak něco si nenechám líbit a taky se většinou bez problému domůžu svého práva. 8) Tak ať tě to brzo přebolí a už se ti to nestane. :) Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.9.06 12:02

to jim rikal manzel…

ja fakt nevim, co delat, trapi mne to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
26.9.06 12:09

Katko, pokud s tím chceš něco dělat, tak sedni a napiš dopis, co se ti stalo, kde, kdo za to mohl a co za to požaduješ, dále napiš, že pokud to nevezmou na vědomí a nehodlají s tím nic dělat a do určitého data ti neodpoví, tak to předáš svému právnímu zástupci. To na pohrožení stačí. Rozhodně to neposílej na adresu, kde se ti to stalo, ale na vedení, ředitelství kauflandu pro čr. Oni můžou říkat komukoli cokoli, když ti já teď napíšu, že za to můžeš být trestně stíhaná, tak mi taky budeš věřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
26.9.06 12:40

Kaufland

ahoj Katko,tvůj příspěvek mě děsně nadzvedl ze židle,úplně jsem z toho rozhozená.stejná věc se totiž stala mojí dceři,která šla bloumat v přestávce mezi vyučováním do DM se spolužákama,byli 3 a všechny je prohlídli v kanclu a nic samozřejmě nenašli,ani se neomluvili!!!!podle mě se jedná o pracovníky ochranek,kteří se nudí a léčí si tím své komplexy,ukazují ,jak jsou důležití a využívají toho,„jak chutná moc“.známe to,že.jsou to absolutní nuly s minimálním vzděláním.jediná věc,kterou můžeš udělat je,trvat na příjezdu policie.tito lidi totiž absolutně nemají právo požadovat osobní prohlídku,toto přísluší jen policii.TAKŽE NENECHTE SE BUZEROVAT!v minulém režimu jsme si toho užili dost.teda kdo si to pamatuje,já jsem trošku už starší ročník,takže jo.my jsme s manžou hned tam chtěli jet to řešit,ale otec dceřiny spolužačky je právník,takže jsme to s úlevou nechali na něm a příslušníci ochranky už tam nepracují.a Tobě Katko přeju,ať se Ti to brzo podaří překonat,úplně s Tebou cítím,ještě teď se klepu vzteky,když to píšu.ale neboj,jsou ještě horší věci v životě,i když teď se to zrovna nezdá.jak známo,nejhorší jsou srážky s blbcem.promiňte mi ten poněkud rozjitřený příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
26.9.06 12:42

Wignec : naprostý souhlas. :) Patřím taky mezi ten starší ročník :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák