Kaufland

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3831
27.5.13 14:41

@Fedlenka aha, tak to jsme si fakt nerozumněly :D Já už tam dlouho nejsem, tak nevím, jak je to s doplňováním zboží, ale před chvílí jsem byla zrovna v kauflandu nakupovat a sunar je u nás beznadějně vyprodanej a na infu se tlačily zástupy maminek a zamlouvaly si :) Já to myslela takhle - teď je pondělí, akce na sunar, maminka o něj má zájem a prostě kdyby se rozkrájela, pořád ho nemají nebo když už by měli, vykoupí ho někdo jinej. Tak zajde na info, zamluví si třeba 5 krabic sunaru a přijde si pro něj třeba až v pátek, to už je po akci, ale ona ho bude mít pořád za tu akční cenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
27.5.13 14:41
@luciezesvetic píše:
No manžel tam zítra dojde, na Bohdalec, tak uvidíme, pak vám napíšu :mrgreen:

Luci a zkusit tam zavolat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
27.5.13 14:43
@dandysek píše:
@Fedlenka aha, tak to jsme si fakt nerozumněly :D Já už tam dlouho nejsem, tak nevím, jak je to s doplňováním zboží, ale před chvílí jsem byla zrovna v kauflandu nakupovat a sunar je u nás beznadějně vyprodanej a na infu se tlačily zástupy maminek a zamlouvaly si :) Já to myslela takhle - teď je pondělí, akce na sunar, maminka o něj má zájem a prostě kdyby se rozkrájela, pořád ho nemají nebo když už by měli, vykoupí ho někdo jinej. Tak zajde na info, zamluví si třeba 5 krabic sunaru a přijde si pro něj třeba až v pátek, to už je po akci, ale ona ho bude mít pořád za tu akční cenu :)

takže kamionáci vozí samý sunar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: muž už tam nejezdí, jezdí cizinu.ale podle toho co vozil jsme vždy věděla co bude v akci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
27.5.13 14:51

Tak to je prima, vědět předem, že bude třeba mlíko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
27.5.13 14:52
@dandysek píše:
Tak to je prima, vědět předem, že bude třeba mlíko :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
27.5.13 14:53

Jinak holky tady jsou kontakty na vaše kaufy třeba by stálo za to než tam jet zbytečně do toho vašeho brnknout
 http://www.kaufland.cz/Home/index.jsp

Stanoviště Vzdálenost Příjezd Otevírací doby

Kaufland
Nádražní 2376
591 01 Žďár nad Sázavou
Tel.: 566 625 260 13 km Mapa

Trasa

Vybrat prodejnu po - ne 07.00 - 22.00
Kaufland
Brněnská 360
674 01 Třebíč
Tel.: 568 823 200 31 km Mapa

Trasa

Kaufland
Romana Havelky 4842/1a
586 01 Jihlava
Tel.: 567 230 250 36 km Mapa

Trasa

Kaufland
Bělohradská 3855
580 61 Havlíčkův Brod
Tel.: 569 433 006 37 km Mapa

Trasa

Kaufland
Rovná 2460/4
680 01 Boskovice
Tel.: 516 452 030 42 km Mapa

Trasa

Kaufland
Antonína Slavíčka 892/1
568 02 Svitavy
Tel.: 461 530 205 43 km Mapa

Trasa

Kaufland
Ludvíka Daňka 2347/1
678 01 Blansko
Tel.: 516 419 110 43 km Mapa

Trasa

Kaufland
Sportovní 594/21
602 00 Brno - Ponava
Tel.: 549 211 222 49 km Mapa

Trasa

Kaufland
Kamenice 745/1
625 00 Brno-Bohunice
Tel.: 547 422 671 50 km Mapa

Trasa

Kaufland
Bubeníčkova 4405/1
615 00 Brno - Židenice
Tel.: 545 214 326 52 km Mapa

Trasa

Nové vyhledávání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.5.13 11:07

Poděkování za podporu

Další sled událostí ze str. 3
Hlavně tedy děkuji za zájem a podporu. Zatím případ není vyřešen.
Další sled událostí:
Asi za 3 – 4 dny:
Zvonil mobil, při zvednutí se ozval ženský hlas, že chce, abychom se v té věci sešly.
Domluvily jsme se na příští den, pátek na 11 hod. Přišla skoro v 11.30. Ne, že by zavolala, že jí to nevyšlo, ať třeba chvíli počkám, ne, že by se alespoň omluvila, to bych asi po ní chtěla moc.(kdybych věděla, že je to ženská z ochranky, tak bych tam nečekala ani minutu. Já jsem tam byla, ona ne, tak není co řešit. A já blbec na ni ještě čekám.
S důvěrou jsem šla s ní. Jaké bylo moje překvapení, když ona byla také z té ochranky. Neměla jsem slova. Proč ne někdo z Kauflandu, proč musím zase jednat s tak nepříjemnými lidmi. To kdyby mi někdo vysvětlil, udělal by mi tím nesmírnou radost.
Ještě něco. Nevím, jestli to lidé vědí, já jsem to nevěděla, že si mám hlídat, když vcházím do nákupního prostoru, že si mám hlídat, jestli náhodou nepíská rám. Jestli nemám u sebe něco, z čeho bych měla potom problémy. Podle mne, by tam měla být cedule jako vrata, protože stává se, že paní u informací není, ale myslím si, že ji to ani nezajímá.
Mimochodem, když jsem se s paní u informací bavila proč tam na tu ženskou čekám, říkala, že se může stát, že se časem kód znovu zaktivuje.
Při pohovoru s právníkem mi bylo řečeno, že mi Kaufland musí dokázat, že jsem tu čokoládu snědla, ne já, že jsem ji nesnědla. Mají přece kamerový systém.
No ale co mám dělat, až mě pozvou k přestupkovému řízení. Každý chce dokázat, že na svém místě nesedí zbytečně, tak k čemu nějaké svědomí. Jak už jsem psala, je mi téměř 70 let, v životě jsem takovou situaci nemusela řešit, nevím si rady. Nikomu jsem nic nesebrala, nikomu nic nedlužím.
Mám ten dojem, že mi už nikdo nepomůže, že se v tom musím vykoupat sama, ale ráda bych, aby to vědělo co nejvíce lidí, aby si dali pozor co nosí v kapse a nemuseli se potkat s tak nepříjemnou situací. Jsem stará, to ano, ale ne blbá, kdybych tu čokoládu snědla, přece bych si obal od té čokolády nenacpala do kapsy. To bych musela být fakt na hlavu padlá.
Ještě jednou díky za podporu a zájem. V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
9.8.13 15:03

Mám z Kauflandu ty jejich 2 karty plné nálepek + 24 nálepek, chcete někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
9.8.13 15:32

@dandysek Opravdu je to tak jinaj kraj… U mámy v Olomouci jsem si z Kaufland letáku vypsala akce co mne zajímalo. Dojela jsem domů do Prahy a jela nakupovat. Hledala jsme vše podle cen a na 75% na ně nenarazila, bylo totiž vždy o pár korun dražší. Nyní jsou např. hollandia jogurty v OL za 6,90 v Pze za 7,90. Je to sice pár kaček, ale je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
9.8.13 15:42

@Divinka Docela chápu, jak se asi cítíte. Mamka šla takhle do Lidlu se svoji klasickou igelitkou. Vcházela dovnitř a pískala, hned se na ni sesypal chlap a co má v tašce, máma že nic. Takhle to tam bylo asi 2 minuty, načež máma pak už naštvaná, si z něj dělala srandu. Mám tady kytičku levandule, přičichněte si a vytáhla ji z kapsy. On že zavolá pojicajty, máma ať zavolá. No nezavolal, ale potom jsme zjistili, že má v tašce 2 tabulky Milky z Kaufu, které ji dala babička pro pravnoučata a které mají kod. Průchodem pokladny jsme se modlili, aby si ji znovu nevytáhl. Sic tam tyhle neměli, ale je mi jasné, jak by si ji vychutnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Daschka
10.8.13 10:38

Konečné řešení Kaufland

Denně jsem chodila k poštovní schránce se strachem, kdy mi přijde dopis s pozváním na přestupkovou komisi. Nakonec dorazil doporučeně.
Výsledek uznali mě vinnou, že jsem jim čokoládu v obchodě snědla a okradla tak Kaufland o 13.90 Kč, ale pro to, že je to nízká částka, můj věk (téměř 70 let) a protože jsem bezúhonná posílají mi pouze napomenutí.
Nemáte ani zdání, jak jsem se rozčílila, vzteky bych skákala metr dvacet. A fakt jsem se chtěla odvolat i když tam hrozili 15.tis. pokutou. Manžel mi to rozmlouval, že to nemá smysl, že to nikomu nedokážu a když si někdo bude myslet, že jsem tu čokoládu ukradla, tak mu to nevymluvím.
Takže - tak jsem dopadla. Přímo hubou na tvář. Teď když lezu do Kauflandu, tak si raději prohlédnu kapsy, jestli tam nemám nějaký obal a ještě pro jistotu poslouchám jestli nepíská rám.
Prý je všechno zlý k něčemu dobrý. Měla jsem i takové myšlenky, že se jim pomstím, ale doplatili by na to ti zaměstnaní lidé, kteří za nic nemůžou. No a ten blbec z ochranky, toho se to nedotkne.
Tak se všichni mějte pěkně a ať se vám podobné věci vyhýbají a hlavně zdraví.
S pozdravem Divinka :dance: :potlesk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
11.8.13 00:34

Zensky NEDEJTE SE…moje mamka je takova raznejsi a jednou si dovolili rict ji v Kauflandu, aby ukazala kabelku…odchazela s lahvi sampusu jako omluvou…

• Citovat
  • Upravit
2478
25.9.13 19:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
22.5.15 12:24

KAUFLAND A PODVOD S VÁHAMI

Určitě už jste viděli videa některých zákazníku o tom jak váží zboží s podložkou a bez podložky. Po shlédnutí videa a hlavně komentářů a různých sdílení, mě napadlo, že tohle je nějaký IQ TEST NÁRODA. Jak je možné, že tomu tolik lidi věří??? A z těch komentářu mi jde halava kolem. Tím neříkám že je není možné aby Kaufland okrádal, ale kdyby okrádal nedělal by to takhle okatě. Na jednom videu vážil kluk hrušku obvyklé velikost a hruška po sundání podložky vážila pouhých 72g to ty lidi fakt netrkne? Schválně jsem si doma zvážila malé jablko a to vážilo 120g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.5.15 12:27

@brulinka u nás žádné podložky ani nejsou, takže není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák