Kaufland

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5164
15.10.15 09:36

:mrgreen: ve čtvrtek dopoledne je do v Kauflandu o hubu. Já se tam chystám odpoledne, to také nebude žádná slast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
15.10.15 09:51

No to ne to zas chodi lidi z prace a nebo je zbozi kolikrat vyprodane, proto chodim vetsinou rano ale ty duchny..skoda mluvit preji at se vam dobre nakupuje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
15.10.15 10:12

U nás to je jedno jestli jedeš v pondělí nebo ve čtvrtek. Je to hrozný, ale až mi zas nějaký důchodec řekne, že nemají peníze, tak je tou holí vemu já!!! Narvaný košíky, perou se tam o rohlik, který je v akci, o dvacet haléřů levnější, a pak si berou šunku za litr :-D :-D
Minule tam měli pěkné pyžámko, ohnu se a dědek do mě vrazí tak, že jsem málem prolítla tím regálem na druhou stranu :-D :-D, omluva nic.
Já prostě ty douchodce nemůžu ani cítit(samozřejmě vyjimky jsou), ale nemůžu. (všude byli, všechno znají, jsou horší než hlídací pes, ale nakonec pustí do baráku lidi, které ani neznají, a pak se diví že je okradli…)
(asi deformace z práce cca 3 roky prodávání v kaufu) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caramelkaa
15.10.15 10:15
@Prdolinka86 píše:
U nás to je jedno jestli jedeš v pondělí nebo ve čtvrtek. Je to hrozný, ale až mi zas nějaký důchodec řekne, že nemají peníze, tak je tou holí vemu já!!! Narvaný košíky, perou se tam o rohlik, který je v akci, o dvacet haléřů levnější, a pak si berou šunku za litr :-D :-D
Minule tam měli pěkné pyžámko, ohnu se a dědek do mě vrazí tak, že jsem málem prolítla tím regálem na druhou stranu :-D :-D, omluva nic.
Já prostě ty douchodce nemůžu ani cítit(samozřejmě vyjimky jsou), ale nemůžu. (všude byli, všechno znají, jsou horší než hlídací pes, ale nakonec pustí do baráku lidi, které ani neznají, a pak se diví že je okradli…)
(asi deformace z práce cca 3 roky prodávání v kaufu) :mrgreen:

Jako bych to psala já ;)

• Citovat
  • Upravit
851
15.10.15 11:03

Jojo důchodci. V MHD skučej, jak je vše bolí a nikdo je nepustí sednout, pak doběhnou ke košíkům, berle hodí dovnitř a už metou… :mrgreen: Ale stejně tak mi vadí matky na rodičáku, ty jsou taky jak blázni, když je v akci dětský triko. Ale to už se spíš týká Lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.10.15 11:58
@Ignácie píše:
Jojo důchodci. V MHD skučej, jak je vše bolí a nikdo je nepustí sednout, pak doběhnou ke košíkům, berle hodí dovnitř a už metou… :mrgreen: Ale stejně tak mi vadí matky na rodičáku, ty jsou taky jak blázni, když je v akci dětský triko. Ale to už se spíš týká Lidlu.
Člověče to jsem jednou jela do Lidlu, že koupím klukovi bundu. No já tam jen stála jak Alen v říši divů, omlácená od košíků a kočárků a nechápala, co se to tam děje 8o Pak jsem ale zjistila, že to se děje v Třebíči, když jedu do Jihlavy, tak tam to seženu v klidu i odoledne. No už jsem takhle do Lidlu nikdy nevyjela, na to se mám moc ráda. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
953
15.10.15 12:51

@Tunrida když už je tu řeč o Třebíči, tak mám jednu parádní fotku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.10.15 12:54
@Nikki5 píše:
@Tunrida když už je tu řeč o Třebíči, tak mám jednu parádní fotku :mrgreen:

Kristova noho 8o Ještě že už jsme se odstěhovali :mrgreen: Co tam prodávali?

• Citovat
  • Upravit
953
15.10.15 12:57

@Tunrida to právě nevím, jednou jsem ji našla na fb, protože ji známá okomentovala, tak jsem si ji musela stáhnout :mrgreen: je to zhruba měsíc staré, ale nevím tedy o tom, že by tam dávali něco zadarmo :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.10.15 13:15

@Nikki5 No beztak dětský, pro nic jinýho se tam takhle neběhá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
953
15.10.15 13:29

@Tunrida tak mám aktuální fota :mrgreen: z dnešního rána (cca 7 hodin) :mrgreen: Třebíč prostě nezklame nikdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
15.10.15 13:29
@Tunrida píše: Člověče to jsem jednou jela do Lidlu, že koupím klukovi bundu. No já tam jen stála jak Alen v říši divů, omlácená od košíků a kočárků a nechápala, co se to tam děje 8o Pak jsem ale zjistila, že to se děje v Třebíči, když jedu do Jihlavy, tak tam to seženu v klidu i odoledne. No už jsem takhle do Lidlu nikdy nevyjela, na to se mám moc ráda. :mrgreen:

Jednou jsem se tam náhodou ocitla první den akce, tak jsem si řekla: „když už jsem tady, mrknu na akční zboží“… Takhle omlácená a okopaná jsem nebyla dlouho předtím ani potom. Už nikdy víc, nejsem sebevrah. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.10.15 13:30
@Nikki5 píše:
@Tunrida tak mám aktuální fota :mrgreen: z dnešního rána (cca 7 hodin) :mrgreen: Třebíč prostě nezklame nikdy :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?…
  • Citovat
  • Upravit
851
15.10.15 13:31
@Nikki5 píše:
@Tunrida tak mám aktuální fota :mrgreen: z dnešního rána (cca 7 hodin) :mrgreen: Třebíč prostě nezklame nikdy :mrgreen:

O korunu levnější mlíko? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.10.15 13:32

@Nikki5 A to ti říkám, že kdyby se mi chtělo a teď bych se sebrala a vyrazila do Jihlavy, tak tam ty věci seženu a v klidu :lol: Oni toho v Třebíči mají strašně málo, od všeho pár kousků. V Jihlavě to většinou ani nemají všechno na prodejně a ještě mají ve skladu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák