Kaufland

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15051
26.5.13 19:59
@Divinka píše:
Psáno kolegyni.
Ve středu 20.3. jsem jela kočce na veterinu pro léky a stavila jsem se v Kauflandu, pro nějaké drobnosti. Do rána mě noha bolela tak strašně, že jsem se rozhodla, že ve čtvrtek pojedu k doktorovi., aby mi dal nějaký obstřik na páteř. Pak jsem si jela vyzvednout léky do Šumperka a protože od čtvrtka měli v Kauflandu levnější máslo, tak jsem se jela podívat, jestli ještě mají a nakoupila jsem kromě másla ještě nějaké zlevněné čokolády a různé potraviny.
Jenže obstřik ani jiné léky od doktora nepomohly, objednala jsem se na úterý 26.3. k ortopedovi.
Protože mi došla baterka v kuchyňské váze, na které vážím koťátka, musela jsem koupit i tu baterku, jenom že tam měli otevřeno až od 9. hod. Šla jsem se projít do Kauflandu, že koupím alespoň chleba.
A tady je to, kvůli čemu to celé píšu.
Přišla jsem k pokladně a jak jsem přešla za rám, začal pískat. Pokladní se na mě dívala, co že jsem to ukradla, tak jsem vyložila na pult věci, co jsem měla v kapse. Kromě kapesníků a klíčů od auta i obal od oříškové čokolády, který jsem zapomněla doma vyhodit, když jsem posbírala nepořádek z auta.
Přišla ochranka, chlap nepříjemný jak osina v prdeli, zavedl mě do sanitární místnosti, kde můj nákup ještě zkontroloval a řekl, že je to opravdu ten obal. Čokoláda měla hodnotu 13.70 a byla s velkými lískovými oříšky. Povídám mu, já jsem tu čokoládu nemohla teď sníst, protože jsem si doma zapomněla zubní protézu a v puse mám jenom jeden zub, na čem bych to jedla. On, že ho to nezajímá a zavolal policajty. Špatně mi bylo od bolesti, protože mě injekce od ortopeda nezabrala, nemohla jsem kvůli plotýnkám sedět, ani stát. Chlap mi říkal, abych mu tam nehrála divadlo, že mi na to nenaletí.
Policajti přijeli a dusili mě tam asi 2 hodiny. Chtěli, abych jim zaplatila pokutu 200,–. Nebudu jim přece platit pokutu, to je, jako bych se přiznala, že jsem tu čokoládu s tím jedním zubem fakt sežrala. A že když jim ty dvě stovky nedám, tak budu muset jít k trestnímu řízení. Když jsem policajtům říkala, že mají lidi chránit, že to mají napsáno na autě, řekli mi, že oni to tam napsané nemají.
Mám doklad od té čokolády,(kupovala jsem v tu středu dvě, ale píská jenom jeden) jenom že nedokážu, že je to právě od té čokolády, ten obal, co píská.No a teď poraď, co s tím.
Na starý kolena téměř v 70. letech bude člověk za zloděje.
Takže ti radím, když půjdeš do obchodu dávej pozor, jestli ti nezbylo něco v kapse, co by mohlo začít pískat. A řekni to všem, který znáš, ať si dají pozor.
A tohle to ponaučení mě vyjde asi na tisícovku kromě nepříjemného pohovoru, pokud neuznají, že je to celé hovadina.
V příspěvcích jsem četla, že se mají stížnosti posílat na vedení, ne tam, kde se to stalo. Prosím o mail. adresu na vedení, ať se mohou také pobavit…
Děkuji.

To, je dobrý, jak to dopadlo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
26.5.13 20:40

Jsem ze Žďárska a u nás je v kauflandu sunar vyprodanej. Ale na informacích se dá objednat a i kdyby byl k dostání až po skončení téhle akce, tak ho dostaneš za tu akční cenu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
26.5.13 20:44

Děvčata probůh… kdo vám nakukal že ty brány pískací reagují na čárový kódy??? :roll: Ty brány fungují na jakémsi principu elektromagnetického pole, které když se naruší, tak houkaj… to co tu bránu rozhouká, jsou takový ty nalepovací štítky, buď jsou uzoučký a na zamaskování je na nich čárovej kod namalovanej, nebo dělají čtverečky na nich je i vidět jako dráteček. Pak jsou na flaškách jako víčka, nebo na holící strojky a pod používají plastové schránky s ochraným čidlem, nebo na věcech jsou ty šedý mrchy přicvaklý… tohle bránu rozhouká pokud to pokladní nepřejede pořádně a nedeaktivuje (ty nalepovací samozřejmě, ostatní se musí sundat).

Jenže ty brány jsou tak nedokonalý, že je rozhouká kde co :roll: I blbej nákupní vozík. Asi už málokdy se stane, že má člověj něco zapomenutýho a nalepenýho třeba v bundě nebo na botě… na to už se většinou dávají ty přicvakávací.

Nenechte se zblbnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
26.5.13 20:47

Zdravím, pracuji v obchodě a můžu vám říct, že u ochranky dělají lidi, kteří toho v životě moc nedokázali, nebo spíš vůbec nic. Pracují za minimální plat, odměna za chyceného zloděje se pohybuje od 50kč (teda aspoň v našem řetězci je to 50 Kč), takže se to snaží nahnat bohužel i na bezbranných lidech a poctivých lidech. Jak už tady bylo psáno, ochranka nemá právo vás kontrolovat, nemůže nahlížet ani do tašek, to je soukromí. Maximálně může za vámi chodit jak ocásek a v případě podezření na krádež vás požádat, aby jste je následovali do kanceláře, kde počkáte na přivolanou policii. Důkazem není, jedna paní povídala, ale důkazem je nalezené ukradené zboží, které je prodejné na daném obchodě (EAN zboží musí mít navedený v systému) a kamreový záznam, kde jde jasně vidět, že jste zboží ukradli. Jak se bránit proti křivému obvidnění? Napsat stížnost na vedení společnosti na centrálu, (ne řediteli prodejny,,, to by jste mu jen usnadnili práci, protože by se nemusel zodpovídat šéfovi, proč si tak závažným způsobem od sebe odlákal zákazníka a odbyl by vás jen omluvným dopisem, který by mu i tak napsala sekretářka). takhle bude muset řešit stížnost, zodpovídat se vedení a taky vyřešit, co provede s ochrankou, aby se to již neopakovalo. dejte vědět, jak to celé dopadlo a přeji, aby se to již nejen neopakovalo, ale hlavně aby jste se z toho rychle vzpamatovala, protože veřím, že tohle muselo být opravdu stresové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
26.5.13 20:50

Jo a co se týká těch brán, tak jedna malá rada, i když tohle by mohli zneužít zloději… takže když už jste v obchodě a zjistíte, že máte nějaký obal od zbožív kapse, který má na sobě kod (lepící štítek) zlomte ho na půl a už vám u brány nebude houkat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
26.5.13 20:58
@Jessica3 píše:
Jo a co se týká těch brán, tak jedna malá rada, i když tohle by mohli zneužít zloději… takže když už jste v obchodě a zjistíte, že máte nějaký obal od zbožív kapse, který má na sobě kod (lepící štítek) zlomte ho na půl a už vám u brány nebude houkat ;)

no jo, ale ty nové čtverečky zlomit nejdou ;). Jinak se ty ochrané kody lepí na dražší zboží, honě na drogerii, tampony, žiletky, strojky… oblečení, elektro, DVD a pod… rozhodně nebude na čokošce za 15 kaček, ale na bonbošce za 200,– už být může. Takže obal od takového výrobku jen tam mít nikdo nebude ;). Ale je pravda že do sprejů to dávaj do víčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
26.5.13 21:01

@jalemina My používáme obdélníčky, dají se lépe schovat než obdélník a je levnější, dáváme je na rizikové zboží, jestliže se mi hodně krade snickers, což krade, tak ho mám i na snickers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
27.5.13 09:46
@dandysek píše:
Jsem ze Žďárska a u nás je v kauflandu sunar vyprodanej. Ale na informacích se dá objednat a i kdyby byl k dostání až po skončení téhle akce, tak ho dostaneš za tu akční cenu ;)

A toto platí všude? Je to 100% informace? pozenu tam manžela, tak aby nebyl za trdlo. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
27.5.13 10:22

Určitě všude, v kauflandu jsem jednu dobu pracovala, tak to vím ;)
ještě je akce v lékárně dr max, sunar za 199,– za každou krabici je jedno razítko a za 6 razítek je jedna krabice sunaru zdarma. V kauflandu se to ale vyplatí víc. Jo a akce se nevztahuje na sunar 1, je to jen od dvojek jak v lékárně, tak v kauflandu. @luciezesvetic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
27.5.13 11:20

Podle mě to nemusí platit všude, manžel kauflaundy navážel zbožím z Modletic a ne na každé filiálce bylo vše stejné v akci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
27.5.13 11:57

@Fedlenka aha :O u nás na Vysočině to tak ale platí v každým kauflandu, tak že by to bylo „jinej kraj, jinej mrav“? Ale za zeptání člověk nic nedá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
27.5.13 12:10
@dandysek píše:
@Fedlenka aha :O u nás na Vysočině to tak ale platí v každým kauflandu, tak že by to bylo „jinej kraj, jinej mrav“? Ale za zeptání člověk nic nedá :)

no nevím, Z Modletic se jezdí i na Vysočinu :mrgreen: tak asi máte protekci :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
27.5.13 14:19

@Fedlenka pochybuju o protekci :D Takhle se to u nás dělá i s mlíkem, když je v akci, mouka, cukr, vlastně cokoliv, co lidi vykoupí během jednoho dne a na jiný se nedostane. zaregistrovala jsem to dokonce i v hypernově :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
27.5.13 14:24
@dandysek píše:
@Fedlenka pochybuju o protekci :D Takhle se to u nás dělá i s mlíkem, když je v akci, mouka, cukr, vlastně cokoliv, co lidi vykoupí během jednoho dne a na jiný se nedostane. zaregistrovala jsem to dokonce i v hypernově :)

jo takhle my jsme si neporozuměly, já psala o tom, že ty akce se nevztahují všude na všechny filiálky a ty jsi psala o tom, že se to dá doobjednat na infu :-)no já zase třeba vím, že např. v Jičíně mají půl kamionu mléka v akci ale na krám to nedají, dají jen část, nechají vyprodat a ikdyby tam to mléko chybělo půl dne v regálu, tak ho stejně doplní až druhý den. takže ikdybych šla na info a řekla jim že chci mléko a oni ho měli zrovinka na skladě, tak bych měla stejně smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
27.5.13 14:27

No manžel tam zítra dojde, na Bohdalec, tak uvidíme, pak vám napíšu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie