Kaufland

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
22.5.15 12:27

@brulinka u nás žádné podložky ani nejsou, takže není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
22.5.15 12:33

@brulinka jsem nějak mimo, jaké podložky? Vůbec teď nevím o čem mluvíš, dneska tam chceme jít nakoupit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
22.5.15 12:36

https://www.youtube.com/watch?… @Tom-Jerry Tady je jedno z videi. :zed: :zed: :zed: Prosím hlavně to nezkoušej, jinak budeš za zlodějku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
22.5.15 12:44
@martina.se píše:
@brulinka u nás žádné podložky ani nejsou, takže není co řešit.

U nás je jen taková malá, spíš takový zalisovaný letáček.

Mě to fakt vytáčí a lidi si tu svou hloupost ještě natáčí na kameru. S tím, že to fakt funguje. No bodejť by ne!!! Když se váha dostane do mínusu. Hloupost některých lidí nezná mezí. Taková národní ostuda. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.5.15 13:08

To není podvod, to je o tom, ze ta vaha je kalibrovana na nulu i s podlozkou, tzn, kdyz sundas podlozku, je tam - vaha podlozky, mene nez nula. kdyz tam pak das predmet, tak vaha udela: predmet- vaha podlozky = nesmyslna mensi vaha tzn mensi cena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.5.15 13:10

Do kauflandu nechodim, vadi mi tam mnoho veci, vcetne naprosto trapneho osobniho vazeni veci, ale co jsem tam tedka z nouze zaskocila, tak to maji s vykricniky na tech vahach napsane, ze je zakazano sundavat podlozky. D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.5.15 13:12
@brulinka píše:
U nás je jen taková malá, spíš takový zalisovaný letáček.Mě to fakt vytáčí a lidi si tu svou hloupost ještě natáčí na kameru. S tím, že to fakt funguje. No bodejť by ne!!! Když se váha dostane do mínusu. Hloupost některých lidí nezná mezí. Taková národní ostuda. :zed: :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
22.5.15 13:14

@brulinka zkoušet to určitě nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
22.5.15 13:16

@MarieOVMUC No však joooo.. Každého průměrně inteligentního člověka to papadne. Váhy mají funkci tare. A lidi dál a dál točí videa jak to „funguje“ a další to sdílí s tím jak ten hnusný Kaufland okrádá lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
22.5.15 13:17
@MarieOVMUC píše:
Do kauflandu nechodim, vadi mi tam mnoho veci, vcetne naprosto trapneho osobniho vazeni veci, ale co jsem tam tedka z nouze zaskocila, tak to maji s vykricniky na tech vahach napsane, ze je zakazano sundavat podlozky. D

tak u nás pokud chci udělat velký nákup, tak tam musím a to ještě jedeme 30km do města a tam je jen kaufland a albert, to je daň za to že bydlíme na vesnici, ale nestěžuji si neměnila bych. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.5.15 13:19
@Tom-Jerry píše:
tak u nás pokud chci udělat velký nákup, tak tam musím a to ještě jedeme 30km do města a tam je jen kaufland a albert, to je daň za to že bydlíme na vesnici, ale nestěžuji si neměnila bych. :lol:

tak ja mam „nastesti“ veliky vyber, tu je na kazdem rohu neco… ( :poblion: :poblion: :zed: :zed: ), takze kaufland precpany elitou naroda fakt nemusim:D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
22.5.15 13:27

No, vaha bude jiste kalibrovana, jak uz bylo psano..nemyslim si, ze by vahy u zeleniny vazily schvalne spatne, ale dejte si pozor na jiz navazene syry, co maji v chladacich (eidam, niva atd) ty co prodavacky vazi a zabaluji predem..stalo se mi, ze jsem potrebovala kousek syru a vzala jsem do ruky asi 1cm platek, podivala jsem se na listek a bylo tam kolem 300g a cena pres 35,–..tak jsem si rekla, no stane se..prohlidla jsem si asi dalsich 20 kousku a vetsina byla opravdu napadne „tezsi“ nez by clovek rekl, zkusila jsem dva prevazit a fakt ze jo..vzala ty hooodne prestreleny a sla k pultu, ze se asi nekde stala chyba..normalne s usmevem jsem to dala prodavacce a ta zrudla a rekla at to dam laskave zpatky..je fakt, ze uz se mi to nestalo nebo jsem nemela „stesti“..s vedenim jsem to neresila, ale pokud to tam jeste uvidim, tak uz budu. upozornuju na to kazdyho, koho znam.oni asi spolehaji na to, zeclovek vezme balicek, hodi do kosiku a jde dal.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
22.5.15 13:32
@MirkaO píše:
No, vaha bude jiste kalibrovana, jak uz bylo psano..nemyslim si, ze by vahy u zeleniny vazily schvalne spatne, ale dejte si pozor na jiz navazene syry, co maji v chladacich (eidam, niva atd) ty co prodavacky vazi a zabaluji predem..stalo se mi, ze jsem potrebovala kousek syru a vzala jsem do ruky asi 1cm platek, podivala jsem se na listek a bylo tam kolem 300g a cena pres 35,–..tak jsem si rekla, no stane se..prohlidla jsem si asi dalsich 20 kousku a vetsina byla opravdu napadne „tezsi“ nez by clovek rekl, zkusila jsem dva prevazit a fakt ze jo..vzala ty hooodne prestreleny a sla k pultu, ze se asi nekde stala chyba..normalne s usmevem jsem to dala prodavacce a ta zrudla a rekla at to dam laskave zpatky..je fakt, ze uz se mi to nestalo nebo jsem nemela „stesti“..s vedenim jsem to neresila, ale pokud to tam jeste uvidim, tak uz budu. upozornuju na to kazdyho, koho znam.oni asi spolehaji na to, zeclovek vezme balicek, hodi do kosiku a jde dal.. :cert:

To bych řekla, že je pravděpodobnější.. Popravdě to by mě nenapadlo, ale ted si na to dám taky pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
22.5.15 13:32

@MarieOVMUC Trapné osobní vážení je i v Bille. Ale bez podložek teda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
22.5.15 13:45

@brulinka ja na to upozornuju i lidi u toho chladaku..ale nemyslim si, ze by to bylo narizeni vedeni, neco mi rika, ze si spis prodavacky nosi prebytky domu, uz jsem to zazila v jednom kramku. prodavacky rikala, ze kdyz uz bere mizernej plat, tak ma aspon nejakou kompenzaci :zed: nna ukor zakaznika samozrejme :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák