Kaufland

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
953
15.10.15 13:32

@Tunrida jedna maminka psala, že sice má naražená žebra od košíků, ale alespoň koupila co chtěla :mrgreen: a manžel mi hlásí, že v Praze to není o nic lepší :mrgreen: nevím, co tady ještě vysedáváme, šup do lidlu, aby na nás taky něco zbylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.10.15 13:36

@Nikki5 Já nemusím, jsem zjistila, že na kluka obleču loňský zimní 8o A ty už se v Třebu ani nesnaž :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
953
15.10.15 13:36

A když už jsme ve skupince o Kauflandu, tak dneska otevírají ten nový ve StopShopu, no zajímala by mě situace tam :mrgreen: zatímco maminky okupují Lidl, důchodci se vrhli na kaufland :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
15.10.15 13:38

@Tunrida to by mě ani nenapadlo, v tomhle počasí se táhnout od nemocnice a ještě v posledním stádiu těhotenství, no podle situace bych tam mohla minimálně porodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.10.15 13:44

@Nikki5 No jo, tam vlastně udělali ten Kaufland, to tam bude veselo :lol: Mně snad ta Třebíč ještě začne chybět :mrgreen: Tak ty ani nemusíš, na úplný mrňata tam dneska nic nemají :mrgreen: Ale u nemocnice to máš dobrý :palec: Příbuzná bydlí v Jihlavě hned naproti nemocnici. Si jenom došla přes silnici odrodila a hotovo :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
953
15.10.15 13:50

@Tunrida no právě, já se tý nemocnice nějak držím :D před rokem jsme se odstěhovali právě z Jihlavy, kde jsme bydleli Za prachárnou, takže jsme koukali na pavilon nemocnice. Tady se spíš děsím toho, že až to začne, tak manžel nebude doma a já se potáhnu s kufrem a kontrakcema pěšky :D jelikož bydlím takto blízko, tak nemám nárok na sanitku…známá tady bydlí taky, došla do porodky, že má kontrakce po 4 minutách, poslali ju domů a porodila v koupelně :zed:

V této oblasti je to ale nejhorší s těma obchodama, nejbližší je ten spodní kaufland, kam sotva dolezu, MHD jede jednou za hodinu a teď, když si představím ty schody od zimáku k nám domů, to raději budu hladem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.10.15 14:21

@Nikki5 Tak si snad radši pořiď kufr na kolečkách :lol: Třeba bys na něj pak mohla sednout a dojet :mrgreen: A jak se bydlelo Za prachárnou? Já jsem tam chodila do školy na ŠECR :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
953
15.10.15 17:22

@Tunrida mám kufr na kolečkách, ale i tak :D no občas to byla docela sranda, pořád tam chodili nějací bezdomovci a feťáci. Jednou jsem u kontejneru nabídla bezdomovci jídlo a ptal se mě co bych mu jako dala, tak jsem říkala, že mu třeba namažu rohlík s máslem a šunkou. To na něj bylo podřadné, tak to odmítl…si asi myslel, že mu donesu řízek 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
16.10.15 00:11
@martina82 píše:
Musim rict ze jit nakoupit do kauflandu zidenic je fakt o hubu, sice tam chodim rada vzdy sem vse sehnala, ale ty mraky lidi hlavne tech duchen co se furt cpou je fakt sileny, myslim ze by nekteri co pouzivaji berle by je meli skutecne pouzivat ktomu kcemu slouzi a ne je schvalne stavet do cesty aby lidi nemohli projit a nebo snima dokonce nekomu podrazet nohy, je to fakt hnus co ty chamtivy duchny si dovoli jen aby se napakovali

čtvrtek ráno :think: to se není co divit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
17.10.15 12:21

Nema nekdo zajem? me uz staci tak uz nevyuziji.Brno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
2.11.15 21:45
@Caitlyn píše:
Už dvakrát se mi stalo, že když jsem vycházela z Kauflandu tak mě u východu venku oslovila mladá holka a ptala se jestli bych jí nedala lístek od nákupu.
Já jí ho nedala s tím, že ho budu potřebovat. Ale spíš mi v tom něco smrdí, nějaký podvod :think:

A takto se ptala skoro každého a následně si ty lístky schovávala do taštičky.

Na co jí to bude? Nevíte někdo, co to mělo znamenat? :think: :nevim:

Tak jsem tam dneska byla a zase u východu se mě ptali jestli jim nedám účtenku, tak jsem se zeptala na co to potřebují a odpověděla mi, že prý na průzkum :think:

Stejně jsem nedala. 8)

I mě dnes napadlo, jestli to nejsou najatí lidi od Kauflandu, se záměrem, že čím víc lidí nebude mít účtenku tak na tom Kaufland ušetří v tom smyslu, že kdyby si to doma zákazník rozmyslel, tak už to zboží nemůže bez účtenky vrátit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
2.11.15 22:39
@Caitlyn píše:
Tak jsem tam dneska byla a zase u východu se mě ptali jestli jim nedám účtenku, tak jsem se zeptala na co to potřebují a odpověděla mi, že prý na průzkum :think:

Stejně jsem nedala. 8)

I mě dnes napadlo, jestli to nejsou najatí lidi od Kauflandu, se záměrem, že čím víc lidí nebude mít účtenku tak na tom Kaufland ušetří v tom smyslu, že kdyby si to doma zákazník rozmyslel, tak už to zboží nemůže bez účtenky vrátit. :think:

U nás to dělali studenti jako průzkum co jde na odbyt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
2.11.15 23:18

@ardnas3
By se radši měli zaměřit na důležitější věci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
2.11.15 23:28
@Caitlyn píše:
@ardnas3
By se radši měli zaměřit na důležitější věci 8)

měli to jko dú

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
2.11.15 23:34

@ardnas3
Ok, beru to.
Akorát dneska tam byla paní tak cca 40-50 let, že by učitelka? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit