Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Pipet tak tricanko je fakt dobrý…
Mas recht, je to podstatně lepší, ale to přepínání na starší inzeráty kde to musím zas všechno naklikat znova mi teda vadí…
Dekuji
@Zkai píše:
Prosím o radu. Sice se na mmb občas dívám, ale prodej se mi tam nikdy nepovedl. Nedokáží v tom hledat jak bych si představovala. Na úvodní straně si zadam keyword ted třeba „tričko s autem“, otevřou se podrobnosti k hledání, ze si musím vybrat „od všech inzerentu“ jsem časem pochopila, ale zas mi to napíše, ze zobrazené výsledky jsou pouze 3dny staré inzeráty. Tak si nakliknu starší inzerci a ZASE znovu musím zadat keyword a všechny inzerenty. Následně mi to napíše ze zobrazuje inzerci starší než rok a už me to přestane bavit. Nevím kde jsou inzeráty starší tři dnu a mladší roka jak to dlouho trvá tak me to rozciluje. Takže vlastně není důvod tam lézt.. Vždy to byl tak zvláštní server, nebo se tam dřív dalo fungovat? Platit za hvezdicky nehodlam a ani na aktualizace me přešla chuť temer ihned.
Mě se prodej taky nikdy nepovedl na MMB. Vlastně jo, když jsem měla předplacené členství, tak jsem prodala 1 kus.Na prodej doporučuji na FB bazary, kde si předáš z ruky do ruky v místě tvého bydliště. Poštou neposílej, každou chvilku tam vidím varování před podvodnicí. Ještě inzeruji na vinted.Tam posílám klidně i 2 balíčky týdně, nevím, jak je to nejednou možné
. Vše je přesycené. Ale taky za inzerci platit nic nebudu. Jinak na MMB ráda kupuji dětské. Vždy zaškrtnu od hvězd a cenu od, do.
@vejilka FB nemám a jsem trošku asocial, vadí mi cekat a prizpusobovat se az se někde s někým sejdu, raději dojdu na postu az to vyjde, ale moje hadriky za 10,– už po zdražení postovneho vůbec nejsou v kurzu. Tak už jen ten koník, tam občas něco udam. Koukam na ten vinted a vypadá to jako letgo. Pohrabu se v tom. Děkuji.
@Zkai píše:
@vejilka FB nemám a jsem trošku asocial, vadí mi cekat a prizpusobovat se az se někde s někým sejdu, raději dojdu na postu az to vyjde, ale moje hadriky za 10,– už po zdražení postovneho vůbec nejsou v kurzu. Tak už jen ten koník, tam občas něco udam. Koukam na ten vinted a vypadá to jako letgo. Pohrabu se v tom. Děkuji.
Nemáš zač:) To je super, že jsi prodala i na koníkovi. Já tam kdysi měla měsíc hadry, úplně nové a nic:(
@Zkai já teda nevím, co tam vyvádíš, ale když zadám „tričko auto“ zaškrtnu si „od všech inzerentů“ (a nespecifikuju velikost), tak mám dvě stránky inzerátů, když najedu na druhou, objeví se mi třetí když najedu na třetí, objeví se mi čtvrtá atd…
Ono to možná bude v těch slovech, co vyhledáváš, nesmíš být tak konkrétní. Ale vždycky jsou první inzeráty nahoře a pak starší a starší a nakonec nejstarší. Ale některé věci tam bývají třeba jen dvě, tři, to není špatným hledáním, ale tím, že tam ty věci prostě nejsou.
@AnastazieB jo, hledám špatný slova.
A ještě si ani nevyberu..