Mimibazar

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5177
28.4.14 17:25

Já vždycky vyberu to levnější…nač platit víc? Př. teď chci malé koupit nové Keeny a mají tam hodně různé ceny. Vyberu ty nejlevnější holčičí a je to…Vkládání inzerátů je jiná věc. Myslím, že pokud nemáš placené členství- já mám, tak nemůžeš opravdu topovat své zboží a musíš vkládat znovu inzerát, pokud chceš, aby ho ostatní našly. Za sebe musím říct, že jsem se se jako nakupující ještě nidky nespálila a jako podávající teda sem tam jo, ale víceméně nic strašného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
28.4.14 17:32
@Mis1983 píše:
Já vždycky vyberu to levnější…nač platit víc? Př. teď chci malé koupit nové Keeny a mají tam hodně různé ceny. Vyberu ty nejlevnější holčičí a je to…Vkládání inzerátů je jiná věc. Myslím, že pokud nemáš placené členství- já mám, tak nemůžeš opravdu topovat své zboží a musíš vkládat znovu inzerát, pokud chceš, aby ho ostatní našly. Za sebe musím říct, že jsem se se jako nakupující ještě nidky nespálila a jako podávající teda sem tam jo, ale víceméně nic strašného…

A co se ti stalo jako prodávající?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5177
28.4.14 17:40

Tak dost často si lidé něco zamluví a pak nezaplatí- toto se mi stává hlavně na aukcích, kde lidi vyhrajou aukce a pak se neráčí ani ozvat- a to někdy čekám i měsíc, než je začnu urgovat, takže času mají opravdu dost. Nějak extrémně to nehrotim. Jednou se mi stalo, že mi paní vrátila zboží(prodávala jsem jako použité) po skoro 3 týdnech, co ho měla doma. Jelikož jsem se nechtěla přít, tak jsem jí vyhověla, přesto, že jsem se informovala i na podpoře(admina) mimibazaru, kde mi bylo řečeno, že by zboží zpět nevzali v tomto případě…paní jsem po vyřízení napsala, ať je tak hodná a už ode mě nikdy nic nekupuje… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
28.4.14 17:44

@Mis1983 Aha. No tak zatím doufám, že to prodám a bez komplikací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5177
28.4.14 17:53

Budu držet palce. V tý fůře věcí, co jsem prodala, se ty špatné obchody ztratí, takže určitě jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
28.4.14 18:37

Jde o to, že inzerované zboží se může aktualizovat. Každý den můžu jako prodávající 10 věcí obnovit a v nabídce se objevil normálně mezi novými. Takže dražší zboží je tam prostě delší dobu a víckrát se vrátilo na první místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
28.4.14 18:48

Pokud je placené členství, tak se inzeráty mohou denně aktualizovat a zobrazují se tedy jako „zrovna vložené“ v ten den, co se aktualizují

neplacené členství nemůže aktualizovat inzertní fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
28.4.14 19:07

A kolik stojí členství? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
28.4.14 19:14
@chozin píše:
Pokud je placené členství, tak se inzeráty mohou denně aktualizovat a zobrazují se tedy jako „zrovna vložené“ v ten den, co se aktualizujíneplacené členství nemůže aktualizovat inzertní fotky

To není tak úplně pravda. Záleží na tom, kolik si zaplatíte, třeba to nejlevnější může aktualizovat inzeráty 1× za 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
28.4.14 20:04

Jen k těm cenám, já třeba někdy koupím to dražší z toho důvodu, že třeba od té prodávající beru i jiné věci, tak je pro mě jednodušší vzít to najednou od jedné než každou věc od jiného prodejce nebo když je někdo ze stejného města, tak si to vyzvednu osobně a je to pro mě taky jednodušší ikdyž je věc třeba trošku dražší, zase to mám hned a neplatím poštovné a ty rozdíly cen nebývají tak velké, takže ikdyž má někdo něco dražší, tak může prodat. Já taky vždycky u stejné věci nedávám nejnižší cenu, někomu je to třeba jedno, chce se věcí zbavit a tak je dá za hubičku a mě je to zase třeba líto když vím kolik to stálo nové a je to pořád pěkné, neprodám to hned, ale kupce si to vždycky časem najde nebo se ke mě vrací maminky, které byli spokojené a radši to koupí o něco málo dráž, ale mají jistotu, že budou zase spokojené než riskovat u někoho s kým ještě nemají zkušenost, dělám to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
28.4.14 20:13
@Sára 1 píše:
Trošku víc bojuju s mimibazarem. Můžete mi někdo, prosím, vysvětlit pár věcí? Jsou dva prodávající, prodávají stejné zboží za různou cenu - ten, který má cenu vyšší, má několik zájemců, ten, který má cenu nižší, nemá žádného zájemce. Tomu nerozumím. Když zadám inzeráty a do pár dnů nemám zájemce, tak po měsíci už nic neprodám, protože už to je starý inzerát a to by případný kupující musel mít opravdu hodně času, aby můj inzerát našel. To mám inzerát smazat a každých pár dní dávat znovu?

já už několikrát koupila u někoho, kdo má ceny trošku vyšší, protože měl výběr. Většinou se snažím koupit víc věcí najednou a u jednoho prodejce, ušetřím tak na poštovném. Na netu kupuju, protože mě nebaví chodit se dvěma dětma po obchodech a vybírat.
S aktualizací je problém, proto už prodávám jinde, kde nemusím fotky zmenšovat, můžu vložit více fotek a každý týden aktualizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
28.4.14 23:17

Ten s levnějším zbožím může chtít třeba víc peněz za poštovné a balné, proto to od něj lidi neberou. Nebo ten s dražším zbožím je z většího města a nabízí možnost osobního odběru, lidi tak ušetří na poštovném a v konečném důsledku je to vyjde levněji.

Mám členství zdarma a opravdu musím po nějakém čase inzeráty znovu ručně vkládat, pokud se to neprodalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
29.4.14 08:17
@lecijasek píše:
já už několikrát koupila u někoho, kdo má ceny trošku vyšší, protože měl výběr. Většinou se snažím koupit víc věcí najednou a u jednoho prodejce, ušetřím tak na poštovném. Na netu kupuju, protože mě nebaví chodit se dvěma dětma po obchodech a vybírat.
S aktualizací je problém, proto už prodávám jinde, kde nemusím fotky zmenšovat, můžu vložit více fotek a každý týden aktualizovat.

A kde prodáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
30.4.14 08:57
@Sára 1 píše:
A kde prodáváš?

Na konikovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
30.4.14 18:06

@Kassiel

ano, to je pravda… důležité je, že neplacené členství na MMB nemůže aktualizovat inzertní fotky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák