Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@blecha72 požádala jsem o smazání toho pozastaveného protože ho nevyužívám. Necham si ten novějši, který pozastavený nemám. Na tom starém jsem mela poslední přihlášení 8.10.2012.To že mám omylem dva účty jsem nepsala, ještě by mi pozastavili i ten druhy ![]()
@hami1 píše:
@blecha72 požádala jsem o smazání toho pozastaveného protože ho nevyužívám. Necham si ten novějši, který pozastavený nemám. Na tom starém jsem mela poslední přihlášení 8.10.2012.To že mám omylem dva účty jsem nepsala, ještě by mi pozastavili i ten druhy
Já jsem napsala pravdu.
Tak mě se zdá, že funguje dobře. Už sem tam objednávala i prodávala minimálně stokrát (bez přehánění, opravdu hodně) a za celou dobu jsem narazila pouze dvakrát na podvodníka a hned co jsem u něj objednala, tak do půl hodiny mi u obou případů přišel email od admina, ať neplatím, že se jedná o podvodnici a účet byl pozastaven. Takže to jsem opravdu koukala.
@blecha72 píše:
Já jsem napsala pravdu.
Taky bych jim to vysvětlila, ale nebylo třeba.
@peta h já zatím na MMB jen nakupuji, objednávam opravdu často a na podvodníka jsem zatím jeste nenarazila a doufám, že ani nikdy nenarazím. ![]()
Ahoj,
taky hodně prodávám a nakupuji. Spíš jsem se setkala s protivnýma lidma než podvodníkama.
Například jedna pani mi psala, že je těhotná asi v 12tt a tak nějak objednávala haldu věcí skrz velikosti asi za 1000,– a tak jsem ji to poslala a pak přišel e-mail, že je něco pomačkané a že něco nevoní, jak si přestavovala (myslím oblečení) - nekouřím a ani nikdo v rodině, nabídla jsem ji slevu tedy, že si to vypere a přežehlí dle svého. Je možné, že se dostala nějaká vlhkost do obálky a že se to zapařilo. No prostě to stačilo vyprat a vyžehlit dle jejího popisu vady a ona místo toho naházela věci nesložené do obálky a odeslala to, že chce vrátit peníze.
Řekla, že nechce žádnou slevu, ale vrátit peníze. Podle mě zjistila jiné pohlaví, nebo potratila, tak si vymýšlela.
Vše jsem pak hravě prodala. Ale trošku mě tedy její chování rozčílilo.
@Osmanka píše:
Ahoj,
taky hodně prodávám a nakupuji. Spíš jsem se setkala s protivnýma lidma než podvodníkama.Například jedna pani mi psala, že je těhotná asi v 12tt a tak nějak objednávala haldu věcí skrz velikosti asi za 1000,– a tak jsem ji to poslala a pak přišel e-mail, že je něco pomačkané a že něco nevoní, jak si přestavovala (myslím oblečení) - nekouřím a ani nikdo v rodině, nabídla jsem ji slevu tedy, že si to vypere a přežehlí dle svého. Je možné, že se dostala nějaká vlhkost do obálky a že se to zapařilo. No prostě to stačilo vyprat a vyžehlit dle jejího popisu vady a ona místo toho naházela věci nesložené do obálky a odeslala to, že chce vrátit peníze.
Řekla, že nechce žádnou slevu, ale vrátit peníze. Podle mě zjistila jiné pohlaví, nebo potratila, tak si vymýšlela.
Vše jsem pak hravě prodala. Ale trošku mě tedy její chování rozčílilo.
tak to je síla
úplně bych se na ni vykašlala, a balík vůbec nepřebírala, takový chování, to ne teda ![]()
Mne ještě baví „dopisovači“, co si vymění 20 mailů s otázkami typu: jak moc ta čepička pruží a myslíte si, že ty botičky budou Matýskovi sedět… Pak stejně nekoupí. Jedna mě nechala i zabalit kočárek, než jí došlo, že ho teda vlastně nepotřebuje. Jo a s osobním odběrem mám taky srandovní zkušenosti ![]()
@Osmanka To je hrozný chování. Já jednou odesílala balíček. Peníze přišly jeden den - připsány byly až pozdě odpoledne. Vím to, protože jsem celý den chodila na účet. Moc jsem toho neprodávala, ale vždy to chci odeslat co nejdřív. Paní jsem informovala večer, že peníze přišly odpoledne a další den odesílám balíček. Další den jsem hned ráno letěla na poštu. Ještě ten den nepříjemný mail, že balíček nepřišel a že doma čekala a že je zvyklá mít takhle rychle balíček a že chce číslo, aby si to mohla zkontrolovat. Balíček došel další den - což mi přišlo logický, že to nestihnout doručit ten den. ![]()
Ahoj! Oživuji diskuzi. Na mimibazaru se mi ozvala paní, že chce koupit dvě věci. Nakonec jsme se domluvili na prodeji jedné, ale zrovna té, na kterou neodpovídala. Tím pádem ta fotka tam pořád ještě „visí“. Nicméně nechci ji pořád ještě mazat, když nevím, zda prodej proběhne. Nerada bych to pak znova všechno vypisovala, kdyby si to paní náhodou rozmyslela. Nevíte, jestli se dá fotografie jen schovat? Měla jsem pocit, že to dřív šlo, ale teď ať hledám, jak hledám, nic nenacházím. Díky ![]()
@Amys Můžeš si ji hodit do rezervace a potom případně znovu vystavit.
@Amys A proc to tam teda nenechas a nesmazes.az to bude prodane? Nebo napis, ze je to zatim rezervovano.
Děkuju, na tuhle možnost jsem zapomněla. Já se o to totiž snažila v mobilu a tam mi to nefungovalo a když jsem teď u počítače, tak mě nějak znova tato možnost nenapadla ![]()
@matkabagristy Možná jo, ale ta rezervace už to vyřešila. Dokonce mi to nabídlo i možnost si tam zadat ID toho, kdo to má v plánu koupit. Je to na dlouhé lokte, tak snad nakonec nevycouvá. Ale co kdyby, že jo
Přece to pak nebudu zadávat znova ![]()