Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Měla jsem na mimibazaru inzeráty a najednou tam nejsou. Je to tím, že se po nějaké době mažou nebo jsem je nějakým způsobem vymazala já?
@Sára 1 Jestli nemáš placené členství, tak se po tuším 30 dnech smažou.
Tak opravuji, koukala jsem na to a inzeráty se mažou až po 3 měsících.
Jj po 3 měsících je mažou automaticky, pokud nemáš placené členství.
@dari74 @kubykula Díky. Napadlo mě to. Tak abych to tam vkládala znovu. Ani už nevím, co jsem tam měla a za kolik. Tak příště si na to budu muset dát pozor.
@Sára 1 Ještě se mrkni do svého profilu, je tam fotky k odstranění, tam bys je ještě našla. A jinak je lepší si je po měsíci obnovovat, protože pak se myslím přestanou zobrazovat ve vyhledávači pro případné zájemce.
@milatka77 Fotky tam jsou - díky. Musím to ale stejně zadat vše znovu? I tak jsem ráda - aspoň vím, co jsem vše chtěla prodat a nemusím to znovu sepisovat.
@Sára 1 Pokud bys to nechtěla zadávat znovu, tak je ještě jedna možnost - zaplatit si tu základní placenou verzi. Je to tuším 169Kč na tři měsíce. Díky tomu ti půjde ty fotky jen obnovit, či zaktualizovat, aniž bys to musela znova naťukat. Já to tak jednou taky dělala. Jinak v té placené verzi můžeš fotky aktualizovat průběžně, ale otázkou je, jak moc tam prodáváš. Já vpodstatě vůbec (jsem líná to nafotit
), takže mě se to nevyplatí.
@Amys Taky se mi to nevyplatí. Mám tam jen pár věcí. Půjdu to zadat vše znovu.
Všechny fozky i popisky k inzerátům mám schované. Doteďjsem měla placené členství- asi 500 za 13 měsíců. Ale drahé věci- kočárek apod. jsem už prodala, teď mám taky neplacené členství.
Můžete mi prosím poradit jak mám zrušit registraci na MMB? Pres adminy?
@hami1 píše:
Můžete mi prosím poradit jak mám zrušit registraci na MMB? Pres adminy?
ano, nebo stačí požádat o pozastavení účtu
@blecha72 díky.To pozastavení účtu me taky zajímá. Kdysi dávno jsem si tam založila účet. Pak jsem zapomněla registrační údaje a založila si účet nový. No a dnes jsem někde vyhrabala ty staré údaje, zkusila jsem se přihlásit a píše mi to, že mám účet pozastaven
může to byt tím že jsem se delší dobu (cca 2roky) nepřihlásila
? Nebo že mám dva účty? Ale na každém mám jiné jméno. jen adresa se shoduje. ![]()