Mimibazar

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66798
2.10.15 16:27

@Amys dej pokoj, prcek vyrostl ze sadačky na kolo, z dalších bruslí… dědit nemá kdo, když si představím tu dřinu kvůli nějaké stovce :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
2.10.15 19:44

@matkabagristy Proto většinu věcí rozdám nebo naházím do kontejneru diakonie. Ale jsou věci, u kterých si říkám, že bych se o to aspoň měla pokusit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
2.10.15 19:48

@Amys jj, taky to těpu do kontejnerů. Teď jsem vyklidila knihovny, líbaj mi za to ruce na základce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
24.4.16 08:25

Mám inzerát na mimibazaru, ale píše mi to „nezařazeno do fotoalba“. Ani to nenajdu v inzerátech. V čem dělám chybu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.4.16 08:34

Nezařazeno do fotoalba je jedno, fotoalba mají význam, až když máš inzerátů hodně.

Při vyhledávání v tom vyhledávacím formuláři vpravo nahoře musíš změnit „od hvězd“ na „od všech inzerentů“ - standardně se zobrazují jen inzeráty platících členů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
24.4.16 08:39

@Pipet To jsem měla - od všech inzerentů - stejně se mi to neobjevilo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.4.16 08:48

Chm, a nemáš špatně kategorii nějakou jinou? Pošli mi odkaz, mrknu se na to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
24.4.16 09:05

@Pipet Díky, já už to vymazala a vložila znovu. Teď to tam už je. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.4.16 09:18

Asi nějaké sluneční skvrny :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
6.3.18 21:13

Prosím o radu. Sice se na mmb občas dívám, ale prodej se mi tam nikdy nepovedl. Nedokáží v tom hledat jak bych si představovala. Na úvodní straně si zadam keyword ted třeba „tričko s autem“, otevřou se podrobnosti k hledání, ze si musím vybrat „od všech inzerentu“ jsem časem pochopila, ale zas mi to napíše, ze zobrazené výsledky jsou pouze 3dny staré inzeráty. Tak si nakliknu starší inzerci a ZASE znovu musím zadat keyword a všechny inzerenty. Následně mi to napíše ze zobrazuje inzerci starší než rok a už me to přestane bavit. Nevím kde jsou inzeráty starší tři dnu a mladší roka jak to dlouho trvá tak me to rozciluje. Takže vlastně není důvod tam lézt.. Vždy to byl tak zvláštní server, nebo se tam dřív dalo fungovat? Platit za hvezdicky nehodlam a ani na aktualizace me přešla chuť temer ihned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.3.18 21:16

@Zkai Prostě listuju stránkama a ono to samo postupně načítá i starší inzeráty…
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
6.3.18 21:29

@Pipet mi jich to ukázalo dvacet a starších pět. Víc nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
6.3.18 21:52

A zaklikla sis „od všech inzerentů“ nebo pouze „od hvězd“,jak je tam prednastaveno? Potom jeste pomáhá „prohledat i popisy zboží“. Hvězdy jsou placená členství, je potreba hrabat, taky jsrm na to, co jsem chtěla, narazila az na xy stránce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
6.3.18 21:55

Jo jo, @Jana206, všechny inzerenty.

Dlouho jsem nic nekupovala, ale nemám pocit ze bych s tím dřív tak bojovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.3.18 21:57

Tak ono „tričko s autem“ je dost konkrétní dotaz a prostě jich tam takhle popsaných moc není :nevim:

Zkusila jsem zadat „trič aut“ - ono to dokáže hledat i jen kusy slov.
Takhle ti vyjedou i „autové tričko“, „tričánko s autíčky“ :mrgreen: atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák