Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Amys dej pokoj, prcek vyrostl ze sadačky na kolo, z dalších bruslí… dědit nemá kdo, když si představím tu dřinu kvůli nějaké stovce ![]()
@matkabagristy Proto většinu věcí rozdám nebo naházím do kontejneru diakonie. Ale jsou věci, u kterých si říkám, že bych se o to aspoň měla pokusit ![]()
@Amys jj, taky to těpu do kontejnerů. Teď jsem vyklidila knihovny, líbaj mi za to ruce na základce
Mám inzerát na mimibazaru, ale píše mi to „nezařazeno do fotoalba“. Ani to nenajdu v inzerátech. V čem dělám chybu?
Nezařazeno do fotoalba je jedno, fotoalba mají význam, až když máš inzerátů hodně.
Při vyhledávání v tom vyhledávacím formuláři vpravo nahoře musíš změnit „od hvězd“ na „od všech inzerentů“ - standardně se zobrazují jen inzeráty platících členů.
@Pipet To jsem měla - od všech inzerentů - stejně se mi to neobjevilo. ![]()
Chm, a nemáš špatně kategorii nějakou jinou? Pošli mi odkaz, mrknu se na to ![]()
@Pipet Díky, já už to vymazala a vložila znovu. Teď to tam už je. ![]()
Prosím o radu. Sice se na mmb občas dívám, ale prodej se mi tam nikdy nepovedl. Nedokáží v tom hledat jak bych si představovala. Na úvodní straně si zadam keyword ted třeba „tričko s autem“, otevřou se podrobnosti k hledání, ze si musím vybrat „od všech inzerentu“ jsem časem pochopila, ale zas mi to napíše, ze zobrazené výsledky jsou pouze 3dny staré inzeráty. Tak si nakliknu starší inzerci a ZASE znovu musím zadat keyword a všechny inzerenty. Následně mi to napíše ze zobrazuje inzerci starší než rok a už me to přestane bavit. Nevím kde jsou inzeráty starší tři dnu a mladší roka jak to dlouho trvá tak me to rozciluje. Takže vlastně není důvod tam lézt.. Vždy to byl tak zvláštní server, nebo se tam dřív dalo fungovat? Platit za hvezdicky nehodlam a ani na aktualizace me přešla chuť temer ihned.
@Zkai Prostě listuju stránkama a ono to samo postupně načítá i starší inzeráty…
![]()
A zaklikla sis „od všech inzerentů“ nebo pouze „od hvězd“,jak je tam prednastaveno? Potom jeste pomáhá „prohledat i popisy zboží“. Hvězdy jsou placená členství, je potreba hrabat, taky jsrm na to, co jsem chtěla, narazila az na xy stránce.
Jo jo, @Jana206, všechny inzerenty.
Dlouho jsem nic nekupovala, ale nemám pocit ze bych s tím dřív tak bojovala.
Tak ono „tričko s autem“ je dost konkrétní dotaz a prostě jich tam takhle popsaných moc není ![]()
Zkusila jsem zadat „trič aut“ - ono to dokáže hledat i jen kusy slov.
Takhle ti vyjedou i „autové tričko“, „tričánko s autíčky“
atd.