Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@zuzka.mamka píše:
Nebo tohle to je mazéééc pani prodává tričko replay za 13 stovek!!! píše že je to velikost je od 18 a ještě se v inzerátu přiznala že ho nosily do 3 let a nestydí se ho prodávat za takovouhle pecku rok a půl tahaný triko
Tak to je teda síla. Paní má samé luxusní ceny v albu
. Když to prodá bude pracháč
Jen by mě zajímalo kdo to koupí ![]()
@zuzka.mamka @Marka76 Ten svetrik „DIOR“ vypada jak vytazeny z popelnice ![]()
Já mám vždycky nutkání těm ženským něco napsat ale zatim jsem vždycky odolala
Tyhle botky jsou taky dobrý
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
uvedená značka armáni, ale v popisu píše pozor holky nejsou to žádné armáni:-DDD j
Holky prosym o radu.Jsem zaregistrovana na MMB asi 2 mesice. Zatim jsem tam nic neprodavala. Naposledy jsem se prihlasovala asi pred 3tydny. A ted mi to vubec nejde. Heslo i nik zadavam spravne a pise mi ze neni spravne. Takze tam do ramecku musim napsat emailovu adtresu. A pak mi to napsalo, ze
Pro zadaný email nebyla nalezena žádná registrace
Co to muze znamenat? Muzou mi zrusit registraci? Nebo co to ma znamenat. ![]()
Podpora@mimibazar.cz
Kontaktujte a popište svůj problém. Zpravidla odpovídají do 2. dne
Nevíte někdo, jestli jde moje nabídka nějak zaktualizovat úpravou v inzerátu, nebo si musím zaplatit to členství a jedině tak aktualizovat? Přecije ty inzeráty se během pár hodin posunou někam daleko ![]()
@Nainuva
Musí se zaplatit členství, pak jdou inzeráty aktualizovat jednou za 2 nebo 3 dny. Jinak vkládat opakovaně a staré mazat ![]()
@Nainuva pokud se nepletu tak nejde. Na aktualizaci musis mit alesponto nejlevnejsi clenstvi.
A ony inzeraty od neregistrovanych se stejne standardne nezobrazuji… Musi se tam zmenit inzeraty od vsech inzerentu (klasicky je tam jen od hvězd) ![]()
Zalezi co chces prodat. Na hadriky me to prijde ze se to nevyplati. Pride mi posledni dobou ze kupujici chteji jen znacky a nejlepe zadarmo. Ale na vetsi veci docela jo.
Tak preju uspech ![]()
@quinny Hm, zatím jen hadříky
ale časem hrazdičky, lehátko, vanička atd atd. No, uvidím, jak se budu chytat a pak vyzkouším městký facebookový bazárek ![]()