Mimibazar

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
elizabeta92
20.3.13 23:35

@Alčák1 věříš že mě dělá taky větší radost když kupuju malé hračky nebo krásný nový oblečky? :mrgreen: Utratim za to dost peněz a sobě nic. Ale vůbec toho nelituju a mám radost že je malá fešanda :lol:

• Citovat
  • Upravit
elizabeta92
20.3.13 23:38

@chatwenna ani to nemusíš dávat do uvozovek, je to tak.. :think:

• Citovat
  • Upravit
2752
20.3.13 23:38

@elizabeta92 :palec: :palec: :palec: přesně!!! po porodu se mi nějak přeházely priority a pro toho malýho člověkulu bych koupila vše aby byl spokojený, napapaný, oblečený i kdybych měla chodit bosá, nahá a hladová :pankac: kdyby mu chtěl někdo skřivit chlup na hlavě - vraždím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
20.3.13 23:51

Jo hledání na mmb je další kapitola sama pro sebe

já když třeba zrovna scháním dejme tomu růžové tričko aby se hodilo k nečemu co mám doma, hledám růžovoučké tričenko nebo tričenko pro princezny, nedavno jsem koupila krásné motýlkové džínečky, a z lonska má dcera tuniku s názvem nextíčková tunička pro malé parádničky :mrgreen: tak se člověk i pobaví

jinak si na něj moc nemůžu stěžovat, když něco scháním tak se jdu prvně podívat tam a většinou seženu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
20.3.13 23:57

Já teda fakt raději aukruju, na MMB nakupuju takové ty nové věci od George či Next apod, co se jinak blbě shání, ale z druhý ruky je teda aukro mnohem lepší a levnější, kolikrát se dá sehnat od korunky spousta hezkých věciček, teď jsem si nedávno koupila na druhé mimi kočárek přesně typ co jsem chtěla, za celou 3kombinaci i s autosedačkou MaxiCosi komplet veškeré vybavení i nadstandartní k tomu, ještě paní přidala na všechno nějakou hračku TafToy nebo Lamaze - no kupovat to nové tak dám kolem 20 000 určo, takhle mě vyšlo vše na 4500 všechno v supr stavu, jak když koupim nový, ti lidi s nim jezdili fakt minimálně - no krásný kup :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
21.3.13 00:16

Já ho prodala nakonec jen za tři tisíce, jen abych ho měla z domu :mrgreen: tim nechci nijak schvazovat tvoji výhodnou koupi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
21.3.13 00:20
@zuzka.mamka píše:
Jo hledání na mmb je další kapitola sama pro sebe

já když třeba zrovna scháním dejme tomu růžové tričko aby se hodilo k nečemu co mám doma, hledám růžovoučké tričenko nebo tričenko pro princezny, nedavno jsem koupila krásné motýlkové džínečky, a z lonska má dcera tuniku s názvem nextíčková tunička pro malé parádničky :mrgreen: tak se člověk i pobaví

jinak si na něj moc nemůžu stěžovat, když něco scháním tak se jdu prvně podívat tam a většinou seženu
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
21.3.13 00:26
@chatwenna píše:
@elizabeta92 Jsi hodna… :)Proste mi pripada, ze MMB hrozne „zkomercnel“…
Vubec to neni o mamcach na materske…

Ja si myslím, že každý na MMB funguje tak, ako to jemu vyhovuje :nevim: Doba nie je ľahká a každý sa snaží robiť, čo môže, zarábať ako vie..Niekto tam chce nakúpiť čo najlacnejšie, iný si chce privyrobiť na veciach po deťoch, ale iný potrebuje dobre predať, lebo je to jeho práca. Napríklad my máme e-shopy a predávame aj na MMB..je to naš živobytie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
21.3.13 00:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
21.3.13 01:02

@chatwenna Tak tohle mi taky vadí. Děravé věci za cenu nových třeba z Kiku. A navíc teda nejsem šikovná maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
21.3.13 06:34
@avm3 píše:
PAhoj holky,
tak jsem z těch lidí nějaká rozladěná… Prodávám pár věcí na MMB a všechno za pusu. Jsou to věci v pěkném stavu, které jsou mi buď malé nebo je prostě nenosím. Ale když je tam cena 100 včetně poštovného tak nic, jakmile tam dám věnuji za poštovné, mám 3 zájemce za den… tak se mi zdá, že si někdo filtruje jen to „věnuji“, „výhodně“ nakupuje a pak… to dál prodává nebo nevím.
Je mi z toho trochu smutno, ale co… kdybych to věnovat nechtěla, tak to nedělám, že? :mavam:

Taky se přidám. Na MMB neprodávám-mě to přijde že by to chtěly všechny zn.Next…a ještě zadarmo :oops:. :nevim: Na Aukru se platí a tam se mě zdá že se dětské taky moc neprodává-je toho tam mraky. Já mám super zkušenosti s Bazos -tam kupuju i prodávám :palec: :palec:.Mám ale štěstí že si kupuje po malém jedna maminka od nás. Ona má kluka mladšího a bere vše. Dám jí to jen do tašky a ona si dojde. Říká že už nemusí ani do obchodu.To by se mě taky líbilo-ale já tu nikoho nemám po kom by jsme mohli dědit :(.Jinak věci po sobě moc neprodávám-o ně nebyl ani zájem. Ještě prodávám nějaké dekorace-tak to občas něco na tom Bazosu ale většinou doma po známých a tak.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
21.3.13 06:43
@diochi píše:
@chatwenna ještě bazar na modrém koníkovi, tam nemusíš být přihlášená, už jsem tam také nakupovala.
http://www.modrykonik.cz/bazar/

Já na koníku kupovala 1× a :palec: :palec: :palec:.Oblečení pěkné, čisté a super cena. Já potřebuji větší vel. a to se špatně schání. Navíc mám radši větší balíky kvůli pošt. Navíc se mě nechce hledat po kuse, projíždím většinou balíky. Posledně jsem měla štěstí-líbilo se mě triko a napsala jsem paní nakonec toho měla ve vel.co jsem potřebovala asi 20ks-super kup :dance: :dance: :dance:.
Takže holky kdyby někdo měl něco na kluka vel.122/128 pískněte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
21.3.13 07:01

@chatwenna V životě bych si to nekoupila. Musela bych být blbá. To máš ale to samý tady na emiminu. Použitý bodýčko za 280 kč?? To si raději koupím dvě a nové. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
21.3.13 08:35

Mě také nejvíce udivují inzeráty typu: flíček, špinavé od trávy atd, ale určitě to půjde vyprat. Proč to teda prodávající před prodejem nevypere, když to jde vyprat :nevim:. Takové věci bych si určitě nekoupila.
Pěkné věci se dají sehnat na jakémkoli internetovém bazárku, jen je důležité se kouknout na hodnocení prodávajícího. Pokud má nějaké negativní hodnocení, raději od něj nic nekupuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
21.3.13 08:56
@zuzka.mamka píše:
Já ho prodala nakonec jen za tři tisíce, jen abych ho měla z domu :mrgreen: tim nechci nijak schvazovat tvoji výhodnou koupi

jj to já první taky a byla jsem nas… jelikož jsem měla vše nové a vyhodila za to nekřesťanské prachy ale nechat si ho ještě na druhé tak ho můžu vyhodit rovnou nebo max. někomu darovat, dost se oddělal, ikdyž jsem s ním zacházela tak opatrně :-(… tenhle je od nějaké zazobané rodinky, o prachy jim očividně vůbec nešlo :nevim: měli kočárů několik, celkem jsem se bála, jak bude vypadat, byli jsme si pro něj osobně a nevěřila jsem vl. očím… ani škrábanec, nikdo nepoznal, že je z druhé ruky… ale takovej obchod se holt povede jednou za čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák