Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Teruna000 píše:
Chvíli mi trvalo než jsem přišla na tu pointuJe vidět, že je čas jít spát.
![]()
hlavně, že došlo ![]()
@Teruna000 píše:
@terinka4444 Jj došloje to dobrý, jsem na správném serveru
ještě před spaním potulit s manžou a jsi naše
![]()
HOlky, JO taky jsem se zasmála, ale zase když si představím třeba mojí mamku, co neumí anglicky ani slovo
![]()
@terinka4444 jóóó, tak to musí počkat do víkendu
ale jako nevím, jestli mu to bude stačit ![]()
@terinka4444 kdysi tu o tom byla diskuse…tato značka má docela velký výběr ![]()
Dik za tip, az budu prodavat obleceni po synovi, oznacim ho taky tak, koukam, ze se pak moje inzeraty snadneji rozsiri mezi co nejvice potencialnich kupujicich ![]()
@terinka4444
Ty jo, takových lidí. Asi popřemýšlím, jestli opravdu Keep away from fire není nějaká nová značka ![]()
Super značka, kde se dá koupit nová?
…dlouho sem se tak nepobavila ![]()
Tak já tam mám inzeráty, jasné srozumitelné, bez hodnoticích příd. jmen (př. krásné), samá pozitivní hodnocení. Ne všichni na mmb mají IQ tykve. Je tam možnost diskuze, chuť spermatu by se tam nechytla (ze strany uživatelek). Tady je to drbárna, na mmb se prodává.
Inzeráty zde taky asi budou výživné
@gerose píše:
@terinka4444Ty jo, takových lidí. Asi popřemýšlím, jestli opravdu Keep away from fire není nějaká nová značka
ale je eeenglická ![]()
@terinka4444 Vzhledem k tomu, kolik toho bylo opraveno, tak na mimibazaru asi prodává poměrná část emimina ![]()
Ale mě teda spíš například u té kombinézky pobavilo (nápis už tam nebyl
), že byla velmi oblíbená, ale málo nošená a ještě se stihla roztrhnout mezi nožičkama. Na kombinézku velikosti 0 - 3 měsíce docela výkon. Ale psst, to mi nepřísluší soudit
![]()
@Amys píše:
@terinka4444 Vzhledem k tomu, kolik toho bylo opraveno, tak na mimibazaru asi prodává poměrná část emimina
Ale mě teda spíš například u té kombinézky pobavilo (nápis už tam nebyl), že byla velmi oblíbená, ale málo nošená a ještě se stihla roztrhnout mezi nožičkama. Na kombinézku velikosti 0 - 3 měsíce docela výkon. Ale psst, to mi nepřísluší soudit
![]()
![]()
Příspěvek upraven 04.03.14 v 22:01