Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Od jaké firmy? jak dcera začla chodit do školky tak je jak punčochová královna, má jich tak dvacet, různé značky ale nejvíc se mi zdá že drží ty z kiku
@zuzka.mamka No, ja jsem z maleho mesta, takze nakupuju jen pres eshop… A to postovne mi prave uhradi to „1 zdarma“ ![]()
Uctujou si 175 Kč, syčaci ![]()
@chatwenna píše:
@Alčák1 Diky, mrknu se… Ja na Aukro nechodim, jsem myslela, ze musim byt zaregistrovana, kdyz si chci neco koupit.Jinak v Tescu moc nekupuju, jen pyzama, vzdycky trikrat vyperu a je to samy zmolik
Za to KIK mi prijde kolikrat super kvalita na to jak je to „levne“…
Tricka s dlouhym porad drzi, drzi a drzi…
mou zkušeností je že na Aukru seženeš věci mnohem levněji než na MMB, a většina prodávajících prodává jen zaregistrovaným, ale určo doporučuju se zaregistrovat to nic nestojí a když jen kupuješ tak nic neplatíš a hl. aukro je dost náročné na podvody atd, do určité ceny ti to i garantuje (manžel je policajt a řeší každou chvíli nějaké podvody na podobných stránkách tak taky říkal, že to aukro je z těch všech nejlepší…
)
já na aukru nakupuju skoro 4 roky a věci po malé se tam taky prodávají mnohem lépe než na MMB… co je malé rozprodám a utržené penízky rozfofruju na aukru nebo MMB za nové větší
no jsem těmi hadry taky posedlá…
![]()
@Ajuschak Tak ja se tedy zaregistruju ![]()
Doufam, ze to zvladnu… ![]()
A taky doufam, ze si po materske najdu jiny (levnejsi) konicek ![]()
Já to taky dřív tak prala jenže mě přijde ta šedesátka moc, všechny potisky byly za chvilku opleskaný, popraskaný a odloupaný, jak jsem to začla prát na 30 a na krátký program tak mi přijde že ty věci mnohem dýl vydží, kor ty hadry z lindexu šetřim
@chatwenna píše:
@Ajuschak Tak ja se tedy zaregistruju![]()
Doufam, ze to zvladnu…
A taky doufam, ze si po materske najdu jiny (levnejsi) konicek
taky souhlasim, dřív jsem milovala nákupy kosmetiky, ted du rovnou do dětského, já mám jedny boty na zimu, jedny na léto, a drazí potomci hlavně slečna dcera tak jistě 12 párů bot
Já peru věcičky v Perilu pro děti a koupila jsem si aiváž Ariel protibakteriální takže při 30C nemám strach, že by se nezuničily baciláci
. Kupuju vše v německu prací prášky, aviváže i příkrmy, sunary všechno. Vyjde mě to levněji a je to úplně jiná kvalita. Mám totiž maminku, co když si u ní objednám kosmetiku nebo papání a sunary nad 700,– neplatím poštovné.
@zuzka.mamka No, ja mam jeste prdocha a je furt jak prase ![]()
A treba bile, svetle veci zacaly jakoby sednout… ![]()
Nektere drazsi mikiny, svetry na paradu vyperu taky na 40°C…
@zuzka.mamka píše:taky souhlasim, dřív jsem milovala nákupy kosmetiky, ted du rovnou do dětského, já mám jedny boty na zimu, jedny na léto, a drazí potomci hlavně slečna dcera tak jistě 12 párů bot
@Ajuschak taky jsem se přistihla
manžel přivezl odměny a místo mýho oblíbenýho utrácení za boty a kabelky jsem stála v hračkářství a měla hroznou radost z bučícího a štěkacího mobilu pro malého
, zbytek jsem utratila za papů a za hadříky na aukru na jaro a léto
dneska jsem mu zaplatila kurzy plavání
hlavně že nemám ani boty na jaro ![]()
Příspěvek upraven 20.03.13 v 23:30
A nejlepší jsou oblečky s flekem, který „určitě půjde vyprat“
a pak vanish, ariel, žlučové mýdlo, ani savo nezabere ![]()
Taky už se mi povedlo koupit poničenou věc, a paní prodávající mi pak na výtku odepsala:„jé, já jsem to zapomněla do inzerátu napsat“ ![]()
Miluju dětské bazárky, ale někdy je to fakt sranda vidět, čeho všeho se chtějí lidi zbavit, pokud možno za těžké prachy ![]()
@chatwenna takový oblečení bych si nevzala ani zadarmo.. Těžko říct nad čím ty maminky přemýšlý když to tam dávají
.. takový rifle co sháníš sem tam sehnala asi před třema měsícema. Široká guma v pase a i v kotníkách. I s bolerkem za to paní chtěla 100 a to vypadají jako nové.. Chce to hledat, je tam toho mraky. Dívám se tam každý den, jestli tam něco takovýho zase zahlídnu, tak ti sem napíšu ![]()
Příspěvek upraven 20.03.13 v 23:33
To já jsem si zaaukrovala nádherný capáčky pro malého do porodnice. A druhý den mi napsaly z aukra, že mi mojí aukci s prodejcem zrušili, že prodejce nebyl věrohodný a bylo. Alespoň má člověk nějakou jistotu ale zamrzelo to. ![]()
@elizabeta92 Jsi hodna… ![]()
Proste mi pripada, ze MMB hrozne „zkomercnel“…
Vubec to neni o mamcach na materske…
@zuzka.mamka Ja peru vsechno na 60°C
Sice v kvalitnim tekutem, ale s kyblem Vanishe…
A prave mi drzi ten Lindex a H&M… Nejen barva, ale hlavne tvar!!
Dostane to pouze parkrat na sebe a je mu to male…
Nesnasim jak se bodycka rozjedou vsemi smery.
Jinak veci jako jsou svetriky, riflicky (proste to co neperes dvakrat tydne) tak neresim…