Mimibazar

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
chatwenna
20.3.13 23:11

@zuzka.mamka Ja peru vsechno na 60°C :-D
Sice v kvalitnim tekutem, ale s kyblem Vanishe…

A prave mi drzi ten Lindex a H&M… Nejen barva, ale hlavne tvar!!
Nesnasim jak se bodycka rozjedou vsemi smery.
Jinak veci jako jsou svetriky, riflicky (proste to co neperes dvakrat tydne) tak neresim… :) Dostane to pouze parkrat na sebe a je mu to male…

• Citovat
  • Upravit
10052
20.3.13 23:12

Od jaké firmy? jak dcera začla chodit do školky tak je jak punčochová královna, má jich tak dvacet, různé značky ale nejvíc se mi zdá že drží ty z kiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
20.3.13 23:13

@zuzka.mamka No, ja jsem z maleho mesta, takze nakupuju jen pres eshop… A to postovne mi prave uhradi to „1 zdarma“ :-D

Uctujou si 175 Kč, syčaci :-D

• Citovat
  • Upravit
1137
20.3.13 23:15
@chatwenna píše:
@Alčák1 Diky, mrknu se… Ja na Aukro nechodim, jsem myslela, ze musim byt zaregistrovana, kdyz si chci neco koupit.Jinak v Tescu moc nekupuju, jen pyzama, vzdycky trikrat vyperu a je to samy zmolik :nevim:
Za to KIK mi prijde kolikrat super kvalita na to jak je to „levne“…
Tricka s dlouhym porad drzi, drzi a drzi… :)

mou zkušeností je že na Aukru seženeš věci mnohem levněji než na MMB, a většina prodávajících prodává jen zaregistrovaným, ale určo doporučuju se zaregistrovat to nic nestojí a když jen kupuješ tak nic neplatíš a hl. aukro je dost náročné na podvody atd, do určité ceny ti to i garantuje (manžel je policajt a řeší každou chvíli nějaké podvody na podobných stránkách tak taky říkal, že to aukro je z těch všech nejlepší… :nevim: )
já na aukru nakupuju skoro 4 roky a věci po malé se tam taky prodávají mnohem lépe než na MMB… co je malé rozprodám a utržené penízky rozfofruju na aukru nebo MMB za nové větší ;) no jsem těmi hadry taky posedlá… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
20.3.13 23:17

@Ajuschak Tak ja se tedy zaregistruju :))

Doufam, ze to zvladnu… :)

A taky doufam, ze si po materske najdu jiny (levnejsi) konicek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10052
20.3.13 23:17

Já to taky dřív tak prala jenže mě přijde ta šedesátka moc, všechny potisky byly za chvilku opleskaný, popraskaný a odloupaný, jak jsem to začla prát na 30 a na krátký program tak mi přijde že ty věci mnohem dýl vydží, kor ty hadry z lindexu šetřim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
20.3.13 23:20
@chatwenna píše:
@Ajuschak Tak ja se tedy zaregistruju :))

Doufam, ze to zvladnu… :)

A taky doufam, ze si po materske najdu jiny (levnejsi) konicek :mrgreen:

:mrgreen: taky souhlasim, dřív jsem milovala nákupy kosmetiky, ted du rovnou do dětského, já mám jedny boty na zimu, jedny na léto, a drazí potomci hlavně slečna dcera tak jistě 12 párů bot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
20.3.13 23:23

Já peru věcičky v Perilu pro děti a koupila jsem si aiváž Ariel protibakteriální takže při 30C nemám strach, že by se nezuničily baciláci :lol:. Kupuju vše v německu prací prášky, aviváže i příkrmy, sunary všechno. Vyjde mě to levněji a je to úplně jiná kvalita. Mám totiž maminku, co když si u ní objednám kosmetiku nebo papání a sunary nad 700,– neplatím poštovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
20.3.13 23:23

@zuzka.mamka No, ja mam jeste prdocha a je furt jak prase :-D

A treba bile, svetle veci zacaly jakoby sednout… :(

Nektere drazsi mikiny, svetry na paradu vyperu taky na 40°C…

• Citovat
  • Upravit
1137
20.3.13 23:26
@zuzka.mamka píše: :mrgreen: taky souhlasim, dřív jsem milovala nákupy kosmetiky, ted du rovnou do dětského, já mám jedny boty na zimu, jedny na léto, a drazí potomci hlavně slečna dcera tak jistě 12 párů bot
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jo to znám moc dobře :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
20.3.13 23:28

@Ajuschak taky jsem se přistihla :lol: manžel přivezl odměny a místo mýho oblíbenýho utrácení za boty a kabelky jsem stála v hračkářství a měla hroznou radost z bučícího a štěkacího mobilu pro malého :lol:, zbytek jsem utratila za papů a za hadříky na aukru na jaro a léto :lol: dneska jsem mu zaplatila kurzy plavání :mrgreen: hlavně že nemám ani boty na jaro :mrgreen:

Příspěvek upraven 20.03.13 v 23:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6281
20.3.13 23:29

A nejlepší jsou oblečky s flekem, který „určitě půjde vyprat“ :roll: a pak vanish, ariel, žlučové mýdlo, ani savo nezabere :cert:
Taky už se mi povedlo koupit poničenou věc, a paní prodávající mi pak na výtku odepsala:„jé, já jsem to zapomněla do inzerátu napsat“ :twisted:
Miluju dětské bazárky, ale někdy je to fakt sranda vidět, čeho všeho se chtějí lidi zbavit, pokud možno za těžké prachy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabeta92
20.3.13 23:31

@chatwenna takový oblečení bych si nevzala ani zadarmo.. Těžko říct nad čím ty maminky přemýšlý když to tam dávají :nevim:.. takový rifle co sháníš sem tam sehnala asi před třema měsícema. Široká guma v pase a i v kotníkách. I s bolerkem za to paní chtěla 100 a to vypadají jako nové.. Chce to hledat, je tam toho mraky. Dívám se tam každý den, jestli tam něco takovýho zase zahlídnu, tak ti sem napíšu ;)

Příspěvek upraven 20.03.13 v 23:33

• Citovat
  • Upravit
2752
20.3.13 23:32

To já jsem si zaaukrovala nádherný capáčky pro malého do porodnice. A druhý den mi napsaly z aukra, že mi mojí aukci s prodejcem zrušili, že prodejce nebyl věrohodný a bylo. Alespoň má člověk nějakou jistotu ale zamrzelo to. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
20.3.13 23:33

@elizabeta92 Jsi hodna… :)

Proste mi pripada, ze MMB hrozne „zkomercnel“…
Vubec to neni o mamcach na materske…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák