Poradna duly
Jana Čurdová
bessy píše:
Ahoj všem jsem z Teplic, mám devatenáctiletého syna a lednovou Amálii
pekny vekovy rozdil a jak si to uzivas,mimi po delsi dobe? ![]()
x-juliet píše:sterezie píše:krasna fotka
ahoj bessyodkud jsi?
Chelsi, řeknu Ti, co budeme dělat, až bude pod nulou: budem sedět doma na zadku a pít horkej čaj
jinak já teda taky přidám foto, když jsme u toho
děkujem
to víš, prezentuju jen ty hezký, ty kde vypadám jak strašidlo nevykouknou na svět ani omylem ![]()
Chelsi píše:bessy píše:
koukám, že jste řešily oblékání na zimu. Dneska jsem zrovna říkala, že nedávno jsem přinesla Amálku-byla zima a už je tu skoro zas. Nějak rychle to všechno uteklo.Jsi mi úplně připoměla, jak jsem malého chystala na cestu z porodnice
…jsem si doma připravila, aby mi chudáček nezmrznul, tu huňáťoučkou španělskou deku, fleesový fusak do autosedačky, kombinézu a to vajíčko bylo ještě celý krytý nánožníkem. A když jsem ho oblíkla, tak se mi málem v té kombinézce ztratil
Přítel to přivezl v takové mega sportovní tašce a kromě té kombinézky a nánožníku nic víc nepoužili
my jeli jenom takhle ![]()
jinak ja si pamatuju,jak jsem se hrbila a sotva sla,ta jizva po cisari pekne bolela ![]()
no a že to bylo nedávno?Alespoň mě to tak připadá. Já tu zimu nechci. Nechci sedět většinu dne doma a navíc ta tma už v 17 hod.
![]()
sterezie píše:x-juliet píše:děkujemsterezie píše:krasna fotka
ahoj bessyodkud jsi?
Chelsi, řeknu Ti, co budeme dělat, až bude pod nulou: budem sedět doma na zadku a pít horkej čaj
jinak já teda taky přidám foto, když jsme u tohoto víš, prezentuju jen ty hezký, ty kde vypadám jak strašidlo nevykouknou na svět ani omylem
je mi to jasny,vypadas jako typicka osklivka,ze
![]()
bessy píše:
Užívám si to skvěle. Má to svoje výhody
a jaky? chuva k dispozici?
nahodou,musi to byt super ![]()
sterezie píše:
Juli, úlně jsi mě navnadila na procházku sněhemjé, já mám tak ráda tu adventní atmošku a letos jí budu mít ráda snad ještě víc
jinak holky, dávate dětičkám boty?nebo capáčky?..
Jů, to je panečku rodinka a Juli kolik má vlásků
Pátík je takový skoro plešounek ![]()
Ted dávám malému tlustejší ponožky, máme i jedny capáčky-tenisky a také přemýšlím, že koupím na tu opravdovou zimu capáky s kožíškem do kočárku.
x-juliet píše:sterezie píše:je mi to jasny,vypadas jako typicka osklivka,zex-juliet píše:děkujemsterezie píše:krasna fotka
ahoj bessyodkud jsi?
jinak já teda taky přidám foto, když jsme u tohoto víš, prezentuju jen ty hezký, ty kde vypadám jak strašidlo nevykouknou na svět ani omylem
![]()
no za sexbombu století se nepovažuju
![]()
holky už dost s tou nostalgií
vždyť teď je to taky krásný, ale mnohem víc únavný ![]()
bessy, to je Tvůj syn skoro věkově stejně jako já
a jinak vítej tepličando, já tam rok pobývala, jé teď zas padá nostalgie na mě ![]()
no, že už není člověk jak střelenej do zadku(to já u prvního byla) všechno je v klidu, žádnej stres, mladej vezme kočár a jde ven atd..u dětské doktorky jsem jen vyměnila děti
![]()
bessy píše:
Ahoj všem jsem z Teplic, mám devatenáctiletého syna a lednovou Amálii
Amálie
to je hezké, takže jí říkáte doma Amálko? Mě když bylo 18, tak se narodil můj nejmladší bráška, ted už mu je 7 a jak vyrůstal mezi staršími, tak je z něj ted taková „chytroprdka“ ![]()