Poradna duly
Jana Čurdová
Dito, dělala jsem piškotovo tvarohový- patro piškotů, patro lehce oslazeného tvarohu (já ještě přidávala na každé patro lipánek), vrstva ovoce, dávala jsem banán, jahody a dokola cukrářské piškoty
a na 24h do lednice, je to dobrý, jednoduchý, můžeš to přizpůsobit svým chutím ![]()
Teda Terezko moc se ti dortík povedl
vypadá už na pohled úžasně a chutně
My máme objednaný pro Pátíka dětský dortík, na kterém si ale pochutnáme my dospělí a Patrikovi udělám „spešl“ malinký jen pro něj z těch samých surovin, co jsi psala
Máš krásně barevný metřík
![]()
Janí a kdy vy se budete vrace zpět do Prahy? abychom naplánovali cca ten srazík
ikdyž my asi budeme moct kdykoliv krom 23. a 24. to jdeme do poradny a Pátík poprvé na zubní ![]()
Chelsi děkuju
až mě překvapilo, že dort zmizel ze stolu rychlostí blesku ![]()
Tak my jdeme do poradny teď ve středu a pak už můžeme kdykoliv ![]()
zdravicko. uz jsme doma. mame pokazeny notas, takze moc nekomunikuju. ted pisu z mobilu. my muzeme kdykoliv, krome 18 ledna. teri, dort je bozi. udelam podobny.
grepik píše:
Zdravím, jen prolítávám![]()
![]()
Ahojky ![]()
tady ticho po pěšině
ale já se ani nedivím…u nás je to ted kolem těch narozenin takové trochu hektické, samá návštěva (což já vždy ráda uvítám
)…
Tak co ten srazík…nadhodím co takhle třeba už tento pátek 13.?pak až do čtvrtka 19. nemůžeme a pátek 20. by taky už šel ![]()
neprihl. janicce píše:
Me vyhovuji oba terminy. Co Tobe, Terezko?
ahoj, tak jsem dosnídala, projela net a jdu pracovat. Zítra bude den, budou se dělat dorty, já chystat plno dalšího a v sobotu to vypukne
![]()
Heli, Jani, já bych spíš až toho 20., protože jsme s Julií marod, nějaká hnusná chřipajzna ![]()
Grepi, těším se na fota! ![]()