Poradna duly
Jana Čurdová
Kinsli píše:
To naše dítě vypadá jako by jedlo v prosinci a dubnu a přitom je žravej, že fakt nechápu. K večeři dal pribinák ( velký ) vrtule s omáčkou ( fakt hodně nepořítala jsem ale 20 ks určitě ) na to jsem ho převlékla, že jde spát, dala mlíko, vypil, udělala nové vypil … ten se z toho prostě musí pos…
No, je vidět, že chlapečkovi chutná ![]()
janicce píše:Kinsli píše:Jaktoo? Vojtíšek měl být holčičkajanicce píše:Teda rodiče mají ale výborný vkus na jména
Kincli máš nádherné dětičky. Fotky jsou super. Jinak já mám dva sourozence a ségra je Kateřina a brácha Vojta
Já měla v plánu, Kačenku a Verunku .. no hold někde soudruzi z ministerstva udělali někde chybu![]()
?
Jojo tvrdili to, ale ještě v těhu změnili na chlapečka. Když byly doma nabouchané skříně růžovým ![]()
janicce píše:grepik píše:Uteklo to, co?? Já mám taky takovou nostalgickou náladu.. Jakože loni touto dobou ještě s pupkem a tak
holky dneska mam nejakou blbou naladu......ten rok tak utekl…Ale na druhou stranu jsem ráda, že už je Štěpánek větší a už je s ním i nějaká ta sranda
njn nostalgie…loni jsem sla poprve do nemicnice:-)
janicce píše:Kinsli píše:No, je vidět, že chlapečkovi chutná
To naše dítě vypadá jako by jedlo v prosinci a dubnu a přitom je žravej, že fakt nechápu. K večeři dal pribinák ( velký ) vrtule s omáčkou ( fakt hodně nepořítala jsem ale 20 ks určitě ) na to jsem ho převlékla, že jde spát, dala mlíko, vypil, udělala nové vypil … ten se z toho prostě musí pos…
No o tom žádná
KOlik je malému??? Já se loni batolila s 130 cm pupkem, byla jsem jak mamut ![]()
Kinsli píše:janicce píše:No o tom žádnáKinsli píše:No, je vidět, že chlapečkovi chutná
To naše dítě vypadá jako by jedlo v prosinci a dubnu a přitom je žravej, že fakt nechápu. K večeři dal pribinák ( velký ) vrtule s omáčkou ( fakt hodně nepořítala jsem ale 20 ks určitě ) na to jsem ho převlékla, že jde spát, dala mlíko, vypil, udělala nové vypil … ten se z toho prostě musí pos…KOlik je malému??? Já se loni batolila s 130 cm pupkem, byla jsem jak mamut
Malý se narodil 17. ledna. Takže za chvíli má 11m
. Já měla pupík docela malý. Když jsem jela do porodnice, tak mi nevěřili, že jdu rodit ![]()
Kinsli píše:janicce píše:No o tom žádnáKinsli píše:No, je vidět, že chlapečkovi chutná
To naše dítě vypadá jako by jedlo v prosinci a dubnu a přitom je žravej, že fakt nechápu. K večeři dal pribinák ( velký ) vrtule s omáčkou ( fakt hodně nepořítala jsem ale 20 ks určitě ) na to jsem ho převlékla, že jde spát, dala mlíko, vypil, udělala nové vypil … ten se z toho prostě musí pos…KOlik je malému??? Já se loni batolila s 130 cm pupkem, byla jsem jak mamut
a co teprve ja s dvojkama byla jsem jak postizena kachna.....
grepik píše:
Jani co zub lepsi nebo duky veceru horsi?
Nalila jsem si dvojku bíleho a je to lepší
Lepší jak Ibalgin a službu to udělá stejnou ![]()
grepik píše:
jak postizena kachna.....
Jsem si málem cvrnkla
![]()
janicce píše:grepik píše:Nalila jsem si dvojku bíleho a je to lepší
Jani co zub lepsi nebo duky veceru horsi?![]()
Lepší jak Ibalgin a službu to udělá stejnou
super.....kurnik pisu z mobilu tak je to bez hacku a carek atd.
grepik píše:janicce píše:super.....kurnik pisu z mobilu tak je to bez hacku a carek atd.grepik píše:Nalila jsem si dvojku bíleho a je to lepší
Jani co zub lepsi nebo duky veceru horsi?![]()
Lepší jak Ibalgin a službu to udělá stejnou
Já písu s PC a taky pisu jak se mi zachce ![]()
janicce píše:grepik píše:Jsem si málem cvrnkla
jak postizena kachna.....![]()
grepik píše:janicce píše:grepik píše:Jsem si málem cvrnkla
jak postizena kachna.....![]()
no ale fakt zacinali to byt desny
no já Ti to věřím:-) Rodila jsi v termínu nebo dřív? Dvojčátka se prý klubou na svět trošku dříve..
a jeste hajam v postylce…sviti mi ti dekorace.....a zacuna me bolet zub:-
grepik píše:
a zacuna me bolet zub:-
No to snad ne..
Tak si dej taky dvojku a bude to ok ![]()