Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím ![]()
My jsme o víkendu venčili návštěvu
. Byli jsme na farmářském trhu, kde jsme si koupila naprosto skvělé domáci těstoviny. Hned jsem je doma uvařila a bylo to lahoda
. Pak jsme zvládli vánoční trhy (snad všechny v Praze
).. A toho svařáku, co jsme vypili
.
Zítra začínám péct perníčky
.
A co Vy? Jaký byl víkend?
U nás víkend takový normoš, J. byl dneska v práci a já odpočívala.
Hezký zbytek dnešního adventního večera holčiny
![]()
Já jsem tedy za celý víkend utahaná jako stará herka
…včera návštěva u tchánovců dnes u našich + sem tam nějaké nákupy. No všichni večer padnem do postele a to i včetně našeho psa ![]()
Přemýšlíme, že bychom zítra vyrazili s kulihráškem na Háje na farm. trhy, bude se rozsvěcovat stromeček s Mikulášem a spol. … že by z toho taky něco malinký měl
![]()
Jinak Patrik začal obcházet nábytek
, má hroznou radost když může stát a držet se jen jednou rukou a nebo si i vystačí jen u zdi…no už je to takové šídlo
Maminy, myslíte, že už je to vhodná doba na bačkůrky? máme zatím jen capáčky nebo ponožky s protiskluzovou úpravou, ale i tak mu to semtam ujíždí a nožka se mu prapodivně vyklá
…vůbec nevím ![]()
Chelsi píše:To je Patik velká šikulka
Jinak Patrik začal obcházet nábytek![]()
, má hroznou radost když může stát a držet se jen jednou rukou a nebo si i vystačí jen u zdi
Chelsi píše:
Maminy, myslíte, že už je to vhodná doba na bačkůrky? máme zatím jen capáčky nebo ponožky s protiskluzovou úpravou, ale i tak mu to semtam ujíždí a nožka se mu prapodivně vyklá…vůbec nevím
Já jsem to taky řešila a dočetla jsem se, že „chodící“ botičky až když bude chůze převažovat nad lezením a bude to hlavní aktivita. My tak aktivní ještě nejsme, takže ještě „capáčkujeme“
.
janicce píše:Chelsi píše:To je Patik velká šikulka
Jinak Patrik začal obcházet nábytek![]()
, má hroznou radost když může stát a držet se jen jednou rukou a nebo si i vystačí jen u zdi
. Ještě chvilku a už bude běhat ostošest
.
Chelsi píše:Já jsem to taky řešila a dočetla jsem se, že „chodící“ botičky až když bude chůze převažovat nad lezením a bude to hlavní aktivita. My tak aktivní ještě nejsme, takže ještě „capáčkujeme“
Maminy, myslíte, že už je to vhodná doba na bačkůrky? máme zatím jen capáčky nebo ponožky s protiskluzovou úpravou, ale i tak mu to semtam ujíždí a nožka se mu prapodivně vyklá…vůbec nevím
.
Tak to budeme asi ještě také nějakou dobu na boso
Já jsem se právě ptala jedné paní v dětské obuvi a ta mi jen odkývala to co jsem jí řekla, ale defakto se nic nedozvěděla
Opravdu prodavačka na svém místě
No uvidíme…k pohybu pořád spíš používá lezení, ale jak má být na místě a třeba si hrát, tak to většinou praktikuje ve stoje ![]()
no některé prodavačky opravdu odkývají všechno, jen aby prodaly
.
A co Sunar? Už je s ním Patik kámoš
?
janicce píše:
no některé prodavačky opravdu odkývají všechno, jen aby prodaly.
A co Sunar? Už je s ním Patik kámoš?
Si piš
už mu i svítí očíčka radostí, když mě vidí, že mu ho připravuji
Ted jsme koupili i s příchutí banánu, ten mu také jede a vypije ho i bez toho medu nebo kaše
Zatím ho má jen 1× denně před koupáním a před spaním ho ještě dokojím. Hlavně jsem ráda, že mu přišel na chuť, o to mi v první řadě šlo.
Zítra půjdeme nejspíš plavčit a to i s tatíkem, tak chci využít tu poukázku
Ráno tam hned zavolám a Jani myslíš, že mi vystaví tu pernamentku na kolik vstupů chci?
Chelsi píše:janicce píše:Si piš
Ted jsme koupili i s příchutí banánu, ten mu také jede a vypije ho i bez toho medu nebo kaše
Zatím ho má jen 1× denně před koupáním a před spaním ho ještě dokojím. Hlavně jsem ráda, že mu přišel na chuť, o to mi v první řadě šlo.
Zítra půjdeme nejspíš plavčit a to i s tatíkem, tak chci využít tu poukázkuRáno tam hned zavolám a Jani myslíš, že mi vystaví tu pernamentku na kolik vstupů chci?
Jako že by sis to doplatila třeba na 5 vstupů a část uhradila poukázkou? Nebo jako to myslíš?
Chelsi, syn začal kojení bojkotovat, jak přišel nachuŤ umělému mléčku, tak jsme raději Um přestala dávat, ještě chci aspoň celou zimu kojit ![]()
janicce píše:Chelsi píše:Jako že by sis to doplatila třeba na 5 vstupů a část uhradila poukázkou? Nebo jako to myslíš?janicce píše:Si piš
Zítra půjdeme nejspíš plavčit a to i s tatíkem, tak chci využít tu poukázkuRáno tam hned zavolám a Jani myslíš, že mi vystaví tu pernamentku na kolik vstupů chci?
Přesně tak ![]()
Dita01 píše:
Chelsi, syn začal kojení bojkotovat, jak přišel nachuŤ umělému mléčku, tak jsme raději Um přestala dávat, ještě chci aspoň celou zimu kojit
Tak zatím je MM pro Pátíska prioritou číslo 1
uvidíme časem ![]()
Chelsi píše:
Přesně tak
Myslím, že by to neměl být problém:-) Zkus se s nimi zítra domluvit.
My jsme byli v pátek a bylo to super - byli jsme tam zase sami a Štěpán si to užívat ![]()
Hezky si to s tátou a malým užíjte
. Náš táta škemrá, ať ho taky vezmeme někdy s sebou, jenže když on přes týden nemůže, tak je to těžko
Minulý týden bylo ale vyjímečně otevřeno i v neděli, tak jsme chtěli jít, ala na poslední chvíli nám do toho něco vlezlo
Příště, no ![]()
janicce píše:Chelsi píše:Myslím, že by to neměl být problém:-) Zkus se s nimi zítra domluvit.
Přesně tak
My jsme byli v pátek a bylo to super - byli jsme tam zase sami a Štěpán si to užívat
Hezky si to s tátou a malým užíjte. Náš táta škemrá, ať ho taky vezmeme někdy s sebou, jenže když on přes týden nemůže, tak je to těžko
Minulý týden bylo ale vyjímečně otevřeno i v neděli, tak jsme chtěli jít, ala na poslední chvíli nám do toho něco vlezlo
Příště, no
Každopádně tam zavolám … nakonec půjdeme v pátek, páč zítra prý přijede po práci tchýňka, takže to nestíháme.
Jo Jani…nekoukala jsi náhodou na letáček Lidlu? od zítřka tam mají hračky a budou tam mít takovou super dřevěnou kostku s různými prvky na rozvíjení motoriky (něco jako z té Ikei) …hned ráno pro ní jdeme a shováváme už na narozeniny
už mám vybraný i dortík ![]()
Chelsi píše:
Jo Jani…nekoukala jsi náhodou na letáček Lidlu? od zítřka tam mají hračky a budou tam mít takovou super dřevěnou kostku s různými prvky na rozvíjení motoriky (něco jako z té Ikei) …hned ráno pro ní jdeme a shováváme už na narozeninyuž mám vybraný i dortík
Teď se na ní dívám. Vypadá dobře
. Zajednu se na ní zitra podívat
. A jaký dortík máš vybraný? Máš foto
?
Taky taky