Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sterezie
4.12.11 12:46

Taky taky :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1430
4.12.11 20:03

Zdravím :mavam:
My jsme o víkendu venčili návštěvu 8) . Byli jsme na farmářském trhu, kde jsme si koupila naprosto skvělé domáci těstoviny. Hned jsem je doma uvařila a bylo to lahoda :dance: . Pak jsme zvládli vánoční trhy (snad všechny v Praze :mrgreen: ).. A toho svařáku, co jsme vypili :lol: .
Zítra začínám péct perníčky :idea: .
A co Vy? Jaký byl víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
4.12.11 20:33

U nás víkend takový normoš, J. byl dneska v práci a já odpočívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
4.12.11 21:00

Hezký zbytek dnešního adventního večera holčiny :mavam: :kytka:

Já jsem tedy za celý víkend utahaná jako stará herka :roll: …včera návštěva u tchánovců dnes u našich + sem tam nějaké nákupy. No všichni večer padnem do postele a to i včetně našeho psa :jazyk:
Přemýšlíme, že bychom zítra vyrazili s kulihráškem na Háje na farm. trhy, bude se rozsvěcovat stromeček s Mikulášem a spol. … že by z toho taky něco malinký měl :think: ;)
Jinak Patrik začal obcházet nábytek 8o :pankac: , má hroznou radost když může stát a držet se jen jednou rukou a nebo si i vystačí jen u zdi…no už je to takové šídlo :mrgreen: Maminy, myslíte, že už je to vhodná doba na bačkůrky? máme zatím jen capáčky nebo ponožky s protiskluzovou úpravou, ale i tak mu to semtam ujíždí a nožka se mu prapodivně vyklá :| …vůbec nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
4.12.11 21:09
Chelsi píše:
Jinak Patrik začal obcházet nábytek 8o :pankac: , má hroznou radost když může stát a držet se jen jednou rukou a nebo si i vystačí jen u zdi
To je Patik velká šikulka :potlesk: . Ještě chvilku a už bude běhat ostošest :mrgreen: .
Chelsi píše:
Maminy, myslíte, že už je to vhodná doba na bačkůrky? máme zatím jen capáčky nebo ponožky s protiskluzovou úpravou, ale i tak mu to semtam ujíždí a nožka se mu prapodivně vyklá :| …vůbec nevím :nevim:

Já jsem to taky řešila a dočetla jsem se, že „chodící“ botičky až když bude chůze převažovat nad lezením a bude to hlavní aktivita. My tak aktivní ještě nejsme, takže ještě „capáčkujeme“ :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
4.12.11 21:38
janicce píše:
Chelsi píše:
Jinak Patrik začal obcházet nábytek 8o :pankac: , má hroznou radost když může stát a držet se jen jednou rukou a nebo si i vystačí jen u zdi
To je Patik velká šikulka :potlesk: . Ještě chvilku a už bude běhat ostošest :mrgreen: .
Chelsi píše:
Maminy, myslíte, že už je to vhodná doba na bačkůrky? máme zatím jen capáčky nebo ponožky s protiskluzovou úpravou, ale i tak mu to semtam ujíždí a nožka se mu prapodivně vyklá :| …vůbec nevím :nevim:
Já jsem to taky řešila a dočetla jsem se, že „chodící“ botičky až když bude chůze převažovat nad lezením a bude to hlavní aktivita. My tak aktivní ještě nejsme, takže ještě „capáčkujeme“ :) .

Tak to budeme asi ještě také nějakou dobu na boso :pankac: Já jsem se právě ptala jedné paní v dětské obuvi a ta mi jen odkývala to co jsem jí řekla, ale defakto se nic nedozvěděla :zed: :roll: Opravdu prodavačka na svém místě :twisted: No uvidíme…k pohybu pořád spíš používá lezení, ale jak má být na místě a třeba si hrát, tak to většinou praktikuje ve stoje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
4.12.11 21:51

no některé prodavačky opravdu odkývají všechno, jen aby prodaly :evil: .
A co Sunar? Už je s ním Patik kámoš :mrgreen: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
4.12.11 22:06
janicce píše:
A co Sunar? Už je s ním Patik kámoš :mrgreen: ?

Si piš :mrgreen: už mu i svítí očíčka radostí, když mě vidí, že mu ho připravuji :lol: Ted jsme koupili i s příchutí banánu, ten mu také jede a vypije ho i bez toho medu nebo kaše :pankac: Zatím ho má jen 1× denně před koupáním a před spaním ho ještě dokojím. Hlavně jsem ráda, že mu přišel na chuť, o to mi v první řadě šlo.
Zítra půjdeme nejspíš plavčit a to i s tatíkem, tak chci využít tu poukázku :pankac: Ráno tam hned zavolám a Jani myslíš, že mi vystaví tu pernamentku na kolik vstupů chci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
4.12.11 22:09
Chelsi píše:
janicce píše:
Si piš :mrgreen: už mu i svítí očíčka radostí, když mě vidí, že mu ho připravuji :lol: Ted jsme koupili i s příchutí banánu, ten mu také jede a vypije ho i bez toho medu nebo kaše :pankac: Zatím ho má jen 1× denně před koupáním a před spaním ho ještě dokojím. Hlavně jsem ráda, že mu přišel na chuť, o to mi v první řadě šlo.
Zítra půjdeme nejspíš plavčit a to i s tatíkem, tak chci využít tu poukázku :pankac: Ráno tam hned zavolám a Jani myslíš, že mi vystaví tu pernamentku na kolik vstupů chci?

Jako že by sis to doplatila třeba na 5 vstupů a část uhradila poukázkou? Nebo jako to myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
4.12.11 22:11

Chelsi, syn začal kojení bojkotovat, jak přišel nachuŤ umělému mléčku, tak jsme raději Um přestala dávat, ještě chci aspoň celou zimu kojit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
4.12.11 22:17
janicce píše:
Chelsi píše:
janicce píše:
Zítra půjdeme nejspíš plavčit a to i s tatíkem, tak chci využít tu poukázku :pankac: Ráno tam hned zavolám a Jani myslíš, že mi vystaví tu pernamentku na kolik vstupů chci?
Jako že by sis to doplatila třeba na 5 vstupů a část uhradila poukázkou? Nebo jako to myslíš?

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
4.12.11 22:19
Dita01 píše:
Chelsi, syn začal kojení bojkotovat, jak přišel nachuŤ umělému mléčku, tak jsme raději Um přestala dávat, ještě chci aspoň celou zimu kojit :potlesk:

Tak zatím je MM pro Pátíska prioritou číslo 1 :pankac: uvidíme časem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
4.12.11 22:24
Chelsi píše:

Myslím, že by to neměl být problém:-) Zkus se s nimi zítra domluvit.
My jsme byli v pátek a bylo to super - byli jsme tam zase sami a Štěpán si to užívat :palec:
Hezky si to s tátou a malým užíjte :dance: . Náš táta škemrá, ať ho taky vezmeme někdy s sebou, jenže když on přes týden nemůže, tak je to těžko :nevim: Minulý týden bylo ale vyjímečně otevřeno i v neděli, tak jsme chtěli jít, ala na poslední chvíli nám do toho něco vlezlo :cert: Příště, no :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
4.12.11 22:35
janicce píše:
Chelsi píše:
Myslím, že by to neměl být problém:-) Zkus se s nimi zítra domluvit.
My jsme byli v pátek a bylo to super - byli jsme tam zase sami a Štěpán si to užívat :palec:
Hezky si to s tátou a malým užíjte :dance: . Náš táta škemrá, ať ho taky vezmeme někdy s sebou, jenže když on přes týden nemůže, tak je to těžko :nevim: Minulý týden bylo ale vyjímečně otevřeno i v neděli, tak jsme chtěli jít, ala na poslední chvíli nám do toho něco vlezlo :cert: Příště, no :palec:

Každopádně tam zavolám … nakonec půjdeme v pátek, páč zítra prý přijede po práci tchýňka, takže to nestíháme.
Jo Jani…nekoukala jsi náhodou na letáček Lidlu? od zítřka tam mají hračky a budou tam mít takovou super dřevěnou kostku s různými prvky na rozvíjení motoriky (něco jako z té Ikei) …hned ráno pro ní jdeme a shováváme už na narozeniny :pankac: už mám vybraný i dortík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
4.12.11 22:40
Chelsi píše:
Jo Jani…nekoukala jsi náhodou na letáček Lidlu? od zítřka tam mají hračky a budou tam mít takovou super dřevěnou kostku s různými prvky na rozvíjení motoriky (něco jako z té Ikei) …hned ráno pro ní jdeme a shováváme už na narozeniny :pankac: už mám vybraný i dortík :mrgreen:

Teď se na ní dívám. Vypadá dobře :palec: . Zajednu se na ní zitra podívat :dance: . A jaký dortík máš vybraný? Máš foto 8) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí