Poradna duly
Jana Čurdová
grepik píše:
Jani, jejda tos měla fakt veseléDoufám, že už je líp
No moc ne. Jak to mám celé rozrýpané, tak to bolí. A taky mě bolí vpich od anestezie - dávala mi ji hluboko
. To jsou ty osmičky
![]()
Snad to bude zítra lepší.
janicce píše:grepik píše:No moc ne. Jak to mám celé rozrýpané, tak to bolí. A taky mě bolí vpich od anestezie - dávala mi ji hluboko
Jani, jejda tos měla fakt veseléDoufám, že už je líp
. To jsou ty osmičky
![]()
Snad to bude zítra lepší.
grepik píše:
ahojkyteda dneska jsem si toho tolik naplánovala a víte jak to dopadlo, po o jsem zalehla s holkama a spala a spala![]()
![]()
Kinsli píše:ahojky, jasně že můžeš, vítám Tě a my se přece známe z MK
Zdravím holky, můžu se přidat?? Máme Vojtíška 9.1. 2011![]()
![]()
Hned jak jsem viděla foto tak jsem si říkala to musí být Majka maskující za jiným nickem
Zrovna dnes jsem se Ti prohrabávala ve fotkách, holky jsou nádherný
![]()
janicce píše:Kinsli píše:
Zdravím holky, můžu se přidat?? Máme Vojtíška 9.1. 2011Vítej
Grepi Já dneska celé dopoledne strávila u zubaře - bolí mě osmička
Vojtíšek je krásné jméno!
Odkud jsi?
Chtěla jsem, aby mi jí vytáhla a prý ne, že bude lepší, když tam zůstane
. No budiž.
Samozřejmě Štěpána jsem měla s sebou, jelikož táta nemůže hlídat. Takže si to jistě dokážeš představit. Musely se mu tam věnovat 2 sestry a recepční, jinak byl protiva. Přijeli jsme domů a šli spát - oba
.
Moc díky
Jsem z Hradece Králové, máme nejen draka, ale i dračici ![]()
( v dubnu jí budou 4 roky ) už to má za pár koza stará ![]()
tady je Vojtíšek http://kackaandr.rajce.idnes.cz/…a_a_Vojtisek#…
a
Kačenka
Kinsli píše:grepik píše:Hned jak jsem viděla foto tak jsem si říkala to musí být Majka maskující za jiným nickem
ahojkyteda dneska jsem si toho tolik naplánovala a víte jak to dopadlo, po o jsem zalehla s holkama a spala a spala![]()
![]()
![]()
![]()
grepik píše:Kinsli píše:grepik píše:Hned jak jsem viděla foto tak jsem si říkala to musí být Majka maskující za jiným nickem
![]()
![]()
![]()
nj na mk moc nejsu, hodim foto a konec po tom co se tam odehralo...... me moc neba
Též tam nejsem
jen tak občas hodím do jednoho soukromého tématu info, že žiju ![]()
Kincli máš nádherné dětičky. Fotky jsou super
. Jinak já mám dva sourozence a ségra je Kateřina a brácha Vojta ![]()
Jojo, už je to chlapák
Má tak 80/8450g
Jinak foto už docela jde objednala ( ty od vojtíška co jsem dala odkaz dál ) jsem novou žárovku a na tu bídu jsem spokojená. No furt lepší než vypláznout 18.000,– za světla, tak to by mě doma fakt neprošlo ![]()
janicce píše:
Kincli máš nádherné dětičky. Fotky jsou super. Jinak já mám dva sourozence a ségra je Kateřina a brácha Vojta
Teda rodiče mají ale výborný vkus na jména ![]()
Já měla v plánu, Kačenku a Verunku .. no hold někde soudruzi z ministerstva udělali někde chybu
![]()
holky dneska mam nejakou blbou naladu......ten rok tak utekl…
To naše dítě vypadá jako by jedlo v prosinci a dubnu a přitom je žravej, že fakt nechápu. K večeři dal pribinák ( velký ) vrtule s omáčkou ( fakt hodně nepořítala jsem ale 20 ks určitě ) na to jsem ho převlékla, že jde spát, dala mlíko, vypil, udělala nové vypil … ten se z toho prostě musí pos… ![]()
Kinsli píše:janicce píše:Teda rodiče mají ale výborný vkus na jména
Kincli máš nádherné dětičky. Fotky jsou super. Jinak já mám dva sourozence a ségra je Kateřina a brácha Vojta
Já měla v plánu, Kačenku a Verunku .. no hold někde soudruzi z ministerstva udělali někde chybu![]()
Jaktoo? Vojtíšek měl být holčička
?
grepik píše:
Uteklo to, co?? Já mám taky takovou nostalgickou náladu.. Jakože loni touto dobou ještě s pupkem a tak
Ale na druhou stranu jsem ráda, že už je Štěpánek větší a už je s ním i nějaká ta sranda ![]()
grepik píše:
Také jsem měla děsnou, ale fakt děsnou, tak do 15h. Fakt jsem se užírala, nic se mi nechtělo, no na odstřel. Pak po té 15h už ok, to jsme vyrazili s Vojtou pro Kačku do školky vzala jsem to na pěcha, zpátky busem, předala Vojtu Lukynovi a jela s Kačkou na plavání, domů jsme dorazily tak okolo 19:30h takže vykoupat, narvat je, převlíct a spát ![]()