Miminka leden 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1430
12.12.11 19:33
grepik píše:
Jani, jejda tos měla fakt veselé :? Doufám, že už je líp

No moc ne. Jak to mám celé rozrýpané, tak to bolí. A taky mě bolí vpich od anestezie - dávala mi ji hluboko :evil: . To jsou ty osmičky :pocitac: :cert:
Snad to bude zítra lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
12.12.11 19:46
janicce píše:
grepik píše:
Jani, jejda tos měla fakt veselé :? Doufám, že už je líp
No moc ne. Jak to mám celé rozrýpané, tak to bolí. A taky mě bolí vpich od anestezie - dávala mi ji hluboko :evil: . To jsou ty osmičky :pocitac: :cert:
Snad to bude zítra lepší.
:,( no mi povídej, mě brala osma hlavně v těhu :roll: šílené… tak ať máš hlavně klidnou noc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
12.12.11 20:39
grepik píše:
ahojkyteda dneska jsem si toho tolik naplánovala a víte jak to dopadlo, po o jsem zalehla s holkama a spala a spala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kinsli píše:
Zdravím holky, můžu se přidat?? Máme Vojtíška 9.1. 2011 :-)
ahojky, jasně že můžeš, vítám Tě a my se přece známe z MK :kytka: :kytka: :kytka:

Hned jak jsem viděla foto tak jsem si říkala to musí být Majka maskující za jiným nickem :mrgreen: Zrovna dnes jsem se Ti prohrabávala ve fotkách, holky jsou nádherný :potlesk: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
12.12.11 20:45
janicce píše:
Kinsli píše:

Vítej :kytka:
Vojtíšek je krásné jméno! :palec:
Odkud jsi :) ?

Grepi Já dneska celé dopoledne strávila u zubaře - bolí mě osmička :pocitac: Chtěla jsem, aby mi jí vytáhla a prý ne, že bude lepší, když tam zůstane :roll: . No budiž.
Samozřejmě Štěpána jsem měla s sebou, jelikož táta nemůže hlídat. Takže si to jistě dokážeš představit. Musely se mu tam věnovat 2 sestry a recepční, jinak byl protiva :cert: . Přijeli jsme domů a šli spát - oba 8) .

Moc díky :palec: Jsem z Hradece Králové, máme nejen draka, ale i dračici :mrgreen:
( v dubnu jí budou 4 roky ) už to má za pár koza stará :-)
tady je Vojtíšek http://kackaandr.rajce.idnes.cz/…a_a_Vojtisek#…

a

Kačenka

http://kackaandr.rajce.idnes.cz/…a_a_Vojtisek#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
12.12.11 20:47
Kinsli píše:
grepik píše:
ahojkyteda dneska jsem si toho tolik naplánovala a víte jak to dopadlo, po o jsem zalehla s holkama a spala a spala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kinsli píše:
ahojky, jasně že můžeš, vítám Tě a my se přece známe z MK :kytka: :kytka: :kytka:
Hned jak jsem viděla foto tak jsem si říkala to musí být Majka maskující za jiným nickem :mrgreen: Zrovna dnes jsem se Ti prohrabávala ve fotkách, holky jsou nádherný :potlesk: :*
:-D:-D:-D:-D:-D nj na mk moc nejsu, hodim foto a konec po tom co se tam odehralo...... me moc neba
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
12.12.11 20:50
grepik píše:
Kinsli píše:
grepik píše:
Kinsli píše:
Hned jak jsem viděla foto tak jsem si říkala to musí být Majka maskující za jiným nickem :mrgreen: Zrovna dnes jsem se Ti prohrabávala ve fotkách, holky jsou nádherný :potlesk: :*
:-D:-D:-D:-D:-D nj na mk moc nejsu, hodim foto a konec po tom co se tam odehralo...... me moc neba

Též tam nejsem ;) jen tak občas hodím do jednoho soukromého tématu info, že žiju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
12.12.11 20:51

Vojtisek nejak povyrostl krasne foti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
12.12.11 20:53

Kincli máš nádherné dětičky. Fotky jsou super :kytka: . Jinak já mám dva sourozence a ségra je Kateřina a brácha Vojta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
12.12.11 20:54

Jojo, už je to chlapák :mrgreen: Má tak 80/8450g
Jinak foto už docela jde objednala ( ty od vojtíška co jsem dala odkaz dál ) jsem novou žárovku a na tu bídu jsem spokojená. No furt lepší než vypláznout 18.000,– za světla, tak to by mě doma fakt neprošlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
12.12.11 20:56
janicce píše:
Kincli máš nádherné dětičky. Fotky jsou super :kytka: . Jinak já mám dva sourozence a ségra je Kateřina a brácha Vojta :mrgreen:

Teda rodiče mají ale výborný vkus na jména :mrgreen:
Já měla v plánu, Kačenku a Verunku .. no hold někde soudruzi z ministerstva udělali někde chybu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
12.12.11 20:58

holky dneska mam nejakou blbou naladu......ten rok tak utekl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
12.12.11 21:00

To naše dítě vypadá jako by jedlo v prosinci a dubnu a přitom je žravej, že fakt nechápu. K večeři dal pribinák ( velký ) vrtule s omáčkou ( fakt hodně nepořítala jsem ale 20 ks určitě ) na to jsem ho převlékla, že jde spát, dala mlíko, vypil, udělala nové vypil … ten se z toho prostě musí pos… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
12.12.11 21:00
Kinsli píše:
janicce píše:
Kincli máš nádherné dětičky. Fotky jsou super :kytka: . Jinak já mám dva sourozence a ségra je Kateřina a brácha Vojta :mrgreen:
Teda rodiče mají ale výborný vkus na jména :mrgreen:
Já měla v plánu, Kačenku a Verunku .. no hold někde soudruzi z ministerstva udělali někde chybu :mrgreen: :mrgreen:

Jaktoo? Vojtíšek měl být holčička :mrgreen: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
12.12.11 21:02
grepik píše:
holky dneska mam nejakou blbou naladu......ten rok tak utekl…

Uteklo to, co?? Já mám taky takovou nostalgickou náladu.. Jakože loni touto dobou ještě s pupkem a tak :mrgreen: Ale na druhou stranu jsem ráda, že už je Štěpánek větší a už je s ním i nějaká ta sranda :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
12.12.11 21:03
grepik píše:
holky dneska mam nejakou blbou naladu......ten rok tak utekl…

Také jsem měla děsnou, ale fakt děsnou, tak do 15h. Fakt jsem se užírala, nic se mi nechtělo, no na odstřel. Pak po té 15h už ok, to jsme vyrazili s Vojtou pro Kačku do školky vzala jsem to na pěcha, zpátky busem, předala Vojtu Lukynovi a jela s Kačkou na plavání, domů jsme dorazily tak okolo 19:30h takže vykoupat, narvat je, převlíct a spát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí