Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ťouk no ja z toho kojeni jsem uz kapku zoufala
na jedno prso se mi krasne chytne a saje a druhe se chyta jen s klobouckem a jeste to boli jako prase, neni uplne zahojene. No uz koukam na odsavacky a kdyz bude nejhur bude mit mliko z lahvicky… je snad fuk, jestli je MM z prsa nebo z lahve ne? hlavne, ze budeme spokojeni a v klidu oba dva.
@Schara Já taky, je to vvšechno casově dost náročný. Teď tu sedím už hodinu a chlapík vesele chrní. Navíc mě ty prsa dost bolí ![]()
Jasně že je jedno, odkud to mliko teče, ale jen z prsa je to nejjednodušší. Nemusíš s sebou nic nosit nebo rešit, kde to ohřát.
@Ťouk me se tady ten skritek uz vrti, takze bude brzy vstavat… a to spi hodku a pul, a pred tim jsem ho hodku a pul uspavala. to bylo na stridacku s placem, revem a kdy byl v klidku… dudlika nam plive, takze je neutisitelnej. no pak ho pujdu ocvachnout, dneska jen ve vode lehce a zase kojit… kez by to slo bez bolesti a toho, ze me chce pouzivat i jako dudlik…
navic uz 5 dni nekakal, sice prdi, i kdyz ne nejak casto… tak to me taky stve. i kdyz jsem cetla, ze se to stat muze u nekterych deti, ale zitra radeji cinknu mudr.
@Schara 5dní? To by mě taky rozhodilo!
Vyčetla jsem tu v laktacní poradně, zže za 5 minut vytáhnou 90 procent toho, co potřebujou. Ha ha ha ![]()
@Ťouk noto nevim teda, ale je to mozne, malej obcas saje tak az se zalyka, dokonce mu uz dvakrat zaskocilo. bud mi to tece jak blazen, nebo je i trochu zmateny, jedno prso bez kloboucku a druhy s klobouckem, kde musi vic sat… no a ted je vzhuru, takze okopat a kojit a pak uspavaci manevry… ![]()
Ahoj holky, tak mi zatim nemame trable. malej je zlatej.dnes nam je 14dni.az je to neuveritelne jak jsme resily porod v diskusi porod kazdym dnem a ted resime ty drobecky:-))az na to ze ho obcas boly brisko a nez si prde place je fakt zlatej:-)mam stesti:-)
@atominnka jj je to fajn vypadnout z bytu, vyvetrat se. a divala jsem se na pocasko a krom zitrka ma byt celkem fajn, uz se tesim, jak budu radit s kocarem po venku ![]()
Holky my uvidime v utery kolik jsme pribrali ale spime 3,4 hodky..ale pres den i co hodku i kdyz ma den..:-) napije, rihne, polozim, ublinkne, posrajdi a rve..
Nase Nika je zlaticko, dokonce se i vyspim… tak snad ji to chvili vydrzi! ![]()
@budi v pohode..Kuba spi celou noc takze klidek a pres dense doplnuji
ale kdyz Maty rve, Kuba je zlaticko ![]()
@Lzucis
to je uzasne, ty jsi uzasna. ja uz bych byla na nervy. s tolika detmi
@budi nic jineho mi nrzbyva
chlap jezdi pracovne do Prahy, musi pohlidat zakazku..nastesti Naty mi vozi do skoly sousedka a Dadu mam tenhle tyden jeste doma..mame uklizeno, uvareno, ja sice vypadam jak strasidlo do zeli ale to se snad taky dopiluje ![]()
@Lzucis Vy máte taky Matyáška? ![]()
Holky, dnes jsme byli u dr a malý od středy nabral 290g
A za necelé 2 týdny vyrostlo o 5cm (což si teda myslím, že ho blbě v porodce změřili) ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat