Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@atominnka
no teda, to je zrout!
my budeme malou vazit dneska, jsem zvedava. basti docela dost a ja ji davam kolik chce.
doktoorka nam rikala, ze raci nemame ani chodit, pokud nebude problem…ze kdyz mame vahu, tak netreba…
@budi nás si dr pozval mimo ordinační hodiny, abychom se tam nepotkali s chrchláčema
ale stejně. ve st jdeme na nožičky a když nás minulý týden pouštěli, šli jsme kolem a většina lidí tak kašlala - taky nechápu, proč tam ty maminy nejdou samotný, proč s sebou tahaj muže a babičky(když jsou nachcípaný) ![]()
@atominnka jj mame
Tak my jrdeme na prevazeni dnes..jsem zvedava ![]()
Mala vcera vecer 3200g
presne pred tydnem pri propusteni z porodnice mela 2850g. je to vubec mozny za tyden? jako basti furt, to je fakt ![]()
Tak my ve stredu 3750g a u dr rovne 4kg
byli jsme pochvaleni
tak snad to vydrzi ![]()
@Lzucis
jojo, mala je jedlik, asi dohani ten nizsi start.
zato tvuj maly mel start dukladny a stejne se futruje
kojis?
@budi kojim..a vcera mi zase prislo ze ani nic jineho nedelam
taky kojis?
@Lzucis @budi ja taky jenom kojim ![]()
jinak dneska super noc holky, maly se budil po trech hodinach a ne po 1-2
jsem neco malo naspala. sice ve 3 po nakojeni chtel konverzovat, tak jsem konverzovala do 5 nez usnul, ale i tak, prijemna noc ![]()
dneska ci zitra by mi mela prijit ta odsavacka a calma lahev uz mam, takze kdyby ta dnesni noc byla nahoda, tak to budu resit asi takhle alternativne dokrmovat MM ![]()
jinak s prckem jdeme na prevazeni v pondeli, jsem zvedava kolik pribral. na mych vahach mel vcera 3,94, ale kazda vaha vazi kapku jinak.
@Lzucis a jak to zvladas s tolika detma?? jeste takove miminecko?
@Schara my jdeme zase pristi utery a pak az v 6 tydnech kdyz zase tak pekne pribereme. Jinak no zvladam, ted mame doma i nejstarsiho tak pomuze..holky jak ukladate vecer prcky? Malej si vyrve naruc
jinakk treba Dada se nakojil, ulozil a usnul..ted to nejak nefunguje..kor vecer ![]()
@Lzucis taky v naruci, myslim, ze jsou jeste malinky, tak proc jim tu naruc nedoprat
snad toho prdouskamoc nerozmazlim uz ted.
jinak uz mma odsavacku, takze pravy prso zacne zitra odpocivat a hojit se ![]()
Me usina sama, sikula. proste polozim a ona je klidna a usne. pres den nekdy chce chvili nosit. v noci nema narok ![]()
jo a uz jsem ji mela v satku, pohoda, sila jsem, protoze druhy zrovna spal. malou siti uklidnilo, asi jak byla zvykla z bricha, to jsem sila furt.
Ja satek prodala po Kubovi
ale mam fajne nositko pro mimi od narozeni jen jsem ho jeste nevyzkousela
dnes jsme byli konecne provetrat novy sourozenecky kocarek tsk musime vse postupne ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat