Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky taky se pridavam ted jsem 22+2tt (termin 30.10.2012) a cekame holcicku a jmeno jsme vybrali Karolinka a take doufam ze se nespletli protoze nakupujeme ruzove hadriky ![]()
Hi no já si myslím, že prckové se nás moc ptát nebudou a přijdo na svět, až se jim bude chtít ![]()
A týden sem, týden tam-ono to přjde ![]()
@mari1912 píše:
@MartickaNela
Proč jsi byla na té plodovce?
Při vyšetření mě vyšla jedna hodnota nízká a tak mě to doktorka doporučila. Ale když jsem došla na tu prenatální diagnostiku, tak mi zase řekli, že nevidí důvod proč to podstupovat.Ale šla jsem na odběry i tak, i když tam bylo riziko toho potratu, tak jsem do toho šla. Ted vím s jistotou, že ji nic nechybí a vše se ji vyvíjí jak má.
Příspěvek upraven 28.06.12 v 20:28
@chavy píše:
@Petík K Krásné jméno my vybrali Damiena.
diky taky hezky me se teda libila jeste Eliska ale ta nam vychazi svatek ve stejny mesic jako se ma narodit a to jsme nechteli
@MartickaNela
Já byla s první, proto jsem věděla, že bych tentokrát asi nešla. Teda šla bych, kdyby mě screening vyšel blbě, to asi jo
Ale pokud by mě řekli na té genetice ´tohle, že nemusím, hi, tak bych utíkala a pápá
Ale aspoň máš jistotu, i když přiznejme si, že ani takhle člověk jistotu nemá. Ale tohle já neřeším, prostě já to beru tak, že budeme mít miminko a strašně se těším.
On ten odběr má i svoje proti, nejen to riziko jak jsi zmínila, ale co pak. Co kdyby tam něco zjistili? Jak bych reagovala? Co kdyby to byla vada, se kterou se dá žít, ale třeba partner by nechtěl? Ale třeba já ano? No bylo by to pro mě šílené dilema ![]()
Jsem ráda, že tohle nemusíme řešit co?
Mimochodem já kvůli věku jsem měla jít skoro automaticky, ale na genetice řekli, že nemusím a já byla šťastná jako blecha. Nechtěla jsem se hádat, že jako nechci a tak
Myslím, když vyšel screening dobře ![]()
@Petík K
My budeme mít Adámka a taky jsem řešila, že bude mít svátek v den štědrého dne ![]()
@mari1912 píše:
@MartickaNela
Já byla s první, proto jsem věděla, že bych tentokrát asi nešla. Teda šla bych, kdyby mě screening vyšel blbě, to asi joAle pokud by mě řekli na té genetice ´tohle, že nemusím, hi, tak bych utíkala a pápá
Ale aspoň máš jistotu, i když přiznejme si, že ani takhle člověk jistotu nemá. Ale tohle já neřeším, prostě já to beru tak, že budeme mít miminko a strašně se těším.
On ten odběr má i svoje proti, nejen to riziko jak jsi zmínila, ale co pak. Co kdyby tam něco zjistili? Jak bych reagovala? Co kdyby to byla vada, se kterou se dá žít, ale třeba partner by nechtěl? Ale třeba já ano? No bylo by to pro mě šílené dilema
Jsem ráda, že tohle nemusíme řešit co?
Mimochodem já kvůli věku jsem měla jít skoro automaticky, ale na genetice řekli, že nemusím a já byla šťastná jako blecha. Nechtěla jsem se hádat, že jako nechci a takMyslím, když vyšel screening dobře
Jo jo chápu, ale mě přece jenom ta hodnota vyšla nízká jedna.A musela jsem se rozhodnout, možná mě někdo bude oponovat, ale pro mě by bylo lepší to zjistit ted, než aby miminku něco vážnýho bylo ![]()
@MartickaNela
Tohle je vždycky na každé mamince-každopádně jsi musela prožít sposty nervů a je dobře, že je vše v pořádku ![]()
@mari1912 to máš pravdu, ale já furt tak doufala strašně, když mě tam řekli, že tam nemusím zas - a to mě drželo. Každopádně jsem ráda, že je vše v pořádku ![]()
Ja se toho bojim furt ze se neco stane nebo ze zjistim ze mimco neni v poradku ![]()
ale i kdyz jsem byla na genetickych testech (zpoplatnenych) a vsechno vychazi ok ale nikdy to neni 100% ale myslim ze to bude az do konce meho zivota stejny az se to narodi a i kdyz mimisek bude zdravy tak budete mit strach aby ho nekdo neunesl nebo nesrazil a td… no to je hrozna predstava asi si moje deti privazu k telu a nikam je nikdy nepustim ![]()
@MartickaNela
To mě povídej, u první dcery to bylo nervové vypětí
Ale tam jsem šla až ve 32tt, protože jí našli v bříšku vodu a okolo srdíčka, tak mě na tu plodovku hnali. No šla jsem, ale stejně nic nezjistili, ta voda prostě sama zmizela
No ještěže tak.
No a malá se narodila zdravá a čilá a přesně za měsíc jí už bude 15 let ![]()