Miminka říjen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MartickaNela
28.6.12 20:47

@Petík K Z toho mám taky obavy, že budu furt u postýlky jestli dýchám, není mu zima, proč pláče, jestli mu něčo není..no už ted mám hlavu plnou :?

• Citovat
  • Upravit
5162
28.6.12 20:51
@MartickaNela píše:
@Petík K Z toho mám taky obavy, že budu furt u postýlky jestli dýchám, není mu zima, proč pláče, jestli mu něčo není..no už ted mám hlavu plnou :?

presne a nejhorsi bude kdyz bude brecet a ty nebudes vedet co zrovna tim placem mysli (dospelejsi decko ti alesppon rekne ze ho boli brisko nebo hlavicka ale takhle male miminko to me strasne desi ) pamatuju si ze moje segra houpala celou noc mimco protoze furt brecelo a pak druhy den u doktora zjistili ze ma nanet ucha chudinka a jak to mela poznat ze to nejsou prdiky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
28.6.12 20:53

@Petík K Toho se taky bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
28.6.12 20:56

No ještěže jsou tyhle diskuze, protože pak není nic jednoduššího se zeptat ;)
To že bolí bříško je poznat podle toho, že se krutí a to bříško miminka mají takové jako v křeči a když ho zmáčknete bolí ještě víc.
Ouško se zase pozná podle toho, že se zmáčkne jakoby za ouško a pustí a oni začnou plakat ještě víc-no a to znamená, rychle na ušní
Ale myslím, že i když už jedno dítě mám, že teď budu stejně zmatená a všechny ty rady se mě vykouří z mozku 8o
No a na to dýchání-já si pořídila ten monitor dechu, abych se aspoň trochu uklidnila. Malou jsem pořád sledovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
28.6.12 21:07

Proto jsem za tenhle server ráda už sem nahromadila spoustu dobrých informací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
28.6.12 21:11

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? TP mám 18.10. a čekáme holčičku Nellu, max bude malej Jirka v růžovém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
28.6.12 21:14

@Bobsh Ahoj to víš, že můžeš.. taky sem říkala, že místo Nelinky budem mít Marečka v růžovým, ale dle plodové vody je to Nelinka tak jsem v klidu. Ačkoliv mě osobně se růžová nelíbí, tak malé budu muset každopádně něco koupit :)

• Citovat
  • Upravit
61
28.6.12 21:17

@Bobsh Nellu jsme jsem chtěla taky holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
28.6.12 21:21
@chavy píše:
@Bobsh Nellu jsme jsem chtěla taky holčičku.

Vybrali jsme Nelinku, protože se mě zdálo, že je málo častý. Ale ted vidím opak celkem, ale v mém okolí znám pořád jen 2 tak jsem klidná..a letos podle statistik bylo použito jenom 3× zatím :D

• Citovat
  • Upravit
31744
28.6.12 21:21

Mě neprošla doma Johanka, tak jsem i ráda, že to nakonec bude chlapeček, kde jsme se shodli ;)
No ale na matrice musíme něco napsat, tak tam dáme Adélku, na té jsme se taky tak nějak dohodli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
28.6.12 21:23

U nas v okoli není žádna ale nakonec to bude Damien.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
28.6.12 21:24
@mari1912
@mari1912 píše:
Mě neprošla doma Johanka, tak jsem i ráda, že to nakonec bude chlapeček, kde jsme se shodli ;)
No ale na matrice musíme něco napsat, tak tam dáme Adélku, na té jsme se taky tak nějak dohodli :lol:

Tak to my budem hlásit Nela x Marek :)

• Citovat
  • Upravit
17095
29.6.12 02:20

Ahoj holky,
přidávám se taky k vám. Síce už tu jedna takováhle diskuze je, ale to nevadí, aspoň budu mít kam čučet, když se budu nudit 8o
My budeme mít dvojčata, teď jsme 23+1, termín by měl být 25.10., ale dvojky se prý dost často rodí dřív, tak uvidíme, jak se v břichu domluví :lol:
Jinak jména vybíráme, kluk bude Jindříšek, musí být, už je pátý pokolení a přes to prostě vlak nejede, to drahýmu nevymluvím ani omylem :roll: a holku jsem chtěla Adelu, ale s krátkým e, nebo Lauru. Ještě uvidím. Jsem slovenka, tak když kluk bude mít české jméno, holce ho trochu poslovenštím. (snad mi to na matrice projde :mrgreen: )
Taky jsou to naše první děti, tak jsem trochu vyplašená ze všeho, a btw. jsou přirozeně, povedly se nám hned.
Přikládám ještě odkaz na tu druhou diskuzi
 https://www.emimino.cz/…nkovani/114/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
29.6.12 08:22
@jazminka27 píše:
Ahoj holky,
přidávám se taky k vám. Síce už tu jedna takováhle diskuze je, ale to nevadí, aspoň budu mít kam čučet, když se budu nudit 8o
My budeme mít dvojčata, teď jsme 23+1, termín by měl být 25.10., ale dvojky se prý dost často rodí dřív, tak uvidíme, jak se v břichu domluví :lol:
Jinak jména vybíráme, kluk bude Jindříšek, musí být, už je pátý pokolení a přes to prostě vlak nejede, to drahýmu nevymluvím ani omylem :roll: a holku jsem chtěla Adelu, ale s krátkým e, nebo Lauru. Ještě uvidím. Jsem slovenka, tak když kluk bude mít české jméno, holce ho trochu poslovenštím. (snad mi to na matrice projde :mrgreen: )
Taky jsou to naše první děti, tak jsem trochu vyplašená ze všeho, a btw. jsou přirozeně, povedly se nám hned.
Přikládám ještě odkaz na tu druhou diskuzi
https://www.emimino.cz/…nkovani/114/

Snažila jsem se tu diskuzi najít, ale asi málo. No tak jsou dvě no :)

• Citovat
  • Upravit
MartickaNela
29.6.12 08:41

Ták dneska jdem k paní doktorce, mě zas klepne až vlezu na váhu :lol: a to ty nejhlavnější 3 měsíce na břibírání mám teprve před sebou 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex