Poradna duly
Jana Čurdová
@mari1912 nevím
prostě mě řekla, že na moji výšku víc nesmím, přitom žádné problémy nemám, ona má asi 45 kilo a já neee, tak se asi bojí, že neprojdu ke konci těhotenství do ordinace ![]()
@Bobsh
Hihi, no asi jo
Tak se nestresuj-vždyť průměr je snad i víc než 10kg že jo? Však to schodíme ![]()
Ja mam 10 kg nahore, ale zatim mi nikdo nerekl jestli to je moc a nebo to je v norme, ale neresim to protoze jsem rada ze mam zatim tehu pohodove, nic mi neni
S manzelem zijeme v nemecku, ale rodit budu v Praze v Podoli a tam registrace byla kruta, presne ve 14+0 a cekala jsem cca 4 hodiny pred otevreni kartoteky protoze berou jen 12 rodicek na ten termin. ![]()
@mari1912 no jasně, já na to prdím, nejsem věčně narvaná v ledničce, ale prostě občas zhřeším. Přitom mám 169 cm, to mi nepřijde zrovna jako miniaturní výška, ale co už, po porodu to půjde dolů určitě dobře. Doufám ![]()
@Bobsh neboj to dáme po porodu se tu budem hezky povzbuzovat ![]()
@jazminka27 píše:
@Sasanka30 Já to zkouším rozinkama, sušeným ovocem, oříšky, ale někdy je bonbón fakt bonbóna teď bych se úplně rozkrájela za cukrovou vatu
Ja ted ujizdim strasne moc na melounu ![]()
@chavy jasně, snad to dáme dolů, taky už mi popraskalo břicho. No co už, budu mít památku a pupíček ![]()
@Bobsh Tak břicho zatím ne ale popraskal mi zadek. Chudák nečekal takový nápor kil. ![]()
@Bobsh U milosrdných nejspíš. Ale nikdy jsem tam nebyla na gyndě ani na prohlídce, to chodím jinam.
@Domca22 Můžu se zeptat ke kterému datu máš psanou PM? Moje doktorka mě v 18.t poslala na genetiku, ale tam mě řekli že jsem v 19.t už…ale termín porodu mě nezm ěnila..tak to chci zkusit propočítat..a ted bych právě měla být tak nějak jak ty ![]()
@MartickaNela já chci taky k miloušům, byla jsem tam na začátku těhotenství kvůli špinění a natolik mě to nadchlo, že chci tam. Byli tam moc příjemní a prostě se mi tam líbilo.