Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Luucka123 já chci hlavně teda nový kočárek, případně že pak zůstane pro druhé a pak se prodá… To víš prvbi děcko tak to lehce hrotim
a šíleně se mi líbí mušelínové hnízdečka a zavinovačky tak ty pořídím…jinak předpokládám že toho spoustu dostaneme, hlavně hračky a oblečení, jelikož dítě krom dvou dedecku a babiček bude mit taky tři pradedecky a prababičky ![]()
@el.leanor21 prosím tě kde jsi řešila ten přesun té druhé dávky?
@lovean na infolince ockovaciho centra, jsem registrovaná na Černé Louce v Ostravě takže tam…
@el.leanor21 aha tak to máš super já volala na tu linku 1221 tam mě dali číslo přímo tam kde jsem já zaregistrovana že si musím zavolat tam a tam se nejde dovolat takže super
@lovean no chce to vytrvalost, já sem tam volala asi 10×, pak to trvalo než mě vlastně připojili a pak sem mluvila s takovou děsně zmatenou babou co sama asi nevěděla co tam dělá protože mi nebyla schopna nic říct… Nakonec teda to pochopila co po ní chci a dobrý, ale byla to fuška ![]()
@el.leanor21 no mě to říká že volany účastník právě hovoří a pořád dokola
@el.leanor21 myslím že asi se tam nedovolam dala mi pro případ nouze i meil ale přes ten se mi to moc řešit nechce
@lovean no přes mail to by bylo asi na dlouho… Nebo tam zajdi osobně, máš to daleko?
@el.leanor21 jo mám půl hodiny cesty je to v jiném městě a přítel má zlomenou nohu takže mě tam nemůže odvést musela bych autobusem a to se mi nechce není mi zrovna nejlíp
@lovean to chápu… Tez to mám půl hodiny cesty… Tak jedině co mě napadá ještě volat těsně před zavirackou nebo těsně po otevření
@el.leanor21 no budu muset zkoušet volat celý den po třeba půl hodině napsala jsem i ten meil kdyby náhodou
@el.leanor21 to nevím když to pokaždé říká to stejný to totiž ještě ani jednou nezačalo zvonit
@lovean tak to je divne… Nevím no, uvidíš možná aspoň na ten mail ti odepisou