Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1242
13.7.21 20:20
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 @lovean no já měla jít na druhou dávku teď v neděli ale volala sem tam, a jsem oreibjednana na 1.9 to už budu ve 4 měsíci… Ale ještě se i tom chci pobavit s tou mojí paní doktorkou… Uvidím, jako taky jsem se nikde nic moc nedočetla… Nepočítala jsem s tím no že zrovna durch po tom očkování otehotnin

Oni ani sami neví, co je dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
13.7.21 20:23

@Luucka123 no já bych tez řekla že o tom ví prd… Jako jednu dávku mám a s tou druhou se uvidí no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.7.21 20:25
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 no já bych tez řekla že o tom ví prd… Jako jednu dávku mám a s tou druhou se uvidí no…

Já kdybych to věděla, že budu těhotná, tak se na to vyprdnu, ale tím, že nám to trvalo tak dlouho, jsem si říkala, že to v pohodě stihnu. A jako naschvál, jeden vrz, obrovský stres a ještě blbě očkování a klapne to, zákon schválnosti 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
13.7.21 20:31

@Luucka123 přesně tak to bylo u nás, jeden náhodný vrz, za dva dny očkování, za týden oslava kde jsem vypila 5 piv, za tři dny od toho sem byla s kámoškou na 3 pivech… A violaaaa :mrgreen: jako nejsem na ty piva pyšná že ale aspoň to dítě bude držák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.7.21 20:36
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 přesně tak to bylo u nás, jeden náhodný vrz, za dva dny očkování, za týden oslava kde jsem vypila 5 piv, za tři dny od toho sem byla s kámoškou na 3 pivech… A violaaaa :mrgreen: jako nejsem na ty piva pyšná že ale aspoň to dítě bude držák :mrgreen:

Já Teda moc nepiju, spíš občas, ale v každým těhotenství jsem tomu dala co proto 😂 aniž bych to věděla, samozřejmě. Teď naposled 6 malých piv 😁 asi mi to vždy víc chutná 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
13.7.21 20:40

@Luucka123 ale tak pivo má vitamíny, tak nám možná něco chybělo :lol: Bo na nic jiného z alkoholu sem neměla chuť… Zní to jak kdybych chlastala každý den předtím, ale víš jak to myslim :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.7.21 20:41
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 ale tak pivo má vitamíny, tak nám možná něco chybělo :lol: Bo na nic jiného z alkoholu sem neměla chuť… Zní to jak kdybych chlastala každý den předtím, ale víš jak to myslim :D :D

Vím 😂 😂taky pivo vlastně nějak moc nepiju, spíš víno 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
13.7.21 20:43

@Luucka123 taky tak, radši víno ale na to sem absolutně neměla chuť… Vlastně nemám doteď chuť na nic včetně jídla, jim jen věci co jsou prakticky bez chuti :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.7.21 20:46
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 taky tak, radši víno ale na to sem absolutně neměla chuť… Vlastně nemám doteď chuť na nic včetně jídla, jim jen věci co jsou prakticky bez chuti :) :lol:

Já třeba ráno nemůžu jist vůbec… Začínám až tak v 11. Nejvíc mi asi chutná olivový olej a olivy, který sem dřív nesnasela. Sama se divym, že mám vůbec nějaký příznaky chuti, to si vůbec dřív nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
13.7.21 20:52

@Luucka123 já nikdy nejedla sladké, nějak mi to nechybělo, občas nějaký zákusek na oslavě a i ten sem kolikrát odmítla… A teď to do sebe cpu horem dolem… A jogurty, ty sem taky nejedla a teď jedu každý den jeden dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.7.21 20:55
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 já nikdy nejedla sladké, nějak mi to nechybělo, občas nějaký zákusek na oslavě a i ten sem kolikrát odmítla… A teď to do sebe cpu horem dolem… A jogurty, ty sem taky nejedla a teď jedu každý den jeden dva

Je to zvláštní, že se to takhle otočí 😁 je potřeba si to užít :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
13.7.21 20:57

@Luucka123 no já si to užívám se vším všudy :mrgreen: to dobré i to špatné 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.7.21 20:58
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 no já si to užívám se vším všudy :mrgreen: to dobré i to špatné 8)

A co je to špatne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
13.7.21 21:01

@Luucka123 že je mi špatně :lol: :mrgreen: jako myslela sem tím to pálení žáhy, navalování, točení hlavy, šílená únava, sutr v břiše, zacpa/průjem a podobné radosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.7.21 21:02
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 že je mi špatně :lol: :mrgreen: jako myslela sem tím to pálení žáhy, navalování, točení hlavy, šílená únava, sutr v břiše, zacpa/průjem a podobné radosti

Průjem už mám celkem dlouho a já myslela, že je to z očkování 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky