Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 @lovean no já měla jít na druhou dávku teď v neděli ale volala sem tam, a jsem oreibjednana na 1.9 to už budu ve 4 měsíci… Ale ještě se i tom chci pobavit s tou mojí paní doktorkou… Uvidím, jako taky jsem se nikde nic moc nedočetla… Nepočítala jsem s tím no že zrovna durch po tom očkování otehotnin
Oni ani sami neví, co je dobré…
@Luucka123 no já bych tez řekla že o tom ví prd… Jako jednu dávku mám a s tou druhou se uvidí no…
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 no já bych tez řekla že o tom ví prd… Jako jednu dávku mám a s tou druhou se uvidí no…
Já kdybych to věděla, že budu těhotná, tak se na to vyprdnu, ale tím, že nám to trvalo tak dlouho, jsem si říkala, že to v pohodě stihnu. A jako naschvál, jeden vrz, obrovský stres a ještě blbě očkování a klapne to, zákon schválnosti 😁
@Luucka123 přesně tak to bylo u nás, jeden náhodný vrz, za dva dny očkování, za týden oslava kde jsem vypila 5 piv, za tři dny od toho sem byla s kámoškou na 3 pivech… A violaaaa
jako nejsem na ty piva pyšná že ale aspoň to dítě bude držák ![]()
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 přesně tak to bylo u nás, jeden náhodný vrz, za dva dny očkování, za týden oslava kde jsem vypila 5 piv, za tři dny od toho sem byla s kámoškou na 3 pivech… A violaaaajako nejsem na ty piva pyšná že ale aspoň to dítě bude držák
Já Teda moc nepiju, spíš občas, ale v každým těhotenství jsem tomu dala co proto 😂 aniž bych to věděla, samozřejmě. Teď naposled 6 malých piv 😁 asi mi to vždy víc chutná 😂
@Luucka123 ale tak pivo má vitamíny, tak nám možná něco chybělo
Bo na nic jiného z alkoholu sem neměla chuť… Zní to jak kdybych chlastala každý den předtím, ale víš jak to myslim
![]()
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 ale tak pivo má vitamíny, tak nám možná něco chyběloBo na nic jiného z alkoholu sem neměla chuť… Zní to jak kdybych chlastala každý den předtím, ale víš jak to myslim
![]()
Vím 😂 😂taky pivo vlastně nějak moc nepiju, spíš víno 😁
@Luucka123 taky tak, radši víno ale na to sem absolutně neměla chuť… Vlastně nemám doteď chuť na nic včetně jídla, jim jen věci co jsou prakticky bez chuti
![]()
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 taky tak, radši víno ale na to sem absolutně neměla chuť… Vlastně nemám doteď chuť na nic včetně jídla, jim jen věci co jsou prakticky bez chuti![]()
Já třeba ráno nemůžu jist vůbec… Začínám až tak v 11. Nejvíc mi asi chutná olivový olej a olivy, který sem dřív nesnasela. Sama se divym, že mám vůbec nějaký příznaky chuti, to si vůbec dřív nepamatuju.
@Luucka123 já nikdy nejedla sladké, nějak mi to nechybělo, občas nějaký zákusek na oslavě a i ten sem kolikrát odmítla… A teď to do sebe cpu horem dolem… A jogurty, ty sem taky nejedla a teď jedu každý den jeden dva
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 já nikdy nejedla sladké, nějak mi to nechybělo, občas nějaký zákusek na oslavě a i ten sem kolikrát odmítla… A teď to do sebe cpu horem dolem… A jogurty, ty sem taky nejedla a teď jedu každý den jeden dva
Je to zvláštní, že se to takhle otočí 😁 je potřeba si to užít ![]()
@Luucka123 no já si to užívám se vším všudy
to dobré i to špatné ![]()
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 no já si to užívám se vším všudyto dobré i to špatné
A co je to špatne? ![]()
@Luucka123 že je mi špatně
jako myslela sem tím to pálení žáhy, navalování, točení hlavy, šílená únava, sutr v břiše, zacpa/průjem a podobné radosti
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 že je mi špatně![]()
jako myslela sem tím to pálení žáhy, navalování, točení hlavy, šílená únava, sutr v břiše, zacpa/průjem a podobné radosti
Průjem už mám celkem dlouho a já myslela, že je to z očkování 😂 😂