Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1242
12.7.21 15:08
@lovean píše:
@Luucka123 já mamce mojí určitě ne protože ona nadšená nebude a já po minulé zkušenosti s potratem to nechám až to bude víc jisté ale samozřejmě je to na tobě jak chceš ty

Jasný, já vím, ale děkuji. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
12.7.21 15:19

@lovean tak to je hezké😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.7.21 15:43

@Krisstuus to jo že jsme se tu tak sešli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
12.7.21 15:44

@lovean nebyla jsi náhodou tehdy ve skupince termín porodu březen 2020? 😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.7.21 16:25

@Krisstuus jo byla já byla i ve skupince duben 2020 a ta ještě funguje pořád píšeme si tam některé dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
12.7.21 16:47

@lovean já byla v té březnové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
12.7.21 17:19

@Luucka123 ahoj, já jsem právě taky přemýšlela kdy s tím půjdeme ven, dneškem jsem začala 9tt, příští pondělí jdu na druhou kontrolu… Ale váhám, rodině to začíná být divné že nepiju a nejim maso (nemůžu ho ani cítit) :D tak se jim vyhýbáme jak čert kříži a vymlouvám se na všechno možné. Jestli bude to příští pondělí vše v pohodě tak to asi řeknu 2 nejbližším kámoškám… A s rodinou počkáme asi až na 13tt, je nám jasne že se tím spustí vlna euforie :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.7.21 17:43

@Krisstuus jj ta už nějak nefunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
12.7.21 17:58

@lovean ahoj, jsem ráda že jakstaks si dopadla dobře, hematom se určitě vstřebá a bude vše jak má být :dance: já jsem dneska začala 9tt, bylo mi pekelně zle celý den, až teď to jakstaks přešlo… Příští pondělí jdu na tu kontrolu, sem nervozni jak pes :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.7.21 18:08

@el.leanor21 snad jo minulé těhotenství jsem šla na kontrolu a vypadal divně gestacni vacek to bylo už divné a den před další kontrolou jsem potratila teď doufám že vše bude ok ale moc si ještě nic nepřipouštím radši pořád jsem taková divná a mě je zle jen částečně není to tak hrozné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
12.7.21 18:10

@lovean ja to chápu, obzvlášť po těch špatných zkušenostech se na to asi člověk nechce úplně upinat… Já počítám každý den blíž a blíž kontrole a hlavně konci 1 trimestru… Vím že stát se může cokoliv i po něm ale už budu aspoň klidnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.7.21 18:18

@el.leanor21 to jo první trimestr je nejhorší a genetika z té mám taky strach protože před 12 lety přibližně to právě na genetice nedopadlo dobře takže to mě taky vždycky děsí je to hodně z čeho má člověk strach uvidíme snad to bude ok nic jiného než doufat nezbývá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
12.7.21 18:28

@lovean ja myslím že strach už teď budu mít že všeho do konce života :lol: proto se mi ani nechce to nikomu říkat hlavně v rodině jelikož bych se nerada dočkala toho že když se něco stane tak mi to budou neustále se soucitem pripominat nebo se mě na to ptát… Navíc nejsem moc sverovaci typ :D stačí když všechno ví manžel, k ostatním už tak sdilna nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.7.21 19:03

@el.leanor21 no já taky nechci aby to věděla moje rodina nejradši bych to neřekla vůbec protože nikdo nechce abych měla další miminko ze tři stačí teda oni už pro dceru moc nebyli takže tak ale

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
12.7.21 19:10

@lovean ale ber to tak že co je komu v rodině po tom, přece jsou to tvoje děti a ty se i ne budeš starat, tak jich měj třeba 20 když chceš :oops: jako naše rodiny budou určitě rády, já se jenom prostě chci vyhnout různým otázkám a neustálému vnucovani názorů, je mi jasné že se babky budou predhanet mezi sebou která co lepšího koupi a která bude více hlídat atd atd… Já na tohle moc nemám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí