Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1242
13.7.21 09:36
@Ernais píše:
Tohle se stejne moc citlive oznamit neda. Zkus to proste vecne oznamit, bez zbytecnych detailu a uvidis. Pro dotycnou to bude zrajme rana tak jako tak, se kterou se bude muset popasovat a nebude to lehke. Jedine co pro ni ale muzes udelat je, ze ji nebudes tryznit detaily. Mne kdyz kamaradka po mych dvou potratech oznamovala, ze je tehotna, tak mi proste jen stroze rekla, ze je tehotna a dal jsme se bavili o necem jinem. Jsem za to rada, protoze i tak to pro me byla necekana rana, kterou jsem doma hodne obrecela a to jsem byla presvedcena, ze jsem se svou situaci naprosto srovnana.

Asi máš pravdu. Taky jsem si tím procházela, všichni kolem mě tehotnely a já dlouho nic. Tak prave vím, jaké to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
13.7.21 19:06

@Luucka123 tak já se dneska podřekla před sousedama… Ona totiž sousedka je taky těhotná a jak mi vykládala o kontrolách tak ze mě z ničeho nic vypadlo že jdu taky v pondělí na ultrazvuk :lol: ale tak nevadí no, stalo se :D takže snad ta pondělní kontrola dopadne dobře, a pak to asi začneme postupně oznamovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.7.21 19:17
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 tak já se dneska podřekla před sousedama… Ona totiž sousedka je taky těhotná a jak mi vykládala o kontrolách tak ze mě z ničeho nic vypadlo že jdu taky v pondělí na ultrazvuk :lol: ale tak nevadí no, stalo se :D takže snad ta pondělní kontrola dopadne dobře, a pak to asi začneme postupně oznamovat 8)
😂 😂 😂 Nevadí, snad to sousedka všude nepovi. No já přijela z kontroly a jsem trošku zklamaná, neni tam totiž nic vidět, ještě je moc brzy. Ale sliznice je vysoko, testy sílí, tak to je v pořádku. Čekala jsem, že už tam něco bude, už skoro nemůžu zapnout kalhoty, prsa mám o číslo větší a horký. Tak si musím ještě týden počkat a snad už tam něco bude, takže s oznámením ještě počkáme. Bude to dlouhý týden 🙄
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
13.7.21 19:23

@Luucka123 já sem ji ještě dala kázání ať se opovazi ceknout :lol: aspoň můžeš být klidnější po té kontrole že se fakt něco děje a tělo se připravuje :kytka: ty horké prsa znám 14 dní jsem chodila obnotana ledovým ručníkem i sem s ním usinala… To byl mazec :D… Teď čím víc se blíží ta kontrola tak mám nervy, ať nemám třeba zamlkle nebo tak… Po první kontrole bylo všechno ok i srdíčko bylo, ale člověk nikdy neví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.7.21 19:27
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 já sem ji ještě dala kázání ať se opovazi ceknout :lol: aspoň můžeš být klidnější po té kontrole že se fakt něco děje a tělo se připravuje :kytka: ty horké prsa znám 14 dní jsem chodila obnotana ledovým ručníkem i sem s ním usinala… To byl mazec :D… Teď čím víc se blíží ta kontrola tak mám nervy, ať nemám třeba zamlkle nebo tak… Po první kontrole bylo všechno ok i srdíčko bylo, ale člověk nikdy neví…

Jo tak ty už jsi měla vidět i srdíčko, tak to bych se nebála říct, to už máš i průkazku, ne? Kdy máš termín porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
13.7.21 19:30

@Luucka123 nemám průkazku zatím, prý dává až na tom prvním screeningu. Já sem tam byla 6+4. Ale udělala mi akorát cytologii a vnitřní ultrazvuk, řekla že embryo je v děloze zahnízděné, vaječníky v pořádku, čípek taky a že vidí i akci. A že mám přijít za 14 dní, že to všechno potvrdí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.7.21 19:32
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 nemám průkazku zatím, prý dává až na tom prvním screeningu. Já sem tam byla 6+4. Ale udělala mi akorát cytologii a vnitřní ultrazvuk, řekla že embryo je v děloze zahnízděné, vaječníky v pořádku, čípek taky a že vidí i akci. A že mám přijít za 14 dní, že to všechno potvrdí…

Fakt? Tak já si pamatuji u mých děti, že to bylo vidět v 8 týdnu a rovnou když byla akce, dostala jsem i průkazku. A termín máš tedy kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.21 19:33
@el.leanor21 píše:

Na screening uz se nosi prukazka. Mne ji gynekolozka dala predem.
Nebo jdes na screening ke sve? Je certifikovaná?

• Citovat
  • Upravit
7997
13.7.21 19:33

@el.leanor21 já jsem včera byla 6+5 podle měsíčků když jsem tam byla srdíčko říkala že by taky mělo být vidět když se zaměřila mě se zdálo že jsem taky viděla ale po potratu byla taková opatrnější nic mi neslibovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.7.21 19:34
@lovean píše:
@el.leanor21 já jsem včera byla 6+5 podle měsíčků když jsem tam byla srdíčko říkala že by taky mělo být vidět když se zaměřila mě se zdálo že jsem taky viděla ale po potratu byla taková opatrnější nic mi neslibovala

Gratuluji 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
13.7.21 19:34

@Luucka123 23. 2. 2022 podle menstruace ale prý všechno upřesní až podle toho co uvidí v to pondělí, to budu v 10 týdnu. Ona tam totiž měla moje doktorka zástup, tak asi to ta doktorka co tam byla chtěla nechat na ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
13.7.21 19:35

@lovean to je na dobré cestě… Chápu že po potratu je to takové citlivé, mě teď dost děsí to zamlkle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.7.21 19:36
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 23. 2. 2022 podle menstruace ale prý všechno upřesní až podle toho co uvidí v to pondělí, to budu v 10 týdnu. Ona tam totiž měla moje doktorka zástup, tak asi to ta doktorka co tam byla chtěla nechat na ní

Jo takhle, tak to máš o měsíc dřív než já, mě to dle ms vychází na 21.3 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
13.7.21 19:39

@Luucka123 uvidím v to pondělí no, já ještě nemám zkušenosti… Možná že kdyby ta. Neměla ten zástup, řekne mi víc… Tam ta doktorka nebyla moc sdilna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.7.21 19:43
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 uvidím v to pondělí no, já ještě nemám zkušenosti… Možná že kdyby ta. Neměla ten zástup, řekne mi víc… Tam ta doktorka nebyla moc sdilna :lol:

Určitě vše v pořádku, nač se stresovat 😁 já byla těhotná 2×, ale už je to dávno, vše si nepamatuju 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí