Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MajakS to jsme na tom stejně, tez je mi zle a hlavne v noci když ležím, šíleně mě natahuje a pálí žáha ale taky nebliju zatím… I když měla sem namale několikrát, čekám kdy se mi navali a hodím savli do prostoru
.. Jim jenom jídla neutrální chuti jako rohlíky, sušenky, brambory nebo těstoviny… Nic jiného nepozřu
@el.leanor21 Tak to moje žáha v pohodě. Ani mě nenakopává jídlo. Ale je mi prostě zle od žaludku a čekám, kdy něco vyhodím
Ale chuť k jídlu nemám no.
@MajakS mě je teď trochu taky špatne a včera když jsem přebalovala dcera tak jsem měla co dělat to se mi navalilo teď jsem unavená a těžký žaludek @el.leanor21 tak jo ale vím že v tomhle začátku pokud je něco špatně nepomůže ani svěcená voda
Jo jinak byli jsme na dovolenou týden včera jsme se vraceli celou dobu vše ok přijedu dom a začnu špinit a začne mi být trochu nevolno takže dovolená asi na mě měla dobrý vliv
@lovean My jsme se vrátili z dovolené a od dalšího rána mi začalo být takhle zle. Ještě že!
@lovean je to buď a nebo no..
@MajakS taky nemám chuť, hlavně nemůžu vidět maso, ani v televizi
jinak co mě vytáčí nejvíc je příšerná pachuť v puse, taková kyselo trpce železná, říkám tomu kočičí pr*el… Nejde to přebít žádnou pastou, ústní vodou, žvýkačkou… Vždycky jen na chvíli a pak zas…
Ahojky ja jsem zítra 9tt první kontrolu už mám za sebou a na druhou jdu za 14 dní.
Jinak mě je nevolno celé dopoledne, odpoledne to jde a večer znova nevolno naštěstí bez zvracení..
Holky kde se kupujou tehotenske oblečení
kromě internetu ![]()
@el.leanor21 tak to naštěstí nemám.
Já spím s piškotama na nočním stolku, jak se probudím a je mi zle, tak si jeden, dva musím dát. A ráno je to lepší, když nemusím hned vylézt a můžu alespoň půl hodky, nejlíp ještě dýl ležet a nejhorší přečkat v posteli bez hýbání. Ale to se dvěma dětma nejde vždycky, že ![]()
@Mala A. Nevím odkud jsi ale já kupovala u dcery myslím cac nebo jak se to tam jmenuje ryfle jsem tam kupovala bohužel už je nemám takže pokud vše dobře dopadne tak mě čeká znovu kupování
@lovean myslíš C&A? Jinak jsem z Prahy.. nikdy jsem nekupovala těhu oblečení
a už bych docela potřebovala ![]()
@MajakS taky mám u postele sušenky nebo piškoty, někdy to cpu i v noci, když chodím 2-3× na záchod a pak nemůžu usnout začne mi být blbe když něco nesezobnu
@MajakS já mám kluky 11 let pak druhého kluka 8 let ale ten má postiženi a ty mám z bývalého vztahu s přítelem mám holčičku bude mít 16 měsíců 23 tohoto měsíce