Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1167
11.7.21 20:48

@el.leanor21 Přesně tak to dělám. A zatím to vychází. Ještě mám něco z lékárny, bere se jeden ráno a jeden v poledne, tak radši automaticky beru :D Jako doufám, že to přejde rychleji, než kolem 12.tydne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
11.7.21 20:51

@MajakS no to doufám, že nebudu ta šťastná která si to odtrpi až do porodu a pak ještě po něm :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
11.7.21 20:52

@el.leanor21 Tak tomu budeme věřit. Ani jedno těhotenství jsem takhle neměla, tak doufám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
11.7.21 20:54

@el.leanor21 @MajakS holky já u všech tří do 12 tt zvracela od rána do večera tak jsem zvědavá jak to bude teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
11.7.21 20:59

@MajakS @lovean ja právě nemám s čím srovnávat :lol: takže vím velké prd… Ze všeho sem vyvalena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
11.7.21 21:03

@el.leanor21 jo tak to je normální u prvního těhotenství ale kolikrát jsem i já z různých věcí vyvalena a to mám tři děti a když jsem čekala dceru po 7 letech tak to jsem si připadala úplně jako bych čekala první a po porodu jsem hleděla jak je malá a taky holčička tak to bylo jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
11.7.21 21:12

@lovean no sem na sebe zvědavá jak to zvládnu… Na jednu stranu si věřím, když se tak podívám na některé individua které to taky zvlady… Ale pak mě přepadne takový pocit co a tím malým uzlikem budu dělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
11.7.21 21:15

@el.leanor21 určitě to zvládneš neboj jako všechny ale neboj já mám taky pochybnosti jestli tolik dětí zvládnu a moje dcera při narození miminka bude mít necelé dva roky takže to bude náročné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
11.7.21 21:19

@lovean nějak to určitě dáme :potlesk: vedle nás bydlí paní, co má dětí 9 a prý ještě nekončí… To mě vždycky nějak vnitřně hodí do módu že jedno dvě zvládnu přece taky :lol: nenechám se zahanbit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
11.7.21 21:23

@el.leanor21 Ty jo to je mazec tolik dětí mě bude stačit ty 4 a tím už fakt končím a to přítel mě přesvědčil k tomu čtvrtému já už po třetím říkala že už stačí a přítel že by se nebránil ještě jednomu tak jsem souhlasila ale teď už fakt končím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
11.7.21 21:31

@lovean ja si zatím moc nedokážu představit víc než dvě děti, ale člověk míní život mění no :D než sem poznala manžela tak sem si myslela že děti mít nikdy nebudu, ale pak zatikaly hodiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
11.7.21 21:38

@el.leanor21 no některé to tak mají že nechtějí já věděla od dětství že chci děti a ale myslela jsem si že taky dvě pak jsem se dozvedla a našla si současného přítele s tim jsem si říkala že bych dítě taky chtěla a ten mě jak už jsem psala přesvědčil ještě k jednomu společnému ale tim už fakt končím vždycky jsme měla náročné jak těhotenství tak pak nemusím bolest takže porod bych nejradši vynechala ale to bohužel nejde takže se nedá nic dělat ale už fakt naposledy chtěla bych ještě mít přítele u porodu protože u dcery byl zrovna zákaz otců u porodu kvůli covidu a po pravdě to pro mě bylo dost těžké takže bych ho tam chtěla u toho posledního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
11.7.21 21:44

@lovean ty zákazy otců u porodu byly mazec… Pevně věřím že už by to neudělali… No, začneme prvním a pak se uvidí co nám život přinese :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
12.7.21 07:17

Ahoj všem, jsem ráda, že se můžu přidat konečně k vám do skupiny. Čekám třetí dítě. S přítelem jsme se snažili rok a půl a nemůžu uvěřit, že to konečně vyšlo. Mám obrovskou radost. Už jsem prikladala zpoždění spíše očkování na covid a ono ejhle, pozitivní test. Teď se bojím vyšetření, snad to vše dopre dopadne, nikdy jsem problém neměla. Hezký těhotenství všem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.7.21 12:27

Ahojte holky tak já teď jedu na gyndu kvůli tomu špinění tak mi držte palce ať je vše v pořádku no když jsem tam volala tak na mě byla sestřička protivná jak hrom nechápu to prý jsem se měla objednat dřív nechápu jak jsem měla vědět dřív že budu špinit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí