Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
12.7.21 19:14

@el.leanor21 jo chápu já s tchýni bydlím a občas je to dost náročné ale ta o tom ví tchán zatím asi ne pokud mu to tchýně neřekla ale moje rodina s tou zatím počkám po té genetice a zbytku přítelove rodiny to řekneme až potom ten zbytek je bratr a sestra přítelovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
12.7.21 19:19

@lovean my naštěstí bydlíme sami, chvála panu bohu za to, bydlet s mýma rodičema tak už se houpu na půdě na laně… A bydlet s tchanovcema tak se tam houpe manžel :D já mám jenom rodiče, takže tam je to jednoduché ale manžel má obrovskou rodinu, tam už se to pak nějak roznese samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.7.21 19:22

@el.leanor21 u nás je to naopak já mám větší rodinu než partner

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
12.7.21 19:27

@lovean pro naše to bude první vnouce, pro tchanovce druhé… Dneska mi je fakt příšerně, vidím všechno dost pesimisticky :lol: každopádně co vím jistě že nerekneme nikomu až do porodu je jméno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.7.21 20:04

@el.leanor21 no mě zase tak děsně není dokonce jsem měla i chutě ale jsem hrozně unavené fakt děsně žaludek mám jak na vodě ale neni to až tak hrozné teď no u nás moje mamka ode mě čtvrté a ségra po mě co je tak má jedno takže mamka mojí mamky 5 a přítel bude mit taky 4 čtvrté ale dvě děti co má s bývalou nevída je to složité na vysvětlování a bratr od mojeho má dvě děti takže tchánovci budou mit 6 vnouče ale jen 4 budou vídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
12.7.21 20:09

@lovean jakstaks chápu situaci… U nás to tak komplikované zas není, já sem jedinacek, manžel má dvě sestry z toho jednu nevlastní ta není moc inteligentní, otevírá mi kudlu v kapse Bo co slovo to perla, ale sem korektní a nedávám to najevo :mrgreen: no a ta má syna rok a půl… a další sestra má teprve 14 takže ta má čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
12.7.21 20:34
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 ahoj, já jsem právě taky přemýšlela kdy s tím půjdeme ven, dneškem jsem začala 9tt, příští pondělí jdu na druhou kontrolu… Ale váhám, rodině to začíná být divné že nepiju a nejim maso (nemůžu ho ani cítit) :D tak se jim vyhýbáme jak čert kříži a vymlouvám se na všechno možné. Jestli bude to příští pondělí vše v pohodě tak to asi řeknu 2 nejbližším kámoškám… A s rodinou počkáme asi až na 13tt, je nám jasne že se tím spustí vlna euforie :roll: :lol:

Tak nakonec jsme se dohodli, že rodině to oznamime teď po kontrole a přátelům až po dovolené, to už bude asi nějaký 10tt. Uvidíme, jak dopadne kontrola. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
12.7.21 20:39

@Luucka123 určitě to dopadne dobře :palec: my počkáme do té druhé kontroly a pak se nějak dohodneme co a jak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.7.21 20:40

@el.leanor21 já mám ségru ze kterou se přes rok nebavím dělala mi když jsem otěhotněla s malou peklo a pak se urazila že jsem o ní napsala že je blbá ta má 3 letou holčičku pak mám ještě dvě ségry a taky ještě tak staré jedna taky 14 a druhá bude mít v září 13 takže mi jsme ze 4 holek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
12.7.21 20:50

@lovean no vidíš, jsi že 4 holek a mamce by mělo vadit že ty máš 4 děti? To mi nějak nejde dohromady :lol: bych ji to vmetla asi kdyby měla kecy. Ale já sem ranař…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
12.7.21 22:59

@lovean To mě mrzí. Držím palce, aby to teď vyšlo a miminko se drželo jako klíště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
12.7.21 23:02

Souhlasím s @el.leanor21 - když rodiče měli děti i jejich děti mají právo přece mít svou vlastní rodinu.
U nás si to teda všimli dva týdny zpátky, že nepiju a bylo jim to jasné :D Navíc jsem chodila pořád na toaletu, takže se jen smáli, že mé těhotenství není nic nového, že už to věděli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
13.7.21 08:06

@kaleinad já když jsem odmítla pít tak na mě taky vyrukovali jestli nejsem těhotná, ale s kamennou tváří sem zapirala, takže mi to sežrali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.7.21 08:12

Ještě bych měla dotaz, jak oznámit těhotenství někomu, kdo se dlouho snaží o miminko a nedaří se mu. Chtěla bych nějak citlive, ale vůbec nevím, jak na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
13.7.21 09:22
@Luucka123 píše:
Ještě bych měla dotaz, jak oznámit těhotenství někomu, kdo se dlouho snaží o miminko a nedaří se mu. Chtěla bych nějak citlive, ale vůbec nevím, jak na to.

Tohle se stejne moc citlive oznamit neda. Zkus to proste vecne oznamit, bez zbytecnych detailu a uvidis. Pro dotycnou to bude zrajme rana tak jako tak, se kterou se bude muset popasovat a nebude to lehke. Jedine co pro ni ale muzes udelat je, ze ji nebudes tryznit detaily. Mne kdyz kamaradka po mych dvou potratech oznamovala, ze je tehotna, tak mi proste jen stroze rekla, ze je tehotna a dal jsme se bavili o necem jinem. Jsem za to rada, protoze i tak to pro me byla necekana rana, kterou jsem doma hodne obrecela a to jsem byla presvedcena, ze jsem se svou situaci naprosto srovnana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí