Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovean no jako to je pěkné debilní ale že se tam musí plahocit… No, mazec… Určitě ti dám vědět… Sama sem zvědavá
@el.leanor21 jj dej no já jsem mu říkala že jestli si to chce ještě pořešit tak ať si tam zavolá sám a zkusí se zeptat jestli mu to posunou jenže můj přítel je takový že nic moc řešit nechce jenže to už je pak jeho problém s prominutím proč mám řešit něco já když to nepotřebuju
@lovean to chápu no takový je můj tatik
všechno ať vyřeší jiní, on nic… Ale naštěstí manžel takový není takže o starost min…
Dneska a včera se mi začalo stávat že když prudce vstanu nebo kychnu tak chytnu dole v podbřišku šílenou křeč… Tak půl minuty, minutu… Celkem mě to znervoznuje
Ahoj holky jsem dnes 9+3 tt.. chodím normálně do práce a je jedna věc u který se střídame (namáhavé práce, kterou nedělají tehotny ) díky tomu na to přišli ty detektivky
ale já jsem to nechtěla říkat kort holkám v práci.. mám z toho výčitky no.. ![]()
@el.leanor21 píše:
@lovean to chápu no takový je můj tatikvšechno ať vyřeší jiní, on nic… Ale naštěstí manžel takový není takže o starost min…Dneska a včera se mi začalo stávat že když prudce vstanu nebo kychnu tak chytnu dole v podbřišku šílenou křeč… Tak půl minuty, minutu… Celkem mě to znervoznuje
To mám taky, i po orgasmu, normální. Nemej strach
@Luucka123 uff, díky
já sem jinak celkem vyzenovany člověk, ale každé pichnuti mě vyleka a taky mě znervoznuje když se nic neděje
magor no
@Mala A. Ahoj, to chápu no, já taky měla výčitky že sem se podřekla před sousedkou, ale tak co, je to omezena doba a když to dopadne dobře tak na to už nebudu myslet… A kdyby se nedejbože stalo a dopadlo to špatně, tak i to se prostě stává…
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 uff, díkyjá sem jinak celkem vyzenovany člověk, ale každé pichnuti mě vyleka a taky mě znervoznuje když se nic neděje
![]()
magor no
Jo já to mám taky tak, ale měla jsem to u obou tehu, prostě to pracuje. Ale dr říkal, že kdybych měla velké křeče nebo omdlela tak do nemocnice.
@Luucka123 jako to zas nebylo nijak extrémní, prostě taková neznámá křeč co sem nečekala… Ale teď už vím, takže cajk ![]()
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 jako to zas nebylo nijak extrémní, prostě taková neznámá křeč co sem nečekala… Ale teď už vím, takže cajk
Zařazenej prd 😂 😂 😂
@el.leanor21 píše:😂 😂 😂 To já jsem na tom hůř, před přítelem neprdim 😂 😂 😂
@Luucka123 to nehrozí, sem jak vzducholoď![]()
![]()
@Luucka123 my máme velmi otevřený vztah s manželem, děláme před sebou všechno
ale já se ovládám většinu času…
mám nějakou soudnost
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 my máme velmi otevřený vztah s manželem, děláme před sebou všechnoale já se ovládám většinu času…
mám nějakou soudnost
To my tajy, jen už jsem nezačala od začátku, tak už to nějak nejde. On problem nemá 😂