Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky při tom krvácení je naprd že by ženská měla ležet celý den a já jsem tak líná teď že toho opravdu moc nedělám ale musím aspoň nějaký základní věci jako prebalit dcera má pleny ještě ale jinak ji nesmím vůbec tahat tak když je potřeba dát do postýlky atd. Tak to teď dělá nejstarší syn nikdo jiný teď nemůže
@lovean píše:
Holky při tom krvácení je naprd že by ženská měla ležet celý den a já jsem tak líná teď že toho opravdu moc nedělám ale musím aspoň nějaký základní věci jako prebalit dcera má pleny ještě ale jinak ji nesmím vůbec tahat tak když je potřeba dát do postýlky atd. Tak to teď dělá nejstarší syn nikdo jiný teď nemůže
Tak samozřejmě, ty lež co nejvíc.
@lovean no ty by ses měla šetřit nejvíc, akorát máš z nás nejvíc dětí no s nima je to složitější… Kor s těma malýma, těm moc nevysvětlíš situaci… Já sem ještě v cajku, můžu si to užívat
máme jenom zvířata a ty zmakne manžel
@Luucka123 @el.leanor21 díky holky no tak já mám doma ještě chlapa ale ten toho moc ze zlomenou nohou neudělá ale syn má 11 let ten už mi pomůže s těmi dvěmi je to horší druhý syn má postižení tak ten taky se musí hlídat a malá 15 měsíců ještě že aspoň chodí s nemusí se moc zvedat
@lovean píše:
@Luucka123 @el.leanor21 díky holky no tak já mám doma ještě chlapa ale ten toho moc ze zlomenou nohou neudělá ale syn má 11 let ten už mi pomůže s těmi dvěmi je to horší druhý syn má postižení tak ten taky se musí hlídat a malá 15 měsíců ještě že aspoň chodí s nemusí se moc zvedat
Uff, to je celkem náročné. Uvařit stejně musíš..
@Luucka123 no já teď nevařím vaří nám teď tchýně abych toho měla co nejmíň
@lovean píše:
@Luucka123 no já teď nevařím vaří nám teď tchýně abych toho měla co nejmíň
Jee, tak to je super ![]()
@lovean je fajn že pomůže… Já sem si prozirave když mi nebylo špatně navarila i do mrazáku do krabiček, takže při nejhorším vytahuju a vařím jenom přílohu… Což se taky dá. Ale nás taky není 6 no
@Luucka123 @el.leanor21 no já posílala syna do jídelny na jídlo ale tchýně přišla s tím že ať ušetříme že peníze budeme potřebovat že nám uvaří ona
@el.leanor21 no to jo ale celkem je mi to blbé a taky mě štve že se plete do všeho to je taky naprd
@lovean no tohle má svoje pro a proti… My bysme to nedávali ani s jednou matkou, moje ta je šílená sama o sobě, tu sem ráda jak nevidím co nejdyl, tchyně je sice skvělá a výborně vycházíme ale jako bydlet s ní to fakt ne… Zlatý boží klid ![]()
@el.leanor21 to tak bývá ale já neměla moc na vybranou ale je to složité na vysvětlování
@lovean každý žije jak může.. My měli to neskonale štěstí že tu mužem být sami… Zato o to vyzivnejsi máme sousedy ![]()
Holky, tak já to včera řekla nejlepší kamarádce, to prostě nešlo 😂 😂 řekla jsem ji to tak mezi řečí s plnou pusou 😁 😁