Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
16.7.21 19:42

@Luucka123 to bylo teď sice nezvracim ale taky mi není nejlíp teď na večer aspoň trochu je mi líp ale přes den to celkem stálo za to ale aspoň můžu jíst u zbytku co jsem snědla šlo ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
16.7.21 20:32

@lovean ach jo chuderko. Úplně vím, jak ti je. Mě je zatím ok, chvílemi divně. Ale vím, že tak do týdne to přijde, jako vždy. A kéž by mi to skončilo 12tt! To bude tak do 24tt. Už teď z toho mám hrůzu, jak se postarám při tom o ty moje děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
17.7.21 07:30

@lovean chudáku, vím jak se cítíš… Mě bylo celkem dobře včera tak sem frajerka šla k reznikovi (což byl výkon, koupila sem tam kuře a pečivo a praskla pryč protože bych tam asi omdlela)… Vysurovala sem barák a asi sem to prepiskla Bo pak sem jen pololezela a snažila se nechcipnout :lol: byli mi fakt příšerně.. A dneska mě bolí žaludek, furt se mi navaluje přitom sem se jenom napila vody zatím… To bude den jak korálek zas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
17.7.21 07:31

@Luucka123 dneska se mi zdálo že jsem zmlatila manžela a vykopla ho z domu, protože poslal moji mamce nějaké konpromitujici fotky :mrgreen: :lol: ty sny sou fakt zábava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
17.7.21 08:33
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 dneska se mi zdálo že jsem zmlatila manžela a vykopla ho z domu, protože poslal moji mamce nějaké konpromitujici fotky :mrgreen: :lol: ty sny sou fakt zábava

A mě zase nic 😁 ale aspoň jsem spala jak zabita a vyspala se, včera se mi vrátily děti, tak už budu dost unavená 😁 už se těším až jim to řekněme. To bude radosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
17.7.21 08:46

@Luucka123 to je supr :lol: u nás je dneska hnusně tak jsme se rozhodli že dáme kino, dokud to ještě jde :lol: pak na něho budeme moct na pár let zapomenout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
17.7.21 09:01
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 to je supr :lol: u nás je dneska hnusně tak jsme se rozhodli že dáme kino, dokud to ještě jde :lol: pak na něho budeme moct na pár let zapomenout :lol:

Taky přemýšlím, co teď budeme dva dny dělat. Počasí o ničem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
17.7.21 09:08

@Luucka123 @el.leanor21 Fakt je u vas hnusne? V ktere casti republiky bydlite? Tady je letni den skoro na padnuti, sviti slunce a je celkem dost teplo, tak vyrazim na pochod, ale zvolila jsem radsi jen nejslabsi kategorii 10km, nejak mi posledni dny zlobi tlak, tak bych sebou pri sve bezne vzdalenosti asi sekla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
17.7.21 09:12
@Ernais píše:
@Luucka123 @el.leanor21 Fakt je u vas hnusne? V ktere casti republiky bydlite? Tady je letni den skoro na padnuti, sviti slunce a je celkem dost teplo, tak vyrazim na pochod, ale zvolila jsem radsi jen nejslabsi kategorii 10km, nejak mi posledni dny zlobi tlak, tak bych sebou pri sve bezne vzdalenosti asi sekla :mrgreen:

My jižní Čechy a vy? Já jdu nachvilku do práce a pak se budu asi válet Teda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
17.7.21 09:24

@el.leanor21 no díky ty jo ne jenom že mi je zle ale ještě mám zácpu jak sviňa já si snad užiju vše já jsem trošku dneska zase zakrvácela ale myslím že u mě to ještě bude ten hematom to dělává no nedá se už nic moc dělat ležím už maximálně jediný co dělám krmím dceru přebaluju a skládám myčku a Peru to jsou úkony co nikdo neudělá zbytek přenechávam na syna nedá se nic dělat bohužel za prvé mi není dobře a za druhé ta krev no snažím se být v klidu ale jakmile vidím krev samozřejmě úplně v klidu nejsem ale nezbývá než doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
17.7.21 12:28

@Ernais my bydlíme u Ostravy :D a teda je tu dusno jako prase a má přijít zas nějaký mordor kolem páté… Ale to už budeme doma tak se těším že zas budu sbírat všechny věci po zahradě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
17.7.21 12:30

@lovean jasně to chápu… Hlavně se šetřit a nepřepínat.. Mě hlavně rozkládá ten respirator na drzce, točí se mi hlava a chvílemi přemýšlím jestli stojím na nohách… Ale jinak v pohodě každopádně se těším až se doma natahnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
17.7.21 12:53

@el.leanor21 no je to složité respirátor jsem měla naposledy když jsem byla s přítelem na kontrole kvůli té noze a taky výživný to bylo a ve středu jdu se synama na oční tak mě to čeká zase jinak já jsem teď doma odpocivam takže respirátor naštěstí nepotřebuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
17.7.21 16:49

Ahojte holky jak to dneska jde? Mě dál pokračuje to nic moc jediný na co mám chuť je zmrzlina jahody a hermelín to bych mohla jíst pořád ten hermelín jen teplí on se sirovy ani nemá jíst no je to teď se mnou složité navíc jsem dneska řvala po tom nejstarším synovi protože mě pěkně naštval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
17.7.21 17:16

@lovean ja si pocucavam ledovou kolu, to mi dělá dobře na žaludek, mám ho totálně rozhozeny po té jízdě autem, to mi od té doby nedělá dobře… Ani ty gravipop lízátka nepomáhají, a jsou sladké jak pr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí