Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1242
18.7.21 09:02
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 se právě snažím furt něco dělat pokud to jde ať na to nemyslím Bo to bych se zbláznila… Minulý týden jsme se dozvěděli že si ZT letos prošel jeden nám blízký pár, ještě k tomu rodina, tak nás to trochu rozhodilo…

Ach, no tak to je nepříjemná zprava… Nepripoustej si to, všechno bude v pořádku. Psychika je taky důležitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
18.7.21 09:05

@Luucka123 snažím se být psychicky v poho… Ale ten cervicek co hlídá tam je no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
18.7.21 09:14

@el.leanor21 no bylo to sileny, vzbudila jsem se uplne zpocena a vypsychovana. Ja jsem jinak porad v jednom kole, tak na to ani nestiham myslet, snazim se i pres unavu jet svuj obvykly rezim, ze prijdu z prace, jdu se venovat nejakemu sportu a domu se vracim az k veceru, takze mi dny leti jak splasene a ten mesic, co cekam na prvni kontrolu uz je skoro u konce a ja se kupodivu nervove neslozila :lol: az dnes me to teda dohnalo a porad si ty krece neumim vysvetlit, ale rikam si, ze pokud na to zabral horcik, tak to snad nebylo nic vazneho. Nevite nektera, co to mohlo byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
18.7.21 12:52

Já dneska tak střídavě oblačno chvíli líp chvíli hůř jinak mě všechny děti vyrostli na umělém mléku a žijou malá ta pořád má Sunar a ráno se na něj těší hrozně co se týká vitamínů tak beru taky je kys. listovou a vlastně u všech dětí jsem brala jen to u prvního jsem zkoušela mamavit a když jsem po něm zvracela tak jsem se na to vykašlala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
18.7.21 14:32

@lovean cauky, no mě je dneska hrozně… Mám zácpu, bolí mě z toho břicho a ještě k tomu mám žaludek jako kdybych v něm měla šutr.. A už mě začala palet i žáha.. A to sem noc tak hrozného nejedla, jenom housku s máslem a sýrem, buchtu a rizoto takové dietnejsi… No mám dost dneska, do toho nervozitka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
18.7.21 14:35

@el.leanor21 tak to se máš nic moc mě asi bylo nejhůř ráno teď je to lepší a nervy se ti nedivím to za týden budu mít taky takové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
18.7.21 15:02

@lovean je to hrozne co to čekání… Manžel jel na to očkování, trochu mu závidím že to bude mít zasebou ale na druhou stranu dítě je na prvním místě to bez debat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
18.7.21 15:10

@el.leanor21 to je jasný taky bych to měla ráda za sebou ale bohužel kvůli miminku je lepší počkat kdyby přítel neměl zlomenou nohu taky by to už měl za sebou dneska ale jde nakonec až 8.8 ale já zatím termín nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
18.7.21 15:24

@lovean to se vyřeší časem, já dokonce i přemýšlím nad tím že to odložím až po těhotenství, jestli to půjde a taky záleží co pořeším s doktorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
18.7.21 15:27

@el.leanor21 no já ještě nevím ono to asi nepůjde podle mě bys musela celý proces jít znovu takže první i druhou dávku protože to je dlouhá doba ale uvidíme potřebovala bych taky nějaké rady zatím mi nikdo neporadil co dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
18.7.21 15:58

@lovean oni sami nic neví, manžel se mi ptal jestli tam ockuji těhotné tak že mu nějaká doktorka co tam tomu velí řekla že ockujou, že je fuk v jakém trimestru a že neměli zatím žádný problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
18.7.21 16:07

@el.leanor21 no to je sice možné ale v prvním nejdu určitě a pak se uvidí zkus se zeptat na té gynde ty a uvidíš jak říkám mě moc neporadili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
18.7.21 16:09

@lovean jojo já se zeptám zítra… Právě proto jsem si to i prehazovala na druhý trimestr jo Bo v prvním bych taky nešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
18.7.21 16:14

@el.leanor21 tak to je jasný já to taky zrušila kvůli tomu ale já bych uvítala nějakou radu mám strach o miminko aby bylo ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
18.7.21 16:17

@lovean obávám se že se o tom ví tak málo že nám stejně nikdo nic konstruktivního neřekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí