Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Luucka123 tyjo tak to je dálka, já to mám hned vedle ve městě takže 10 minut a sem tam
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 tyjo tak to je dálka, já to mám hned vedle ve městě takže 10 minut a sem tam
No dřív jsme meli dr tady a ten šel do důchodu, tak se sem nikdo nezene. Už se těším až budu jezdit furt na kontroly a pak do nemocnice asi budu muset jezdí sama a to je asi 40km a ještě ten provoz.
@Luucka123 no to si užiješ… Asi to bude dost vyčerpávající, hlavně na konci
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 no to si užiješ… Asi to bude dost vyčerpávající, hlavně na konci
Právě, že vím, že už to znám. Unavená, vystresovana a řídit. Těžko si někdo bude brát furt volno kvůli mě. A co porod, už se těšíš?😂 😂 😂
Já mám na gyndě kontrolu příští pondělí na 7:15, ještě týden čekání
a první screning 3.8. taky až 16:45. ![]()
@Pajule9 píše:
Já mám na gyndě kontrolu příští pondělí na 7:15, ještě týden čekánía první screning 3.8. taky až 16:45.
Tak to už máte i srdíčko, ne, já tam neměla nic, tak jsem napjatá. 😁
@Luucka123 tak to je to poslední na co myslím
na to začnu myslet asi až od nového roku ![]()
@Pajule9 mě právě doktorka nic neřekla, ta moje měla zástup takže ta co zastupovala mi akorát udělala cytologii a vnitřní ultrazvuk, řekla že asi vidí akci, že je v děloze, vaječníky ok a že mám přijít za 14 dní
to bylo všechno… Takže sem taková nejistá lehce co vlastně.. Byla sem v takovém stavu že sem se ani nezeptala na nic ![]()
@Luucka123 Ano srdíčko jsem měla potvrzené na kontrole 2.7. a bylo to poprvé po 3 nevydařených. ![]()
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 tak to je to poslední na co myslím![]()
![]()
na to začnu myslet asi až od nového roku
@Pajule9 mě právě doktorka nic neřekla, ta moje měla zástup takže ta co zastupovala mi akorát udělala cytologii a vnitřní ultrazvuk, řekla že asi vidí akci, že je v děloze, vaječníky ok a že mám přijít za 14 dní
to bylo všechno… Takže sem taková nejistá lehce co vlastně.. Byla sem v takovém stavu že sem se ani nezeptala na nic
@el.leanor21 mě tam ta myslenka už občas naskočí 😂
@Pajule9 a Joo vlastně, už si to vybavuju. Tak to chápu. Teď to bude lepší a ptej se.
@el.leanor21 já měla druhou kontrolu 2.7. a také mi dělala jen vnitřní ultrazvuk a pak pustila zvuk bijíciho
to bylo něco užásného. Nicméně jelikož jsem po třech nevydařených, bojím se každé kontroly. ![]()
@Pajule9 tyjo tak to budu mit docela na knop, kdyz jdu na prvni kontrolu teprve v 9+2 ![]()
@Ernais píše:
@Pajule9 tyjo tak to budu mit docela na knop, kdyz jdu na prvni kontrolu teprve v 9+2
Jako úplně na první?